Bästa VPN för Hulu 2023 Review

Vad är bästa VPN att använda för att avblockera Hulu utanför USA? Med den enorma mängden VPN-leverantörer som finns där ute, kan det vara svårt att hitta topp VPN för att titta på Hulu i Storbritannien, Australien, Kanada, eller någon annanstans utomlands. För att spara besväret och besvikelsen har jag testat olika VPN-tjänster. Läs följande ‘Bästa Hulu VPN 2023‘ recension.

Bästa Hulu VPN

Bästa Hulu VPN

Bästa VPN för Hulu 2023-granskning – innehåll

 • Översikt
 • Geo-platsfel
 • VPN med Hulu
 • Bästa VPN för Hulu List
  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • BulletVPN
  • SurfShark
 • Smart DNS-alternativ
 • Slutsats

Bästa VPN för Hulu – Översikt

Låt oss ta en titt på bästa VPN-leverantör du kan använda till se Hulu utomlands.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Geo-platsfel

“Vi är ledsna, för närvarande kan vårt videobibliotek bara strömmas i USA.”

”Baserat på din IP-adress märkte vi att du försöker komma åt Hulu genom ett anonymt proxyverktyg. Hulu är för närvarande inte tillgängligt i USA. Om du är i USA måste du inaktivera din anonymiserare för att få åtkomst till videor på Hulu. “

Det finns två fall där du kan få en Hulu-platsfel.

 • Försöker komma åt Hulu utanför USA utan VPN.
 • Försöker låsa upp Hulu med en VPN-tjänst som inte längre fungerar med Hulu.

VPN med Hulu

När det gäller VPN är billigare sällan bättre. Till exempel finns det många gratis VPN som lovar att kringgå geografiska begränsningar. Men ingen av dem arbetar med Hulu. Även med premium-VPN-leverantörer får du inte alltid det du betalar för. Av alla VPN som jag har testat, ExpressVPN fungerade bäst med Hulu.

 • ExpressVPN erbjuder sina användare lättanvänd programvara för Windows, Mac, iOS, Android och Linux. Du kan ställa in din VPN-anslutning på några minuter.
 • Unblocking Amerikanska Netflix är också möjligt med ExpressVPN.
 • Stöd dygnet runt betyder att det alltid finns någon du kan vända dig till, bara om du stöter på några problem.
 • ExpressVPN låter dig springa upp till 5 samtidiga VPN-anslutningar också.
  Bästa VPN för iOS år 2023 - iPhone / iPad

Faktumet ExpressVPN har en 30-dagars återbetalning garanterad återbetalningspolicy innebär att du kan registrera dig säkert i kunskapen att du tar nollrisker. Här är andra topp-VPN-leverantörer du kan använda till se Hulu utanför USA.

Bästa VPN för Hulu List

VPN är de mest pålitliga och säkra verktygen för att avblockera utomlands innehåll. Men med fler strömningstjänster som skapar tuffare block mot VPN: n, misslyckas många VPN: er med att uppfylla förväntningarna. Inte alla VPN skapas lika, och det är uppenbart när en VPN misslyckas med att blockera Hulu utomlands. För att spara besväret med att förbinda dig till opålitliga VPN har vi gjort en lista över de bästa VPN-skivor du kan använda med Hulu.

ExpressVPN

ExpressVPN är ett fast val för att komma åt Hulu från alla platser i världen. Dess största styrka är hastigheten. Faktum är att ExpressVPN är en av de snabbaste leverantörerna på marknaden. Det är perfekt för smidig HD-strömning och ingen fördröjning eller buffring. Förutom supersnabba anslutningar får du över 100 amerikanska servrar, en 30-dagars återbetalningsgaranti och delad tunneling för körsbärsplockning av din krypterad trafik. Om du stöter på problem när du försöker ansluta till Hulu är allt du behöver göra att kontakta ExpressVPNs kundservice dygnet runt via chatten. De kommer att ge dig en aktuell lista över servrar du kan använda för att komma åt den. Läs vår fullständiga ExpressVPN-recension här.

NordVPN

NordVPN: S lösning på Hulus block är att ha tusentals servrar tillgängliga. Med nästan 1 880 servrar bara i USA är du garanterad att få de höga hastigheterna du behöver. Nya servrar läggs hela tiden till nätverket. Andra viktiga funktioner inkluderar supersvarsfull kundsupport dygnet runt, live chat support, 6 samtidiga anslutningar och en 30-dagars återbetalningsgaranti. Allt detta och mer gör NordVPN till en av de populäraste VPN: erna på marknaden. NordVPN: s hastigheter är några av de snabbaste av alla VPN. De flesta leverantörer kan inte ens jämföra med sitt stora servernätverk. Läs hela recension här.

  Bästa alternativ för HideMyAss

BulletVPN

BulletVPN är ett Estland-baserat företag som erbjuder VPN-tjänster via ett relativt litet nätverk av servrar. Det är mest framträdande försäljningsfunktioner är hastighet och säkerhet. BulletVPN fokuserar mindre på saker som streaming men erbjuder fortfarande möjligheten att avblockera alla typer av innehåll. BulletVPN är mycket lätt att använda och tillhandahåller en fjärrinställningstjänst. Detta gör det till ett bra alternativ för nybörjare. Läs mer om BulletVPN-recensionen här.

Surfshark

SurfsharkSekretessfunktioner börjar med VPN-grunderna: säkra protokoll (OpenVPN UDP och TCP, IKEv2), AES-256-kryptering och en dödsbrytare för att blockera internetåtkomst och förhindra identitetsläckor om anslutningen någonsin misslyckas. Detta gör Surfshark till ett bra alternativ när det gäller säkerhet. Denna leverantör är en snabb och kraftfull VPN med ett stort antal imponerande funktioner. Även om det kan ha några problem, till dessa priser, kan Surfshark bara vara värt ett försök. Läs mer om Surfshark i denna översyn.

Smart DNS-alternativ

Smarta DNS-proxyer, precis som VPN, låt dig göra det ta bort geo-block och titta på strömningskanaler som inte finns i dina regioner. Liksom med VPN finns det både bra och dåliga smarta DNS-proxytjänster, dvs. de som faktiskt tillåter dig att göra det avblockera Hulu utanför USA, och de som inte gör det. Här är lite information du borde veta om du väljer att använda smart DNS.

 • Smart DNS krypterar inte din trafik. Din Internetleverantör, bland andra, kan fortfarande se vad du gör online.
 • Att ställa in Smart DNS ändrar inte din IP-adress.
 • Vissa Internetleverantörer använder transparenta proxyer. Om din Internetleverantör har implementerat sådana metoder är Smart DNS inte för dig.
 • Smart DNS kan konfigureras på alla dina strömningsenheter. Titta på Hulu på PC, Mac, iPhone, iPad, Xbox, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Android, Chromecast, PS3 och PS4.
  Bästa VPN för Oman

Om du vill prova Smart DNS, gå till Unlocator. De stöder att blockera Hulu utanför USA och har till och med en helt gratis 7-dagars rättegång.

Slutsats

Vilken VPN-leverantör du än väljer titta på Hulu i Storbritannien, Kanada, Australien eller någon annanstans utanför USA, se alltid till att de har en tydlig återbetalningspolicy. ExpressVPN“S 30-dagars återbetalningsperiod, och det faktum att de faktiskt fungerar som annonserade, gör dem till mina bästa val när det gäller bästa VPN-tjänst för att avblockera Hulu utomlands.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me