Bästa VPN för Hong Kong

Utlandsstationerade i Hong Kong står inför många svårigheter och utmaningar, men att hitta en pålitlig VPN-leverantör borde inte vara en av dem. En vanlig missuppfattning bland expats är att ett VPN inte tjänar något syfte och att det är ett fullständigt slöseri med pengar. Men vill du inte som expat i Hong Kong skydda dina data och onlineaktiviteter från Internetleverantörer som Netvigator och Pacific Internet? Att uppnå den säkerhetsnivån är inte en långtgående verklighet genom att ha en VPN installerad på någon PC, Mac, iPad, iPhone, Android eller Amazon FireStick.

Bästa VPN för Hong Kong

Bästa VPN för Hong Kong

Bästa VPN: er för Hong Kong – Sammanfattning 

Här är en kort lista över några av de bästa VPN: n som vi tror skulle vara till nytta för dig i Hong Kong.

  1. ExpressVPN 
  2. NordVPN
  3. IPVanish 
  4. VyprVPN

Tillgång till internet i Hong Kong

Internetanslutning i Hong Kong finns nästan överallt via WiFi eller bredband tack vare GovWiFi-initiativet som lanserades i mars 2008. Det grundades på grundval av att förvandla Hong Kong till en trådlös stad där Internet görs tillgängligt för alla dess medborgare. Hong Kong ger besökare och lokalbefolkningen allmän internetuppkoppling på kaféer, hotell och kollektivtrafik. Att ha stor tillgång till internet kan dock vara riskabelt och farligt för sina användare.

Varför behöver du en VPN i Hong Kong?

Vi är här för att argumentera på annat sätt. Ser inte TV hemifrån en mycket efterfrågad lyx? Bör inte det politiska sambandet mellan Hong Kong och Kina där förtryckande onlineövervakning och censurregimer finns ett problem? Med det sagt, låt oss undersöka orsakerna till varför du skulle behöva en VPN i Hong Kong?

Omkoppling av streamingtjänster

Att bo i Hong Kong förnekar dig privilegiet att komma åt kanaler och program som sänder dina favoritprogram och filmer. Att geo-begränsas betyder inte att de är otillgängliga. Med en VPN kan du kringgå blockerade streamingtjänster som BT Sport och ITV Hub var du än befinner dig.

 Bibehålla integritet och undvika hackattacker

Hong Kong, Folkhögskolans särskilda administrativa region (SAR) har väldigt lite censur över sina användares onlineaktiviteter. Även om lagen i Hong Kong är flexibel när det gäller yttrandefrihet och pressfrihet, finns det vissa metoder för övervakning av Internet. Integritetsfrågor är inte ett problem med att Hong Kong är ett separat autonomt territorium, men processer för att få det att återintegreras till Kina gör frågan om integritet ganska tveksam.

Skydda WiFi-användning

Att ha offentlig WiFi på varje sätt du vänder låter praktiskt och användbart, men många säkerhetsrisker uppstår till följd av extremt hög WiFi-användning. Expats behöver inte drabbas av sekretessbrott eller stöld av data på grund av att använda ett till synes ofarligt offentligt nätverk. Nödvändiga försiktighetsåtgärder måste vidtas på expats vägnar för att inte stöta på olyckliga hackhändelser och för att säkerställa säker surfning online.

Vilka är de bästa VPN: erna för Hong Kong?

ExpressVPN

Trots att det är den dyraste leverantören, ExpressVPN erbjuder fantastiska tjänster och bästa 30-dagars återbetalningspolicy. De har servrar i Hong Kong samt Vietnam, Taiwan och Thailand. Deras tuffa kryptering kan inte brytas, vilket innebär att integritet upprätthålls på alla nivåer. Tillgänglighet på flera plattformar och med utmärkt anslutningshastighet gör ExpressVPN till ett utmärkt val för expat i Hong Kong. För de som är intresserade av att veta mer om tjänsten bör vår ExpressVPN-granskning ge djupare insikter.

NordVPN

NordVPN erbjuder avancerad säkerhet, fullständig integritet och internetfrihet. Med endast sex servrar i Hong Kong kommer expat där som väljer att använda NordVPN att dra nytta av deras snabba anslutning. De garanterar också tillgång till strömmningstjänster till rimliga priser, vilket expats skulle vara ganska praktiskt och övertygande. Om du vill veta mer om leverantören och vad du kan förvänta dig läser du vår NordVPN-granskning.

IPvanish

IPvanish erbjuder supersnabb hastighet, starka krypteringar och en pålitlig anslutning. De har servrar i 58 länder, varav 18 i Hong Kong. En IPvanish VPN är användarvänlig och kostnadseffektiv. Lägg till det en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti. IPVanish är den bästa VPN för expats i Hong Kong. Deras tjänst är definitivt värt att överväga eftersom det erbjuder det billigaste priset vilket innebär att riskerna du tar med denna leverantör är smala. IPVanish har lyckats upprätthålla en service av hög kvalitet under de senaste tre åren. Lär dig mer om den här tjänsten genom att gå igenom vår IPVanish Review.

VyprVPN

VyprVPN är en användarvänlig leverantör som med tuff kryptering. De har två tjänster i Hong Kong, och de är den enda leverantören som erbjuder en kostnadsfri tre-dagars rättegång, vilket skulle vara perfekt för expats. Den enda nackdelen med denna leverantör är att användarnas integritet inte helt säkras eller upprätthålls. Det beror på att de har några loggar över sina användares internetaktivitet. Men de är fortfarande ett bra alternativ för att få åtkomst till blockerade strömningstjänster med snabb hastighet. Läs mer om VyprVPN genom att läsa denna recension

VPN-användning i Hong Kong

Fråga igen varför behöver utlandsansvariga ett VPN i Hong Kong? En VPN kan hjälpa expats att komma runt geobegränsningar för att titta på TV. Det kan hjälpa till att skydda deras integritet och säkerhet online. Ett virtuellt privat nätverk kan också säkra alla offentliga Wi-Fi-nätverk genom att kryptera alla användares onlinedata så att ingen av dem bryts eller blir stulen. Därför är en VPN en absolut nödvändighet för expats, period.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me