Bästa VPN för hotell

Vilka är de bästa VPN: n för hotell? Låt oss vara tydliga om en sak. Om du trodde att bara för att du bor på ett femstjärnigt hotell, WiFi du ansluter till är säker, så tänkte du fel min vän. De små pappersmassorna vid incheckningarna med nätverkslösenord skrivna på dem kan vara det första du frågar efter då. Men var försiktig med vad du önskar. Oavsett om WiFi som erbjuds är öppen eller säkrad, gör det inte mindre än ett mål för hackare.

Bästa VPN för hotell

Bästa VPN för hotell

WiFi du är desperat efter att få anslutning till kan visa sig vara en honeypot som mycket kommer att äventyra din integritet och säkerhet. Men det betyder inte att du inte kan använda hotellens WiFi alls, du behöver bara se till att enheten är skyddad innan du gör det. Om du vill skydda dina data och hålla hackare i fjärr måste du använda en effektiv VPN. Ta reda på vad som är de fem bästa VPN: erna för hotell WiFi i den här artikeln.

Bästa VPN för hotell recenserade

Om du redan är medveten om alla fördelar som du får med att använda ett VPN när du bor på ett hotell behöver du inte läsa hela recensionen nedan. Här är vår lista över bästa VPN för hotell:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. Cyberghost
  6. VyprVPN

Varför behöver du ett VPN på ett hotell?

Vi förstår hur viktigt det är att hålla kontakten medan du är utomlands, men det förklarar inte varför du borde låta din vakt. Du skulle inte lämna ditt pass liggande i ditt rum, precis som du inte borde låta dina data resa oskyddade över Internet. När en Wi-Fi-hotspot inte är säker, betyder det att data du skickar eller tar emot är oskyddade. Det är inte så svårt för en hackare att missbruka ett öppet, osäkrat nätverk.

Och nästan alla hacker med kunskapen kan hacka hotellets WiFi om det inte använder starka krypteringsmetoder. På så sätt kan alla i samma nätverk spionera på och hämta din information. Öppna WiFi-nätverk – som inte kräver något lösenord – kan inte användas av någon. Dessa nätverk använder inga krypteringsmetoder, vilket innebär att de inte är skyddade. Uppgifterna som skickas över dem kan hämtas av någon närliggande hacker om du inte har en VPN-anslutning.

Säkerhet på hotell

Många användare uppmärksammar ofta sin online-säkerhet när de bor på hotell. Men vad de inte vet är att det är här deras identitet och data är mottagliga för hot och skadliga attacker. Snoopers får spionprogrambehörigheter på din telefon eller dator via hotellets gratis WiFi-anslutning. När du ansluter till ditt eget hemnätverk hemma blir allt på din enhet tillgänglig.

Detta är en mycket farlig fråga eftersom de kan stjäla immateriell egendom, rama in dig för vissa brott de begår och till och med drabba andra enheter. De måste ansluta till ett VPN när de använder Internet från ett osäkert Wi-Fi-hotell eller något annat öppet Wi-Fi-nätverk. VPN: er fungerar som krypterade tunnlar. All din Internet-trafik passerar VPN-tunneln när du är ansluten. Så om du ansluter till en webbplats via ett VPN ansluter den fjärr VPN-servern till den åt dig. Webbplatsen kommunicerar sedan med VPN-servern.

Omkoppling av regionala begränsningar

Oftare än noterar är hotellet du faktiskt bor i ett främmande land. Förutom de olika cyberhot som är relaterade till hotell WiFi som vi tidigare har förklarat kommer du också att få regionala begränsningar när du försöker ansluta till webbplatser som bara är tillgängliga hemma. Till exempel kommer du inte att kunna se din favorit brittiska tvålopera på BBC iPlayer om du är en brittisk expat som för närvarande bor på ett hotell utomlands. Detsamma gäller för amerikaner som vill strömma innehåll på endast USA-kanaler som ABC, CBS eller NBC.

Att använda ett virtuellt privat nätverk hjälper dig inte bara att skydda din integritet och säkerhet online, utan det kommer också att göra det möjligt att kringgå alla geografiska begränsningar som kan komma att ställas på webbplatser var som helst i världen.

Bästa VPN för hotell

Även de bästa hotellen kan inte ge dig den säkerhet du kräver. Genom att ansluta till deras WiFi sätter du dig själv till någon större risk. Men om du använder ett VPN kommer du att kunna använda internet säkert från vilket nätverk du vill ha. Utan VPN kunde andra användare i nätverket få åtkomst till data som kommer från din enhet. Så för att förhindra att allt sker, här är några av de bästa leverantörerna av VPN-tjänster som du kan använda för att hålla dig skyddad när du bor på ett hotell:

ExpressVPN

Utan tvekan har denna tjänsteleverantör en hel del fantastiska funktioner, och säkerheten är precis där i deras prioriteringar. ExpressVPN erbjuder ett gott urval av platsservrar du kan välja mellan samt användbara webbaserade handledning och felsökningsguider. Skydda dig från hacking och övervakning med en 256-bitars AES-kryptering, DNS / IPv6-läcksskydd, dödsbrytare och delad tunneling när du prenumererar på ExpressVPN: s tjänster. Ta en titt på vår fullständiga ExpressVPN-recension för att se vad denna VPN har att erbjuda.

BulletVPN

BulletVPN strävar efter att tillhandahålla tillförlitliga och säkra tjänster för att skydda din trafik från avlyftare och hackare oavsett var du är. Deras toppklasskrypteringsmetoder gör det svårt för tredje part att få åtkomst till din onlinetrafik och data. Användarna förväntar sig en hög säkerhetsnivå på nätet med detta VPN-abonnemang. Dessutom följer de en strikt policy utan loggar, vilket innebär att de inte lagrar någon av dina uppgifter eller håller reda på dina aktiviteter.

NordVPN

NordVPN maskerar din IP-adress så att din onlineaktivitet är utom räckvidden för internetleverantörer. Deras dubbla kryptering kommer att vidarebefordra dina data via inte en utan två efterföljande VPN-servrar innan den når webbsidan du försöker få åtkomst till. På så sätt krypteras dina data två gånger. Det är inte så snabbt som de andra tjänsteleverantörerna, men det är säkert. Det kommer definitivt att skydda dina data medan du använder hotell WiFi. Läs mer om denna VPN genom att läsa vår NordVPN-granskning.

IPVanish

Med IPVanish din Internet-trafik görs till läsbara datapaket. Efter att ha anslutit till en av dess servrar översätts dessa datapaket till en oläslig kod. Detta skyddar din personliga information från nyfikna ögon, hackare, internetleverantörer och cyberbrottslingar. IPVanish använder en AES 256-bitars kryptering, samma kryptering som används av den amerikanska regeringen och rekommenderas av integritetsförespråkare. Vi har publicerat en djupgående analys av IPVanish också.

Cyberghost

Cyberghost ersätter din ursprungliga IP-adress med en från deras nätverk, vilket gör det omöjligt för tredje parter att spåra dig online. Med CyberGhost VPN kommer ingen att kunna komma åt dina personliga konversationer, online-transaktioner eller surfhistorik även om du är ansluten till hotell WiFi. Din onlinetrafik är krypterad med 256-AES bittekniken, vilket innebär att hackare inte har någon chans. Du kan få en bättre uppfattning om vad du får ut av ditt “Ghostie” -abonnemang genom att läsa vår CyberGhost-recension.

Var säker på hotell med bästa VPN för hotell

Hackare som bryter in smartphones och datorer via Hotel WiFi-anslutningar görs så enkelt bara för att gästerna aldrig antar att de kan hotas på en plats så säker som ett hotell. Din oskyddade enhet som är ansluten till det förment säkra WiFi kan vara hackarens och cyberbrottsmålens mål för dagen. Ta inte dina chanser med en Hotel WiFI-anslutning och få ett VPN. Om du inte kan överleva att förbli offline under din hotellvistelse verkar VPN vara det bättre alternativet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me