Bästa VPN för Iran

Vad är den bästa VPN-enheten som du använder i Islamiska republiken Iran (جمهوری اسلامی ایران)? Iran är känt som ett land vars regering är mycket strikt på innehållet som dess folk kan komma åt, och som ett resultat finns det många annars populära webbplatser som dess medborgare inte kan logga in på. Antalet webbplatser som inte kan nås är ganska högt och står på cirka 50% av de 500 mest populära webbplatserna inklusive Youtube och Facebook. Det kommer också att vara ganska svårt att bli informerad genom nyheterna med direkt fotografering eftersom regeringen också vill ha kontroll över den typ av information som får spridas runt om i landet. Nivån av censur som upplevs i landet är en av de högsta i världen, så det finns en mycket låg gräns för vad du kan komma åt när du är i det landet. Det enda sättet att du kan säkerställa att du fortfarande har obegränsad tillgång till Internet i Iran är att få ett VPN-abonnemang.


Bästa VPN för Iran

Bästa VPN för Iran

Varför du behöver en VPN i Iran

Med den iranska statens fortsatta vaksamhet kommer det att vara mycket svårt för dig att få tillgång till alla nyhetskällor, underhållningssidor och liveströmningskanaler när du landar in i landet, och detta kan verkligen hålla sig ur kretsen när det gäller vad som händer över hela världen. Att gå vidare och logga in på dessa webbplatser kan visa sig vara katastrofalt för dig, särskilt om du inte använder en säker anslutning. Din IP-adress kan bli svartlistad, och i mer allvarliga fall kan du till och med åtalas för brott mot lagen.

Bästa VPN för Iran – Våra tre bästa val

Alla dessa scenarier kan undvikas, men bara om du väljer att lita på en trovärdig VPN-tjänst för att kryptera din anslutning. I denna riktlinje kommer vi att ta en titt på de mest pålitliga VPN-tjänsterna att räkna med för en pålitlig anslutning, så att du har en bra uppfattning om vad som är de bästa VPN-tjänsterna för Iran.

1. ExpressVPN – vår bästa rekommendation

ExpressVPN kommer först på vår lista som vår bästa rekommendation, främst för att ingen annan VPN-leverantör (som vi har stött på) har kunnat matcha deras servicekvalitet. Deras tjänst är förstklassig och deras kundtjänst är alltid till hands för att hjälpa dig om du stöter på något du inte kan lösa själv. En anslutning som är skyddad av deras 256-bitars SSL-krypteringstjänst kommer att säkerställa att ingen kan lyssna på vad du än kan göra upp online, vilket innebär att någon iransk Internetleverantör som vill spionera på dina aktiviteter kommer att bli mycket besviken.   

ExpressVPNs servernätverk är tillräckligt stort för att säkerställa att du inte tvingas vänta på att några gratis servrar ska ansluta, eftersom du alltid kommer att kunna hitta en gratis plats. Tjänsten erbjuder också potentiella kunder valet att testa dem innan de registrerar sig hos dem, och detta görs genom deras 30-dagars återbetalningsgarantier. Om du registrerar dig och till och med hänvisar till en vän som råkar registrera sig, kommer du båda att en månad med gratis användning.

2. IPVanish

IPVanish är en annan topphylla VPN-leverantör som gör sitt bästa för att säkerställa att kunderna bara får uppleva högsta säkerhetsnivå. Dess servernätverk är ganska imponerande, med över 850 servrar som alla är spridda över mer än 60 länder i världen. Tjänsten stöder också fildelning via P2P, samt stöd för alla populära VPN-protokoll. Detta innebär att du enkelt kan torrentera alla dina stora filer & mappar genom sitt nätverk utan hämningar. Med IPVanish är du också säker på noll loggning, där ingen av användarens information registreras, trots att du är baserad i USA. IPVanish är särskilt populärt för sin kundsupporttjänst, där användare garanteras hjälp oavsett tid på dygnet som de når ut.

Med en återbetalningsperiod som bara varar i sju dagar kommer potentiella kunder att tvingas utnyttja erbjudandet och testa alla de element som är viktiga för deras användning. Dessutom, så att du är säker på fullständig anonymitet, erbjuder tjänsten upp till 10 000 IP-adresser för kunder att välja mellan, och tillåter dem också att utbyta dem eftersom de erbjuder obegränsad serverväxling.

3. NordVPN

Om du inte är säker på att välja ExpressVPN eller IPVanish, rekommenderar vi att du överväger NordVPN. Med tillstånd av att ha sin bas i Panama är alla sina kunder säkra på att ingen myndighet kommer att knacka på sina dörrar för att be om användarregister eftersom regionen inte ingår i någon jurisdiktion för datalagring. Tjänsten är också bland de få som stöder anslutningen av upp till fem samtidiga enheter, vilket innebär att du kommer att spendera mindre på din krypteringstjänst jämfört med det belopp du skulle spendera med andra tjänster. Deras servernätverk är också ganska imponerande. De har mer än 3000 servrar i mer än 60 länder, och det gör dem till en tjänst som har en av de mest distribuerade servrarna på marknaden. För optimerad säkerhet inkluderar tjänsten också en automatisk kill-switch samt DNS-läckeskydd.

NordVPN har också ett mycket intressant testpaket, där de tillåter potentiella kunder att prova sin tjänst gratis, men bara i cirka tre dagar. Om du sedan bestämmer dig för att fortsätta testa tjänsten kan du fortfarande välja 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Bästa VPN för Iran 2018 – Slutsats

Vi har gjort vår del för att dissekera vilken typ av tjänst du kan förvänta dig av tre VPN-tjänster i toppnivå, så nu är det allt åt dig att bestämma vilken leverantör du tror bäst uppfyller dina säkerhetsbehov.

Det är ingen mening att riskera din frihet genom att gå till webbplatser och kanaler som redan har förbjudits av iranska myndigheter. Det bästa sättet att ta är att prenumerera under en av de tre bästa Iran VPN-tjänsterna som vi nämnt, och du kommer att garanteras fullständigt skydd när du använder Internet i Iran.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map