Bästa VPN för Hotstar – Recension 2020

Vad är den bästa VPN för Hotstar år 2020? Indianer som vill njuta av det bästa av Bollywoodunderhållning i filmer och TV-program kanske vill överväga att använda Hotstar, en populär indisk video-on-demand-tjänst som har funnits på marknaden ganska länge nu. Trots den populariteten är kanalen den enda nackdelen att den är geo-blockerad utanför Indien. Detta är anledningen till indiska utflyttare som bor i Australien, USA, Saudiarabien, Kanada, Förenade Arabemiraten, eller den Storbritannien går ofta ur sitt sätt när de letar efter en lösning för att avblockera Hotstar utanför Indien. I den här recensionen kommer vi att titta på den bästa VPN-enheten för att avblockera Hotstar utanför Indien för att ge en lösning för alla Hotstar-fans som bor utomlands.


Bästa Hotstar VPN 2017-granskningBästa Hotstar VPN 2020-granskning

Bästa VPN för Hotstar – Sammanfattning

Här är en lista över de bästa leverantörerna av VPN-tjänster som du kan titta på Hotstar utanför Indien.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Hotstar utanför Indien Geo-Location Error

För de som inte är bekanta med Hotstar geo-location-fel läser det något så här:

“Videor på www.hotstar.com är inte tillgängliga i din region.”Hotstar-fel

Det kan vara ganska nedslående om ett sådant meddelande dyker upp på skärmen, särskilt när du var klar för din favoritfilm eller TV-program. Felmeddelandet kan visas eftersom:

 • Du kan försöka komma åt Hotstar utanför Indien utan VPN
 • Du kan använda ett VPN som inte längre fungerar med Hotstar

Om något av dessa är ditt fall, andas långsamt, eftersom vi kommer att titta på den bästa VPN-leverantören du kan använda för att titta på Hotstar utomlands och bli av med det här geolokaliseringsfelet. Här är en lista över de bästa VPN: n som vi nämner i vår recension idag. Kolla in det och få en snabb uppfattning om vad som kommer att komma nästa.

Bästa Hotstar VPN 2020

Gör inte misstaget att lita på de många VPN-leverantörer som annonserar sina tjänster som gratis. Den glädje du har i början kommer troligen att förvandlas till frustration och ånger eftersom du kommer att stöta på så många problem när du använder tjänsten. Det bästa alternativet att överväga skulle vara att förlita sig på en trovärdig VPN-leverantör till avblockera Hotstar utanför Indien. Ett exempel på sådant skulle vara ExpressVPN. Låt oss nu titta på de bästa VPN-leverantörerna att använda för att komma åt en av de bästa kanalerna i Indien utomlands:

ExpressVPN

Vi startar vår recension med en av de bästa VPN-leverantörerna i branschen. ExpressVPN har funnits länge nu och det gjorde den inverkan som alla förväntade sig att få. Nu anses det vara högst upp i livsmedelskedjan baserat på de tjänster den erbjuder. Du kan ta ett steg tillbaka när du ser att det är dyrare än andra VPN på marknaden. Men som vi vill säga får du det du betalar för.

Om du inte vet vad ExpressVPN kan, låt mig kasta lite ljus på saken. Denna VPN har ett servernätverk på mer än 2000 servrar i 94 länder. Det är inte allt eftersom det inte finns någon loggpolicy, du surfar på webben, besöker vilken sida du vill ha och får åtkomst till blockerade webbplatser utan att behöva oroa dig för att din regering ska ta reda på det. Även i Kina kan du vandra gratis på internet. Här är mer:

 • Med ExpressVPN har du lättanvänd programvara för din Android, Windows, Mac, iOS eller Linux. Du kan ställa in din anslutning på några minuter.
 • Du får njuta av amerikanska Netflix med ExpressVPN.
 • Det finns alltid kundsupport.
 • Du får njuta av upp till fem samtidiga VPN-anslutningar med ExpressVPN.

Om du i slutet av allt är osäker på hur mycket du gillar tjänsten, ExpressVPN erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti där du är säker på din återbetalning om du gör anspråk på det inom en månad efter att du använt tjänsten. Om du gör det så har jag en lista över några andra topp-VPN-leverantörer som du kan prenumerera för att se Hotstar utanför Indien:

NordVPN

Med NordVPN blir det inte lättare att komma åt Hotstar. VPN-leverantören erbjuder servrar i Indien och 61 andra länder. Totalt kommer du att kunna använda fler än 5000 servrar runt om i världen, vilket är enormt jämfört med andra VPN-tjänster.

Å andra sidan måste vi tala om det huvudsakliga skälet till att VPN finns, säkerhet och integritet. Det är något NordVPN utmärker sig med de funktioner som den har att erbjuda för konsumenterna.

Låt oss prata om dubbel VPN. Detta är en tjänst där dina data kan kanaliseras två gånger via två olika servrar. Ja, när du ansluter krypteras din trafik, medan med dubbel VPN sker krypteringen två gånger. Det är ganska bra om du söker ultimat säkerhet.

En annan huvudfunktion i detta VPN är att det tillåter upp till 6 samtidiga anslutningar. Det är faktiskt ganska fördelaktigt med tanke på att dess applikation stöds av en mängd operativsystem inklusive iOS, Mac, PC och Android.

BulletVPN

När det gäller den tredje posten har vi BulletVPN, en mycket trovärdig tjänst som har ett anständigt servernätverk som täcker 30 olika länder. Det goda med det här är att du har två alternativ som låter dig blockera Hotstar utanför Indien. Först får du VPN-tjänsten som krypterar dina data. Men det kan i slutändan sänka din anslutningshastighet.

Å andra sidan har vi dess smarta DNS-tjänst. Den här är strikt tillgänglig för att kringgå regionala begränsningar. Tyvärr lägger det inte till ett extra lager skydd för dina surfaktiviteter, så du måste lita på din plattforms säkerhet. Båda metoderna kommer att leda till samma resultat, men med en annan strategi. Du måste bara välja rätt enligt vad du letar efter.

Vad gäller plattformar och samtidiga anslutningar stöder BulletVPN flera enheter inklusive iOS, Mac, Android och PC. Du får använda fem enheter samtidigt per konto, vilket är en ganska bra affär om mer än en person vill strömma Hotstar. Slutligen kan du kontakta deras supportteam om du stöter på problem när du ställer in VPN eller Smart DNS.

SurfShark

Och nu avslutar vi listan med ingen annan än VPN som tog branschen med storm i det ögonblick den debuterade. Det första som tog upp min uppmärksamhet och krävde att jag skulle frigöra en plats på denna lista för SurfShark är att de erbjuder obegränsade samtidiga anslutningar. Jag vet inte hur detta gynnar leverantören, men en konsument å andra sidan är det som VPN-himlen.

Föreställ dig att du använder samma konto på alla enheter hemma? Det är ganska bra. Du kan säga att dess tjänst inte skulle vara tillförlitlig om så är fallet. Tja, jag ber om att vara annorlunda. SurfShark har ett mer än anständigt servernätverk som består av 800+ servrar i 50 länder. Det är faktiskt ganska snyggt för en VPN som inte har funnits så mycket.

Inte bara det, utan denna VPN antar även loggpolitiken med tanke på att den är baserad på Brittiska Jungfruöarna. En nackdel är dock att jag märkte att deras tillämpning är ganska tråkig. Jag menar, det är väldigt enkelt och tydligt. Om de lägger mer arbete i det och arbetar på sina servrar lite mer kommer denna VPN att konkurrera med jättarna på nolltid.

Hotstar-kompatibla enheter

 • PC
 • Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Apple TV
 • Chromecast

Vad du ska titta på på Hotstar?

I själva verket är det ingen brist på live och on-demand innehåll på Hotstar. Oavsett om du vill streama Bollywood-blockbuster eller TV-program, live cricket, EPL eller de senaste amerikanska filmer och TV-serier som Game of Thrones. Inte konstigt att det finns så många människor som tittar på Hostar utomlands.

Slutsats om den bästa Hotstar VPN-guiden för 2020

Den bästa försäkringen om att dina pengar inte kommer att användas illa när du letar efter en VPN-leverantör skulle vara en tydlig och väl fastställd återbetalningspolicy. ExpressVPN har en sådan tydlig policy, och jag är säker på att detta är en av orsakerna som uppmuntrar de flesta nya kunder att registrera sig hos dem. Prova och berätta vad du tycker genom att lämna en kommentar i avsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map