Bästa VPN för Indonesien

Vad är “Bästa VPN för Indonesien”? Indonesien råkar vara en av de mest resade destinationerna i världen och är känd för destinationer som Jakarta & Bali, liksom deras många exotiska öar. Om du råkar vara en turist som flyger dit för semester, eller om du är en amerikansk, brittisk eller australisk utland som arbetar där under en längre tid, kommer du förmodligen att kunna komma ikapp med vad som händer hemma. Du kanske tycker att det är svårt att göra eftersom det finns ett antal webbplatser och kanaler som begränsar åtkomst från personer som råkar befinna sig utanför deras land. Lägg till den höga nivån på regeringscensur som åläggs olika webbplatser och appar online, och du kommer säkert att känna att din surfupplevelse är starkt begränsad. 

Bästa VPN för Indonesien

Bästa VPN för Indonesien

Använd VPN för att avblockera geoblockerade webbplatser i Indonesien

För att få tillbaka åtkomst till dina favoritwebbplatser och kanaler, behöver du en lösning som kan dölja din nuvarande plats, och det finns ingen bättre än en VPN. En VPN-tjänst maskerar din anslutning genom att ansluta dig till en fjärrserver och säkrar den också genom kryptering. På det här sättet har du tillgång till ditt favoritinnehåll, inte bara från Indonesien utan från någon annanstans i världen som du kanske är. En VPN tillåter dig också kringgå alla blockader av indonesiska internetleverantörer Till exempel Biznet, IndiHome, MNC Play Media, och MyRepublic har infört för att förhindra dig från att komma åt vissa webbplatser.

De bästa VPN: erna för Indonesien

I den här översynen kommer vi att titta på vad de bästa VPN: erna för Indonesien är, så att du kan arbeta kring de olika begränsningar som deras regering är kända för att sätta på plats.

1. ExpressVPN – Bästa VPN för Indonesien

Fördelar

 • Anslutningen säkerställs genom 256-bitars kryptering.
 • Olika betalningsmetoder + anonym betalning.
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.
 • Välbyggda appar, enkla att använda.
 • Obegränsad serverväxling.
 • Obegränsad bandbredd

Nackdelar

 • Lite dyrt.
 • Inget telefonsupport.

Inte många andra VPN-tjänster kommer till och med nära kvaliteten på tjänsten du kommer att få från en tjänst så fantastisk som ExpressVPN. De är mycket kända för sitt skickliga kundvårdsteam vars medlemmar alltid är redo att hjälpa dig när som helst på dygnet när du stöter på ett problem du inte själv kan lösa. Deras säkerhet är också heltäckande, och du kommer att behöva detta om du planerar att göra mycket av ditt arbete med allmänna Wi-Fi-anslutningar från hotell, restauranger och kaféer. Med servrar som finns i Malaysia, Singapore och Filippinerna är du säker på en tillförlitlig anslutning igenom. Deras servernätverk finns i över 90 länder, så du kan ansluta via begränsade webbplatser inte bara från ditt ursprungsland utan från många andra regioner i världen. Deras mjukvara är också välbyggd med stöd för enheter som körs på plattformar som Windows, Android, Mac, PC och iOS. Det enda vi tror att användare kan krypa om är det pris du måste betala för prenumerationen. Även om det är lite dyrare än de flesta, uppmanar vi användare att först prova det under 30-dagars pengarna tillbaka-garanti innan de prenumererar.

2. IPVanish

Fördelar

 • 60000+ IP-adresser.
 • 750+ servrar i mer än 60 länder.
 • 7 dagars pengarna tillbaka-garanti.
 • 5 samtidiga anslutningar.

Nackdelar

 • Ingen livechatt.
 • Inget stöd för amerikanska Netflix.
 • Inget stöd för TOR.

IPVanish har en lojal följd främst på grund av deras höga serverhastigheter, och detta är viktigt, särskilt om du planerar att strömma nyheter, direktsändningar eller sportevenemang från din favoritkanal eller webbplats. De höga serverhastigheterna gör också att nedladdningar sker snabbare, och kom ihåg att detta trots de höga säkerhetsnivåerna som tjänsten har infört. Programvaran som användare får njuta av är helt topp eftersom den innehåller stöd för alla de mest använda plattformarna inklusive Windows, Mac, iOS, Android och Linux. Deras servernätverk är också ganska imponerande, med mer än 850 av dem i över 60 länder. IPVanish-användare lovas också att ingen av deras surfhistorik kommer att lagras av tjänsten, och detta exemplifieras genom deras policy för icke-loggar. När det gäller säkerhet erbjuder IPVanish PPTP, L2TP och OpenVPN som sina valda protokoll, alla säkerhetskopierade med en 256-bitars AES-kryptering. En aspekt som skiljer dem från andra leverantörer är att de bara erbjuder sju gratis dagar för användning för potentiella kunder för att avgöra om det är denna tjänst som ska användas.

3. StrongVPN

Fördelar

 • Nollloggpolicy.
 • 660 servrar i 24 länder.
 • 256-bitars AES-kryptering.
 • Lyhörd kundtjänst.
 • Spännande stöd.

Nackdelar

 • Föråldrat grafiskt gränssnitt.
 • Baserat i USA.

Avsluta vår lista är en leverantör som långsamt får framträdande i VPN-världen, med servrar spridda över 24 länder och räknar. StrongVPN är kända för sin 2048-bitars kryptering, som håller de flesta av sina användare borta från alla som hoppas kunna hacka genom sina enheter och stjäla deras information. Alla de viktigaste VPN-protokollen som du kan förvänta dig att hitta från en bra tjänst är inkluderade och deras hastighet möjliggör oavbruten HD-visning. Ett dedikerat kundtjänsteam gör det också möjligt för dem att svara snabbt på användarfrågor och erbjuda starka lösningar när de löser problem. Deras betalningsmetoder är också olika och de accepterar betalningar som gjorts via Bitcoins för användare som vill behålla sin integritet. Deras appar & programvara har starkt stöd för enheter som körs på olika plattformar, så alla som använder Windows, iOS, Mac, PC, Linux eller Android bör kunna köra sin programvara utan problem. Du kan bilda en bättre åsikt om tjänsten om du tar upp deras 5 dagars återbetalningsgaranti och använder tjänsten själv ett tag.

Slutsats om den bästa VPN för Indonesien

Användare som antagligen börjar med VPN kan ha det svårt att välja en viss tjänst vid första försöket, så vi hoppas att det är den typen av användare som får läsa igenom denna riktlinje och fatta ett informerat beslut. Vi är också medvetna om att många människor har varit kända för att prenumerera på en leverantör och skicka ut sina pengar redan innan de tog sig tid att se hur bra tjänsten fungerar först antingen via deras kostnadsfria prövningstjänst eller genom deras pengarna tillbaka-garanti. Detta är en felaktig strategi eftersom du kan hamna i att förlora pengar efter att du upptäckt att du inte ens gillar tjänsten. Leta alltid efter möjligheter att testa din leverantör innan du betalar för prenumeration.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me