Bästa VPN för Kalifornien

Så drömmer du Calfornia? Ställ dig i kön. Vi kan inte tänka på en bättre plats att vara i än Kalifornien. Förutom de snygga vågorna och soliga stränder, internetuppkoppling är nödvändig där. Men USA är välkänt för att vara väldigt strikt när det gäller internet där. Så om du bor i Kalifornien eller reser till Kalifornien kanske du vill överväga investerar i en VPN-tjänst leverantör, den det bästa jag kommer att presentera för er i följande artikel.


Bästa VPN för Kalifornien

Bästa VPN för Kalifornien

Varför behöver du ett VPN i Kalifornien

Var du än befinner dig, skydda din online sekretess och att se till att du har krypterat dina data är viktigt. Håll kontakten medan du är i Kalifornien först när du har kontrollerat det din internetanslutning är säker.

En VPN låter dig vinna eller behålla åtkomst till begränsade webbplatser. Om du besöker Kalifornien behöver du förmodligen en VPN för att komma åt bank- eller finansinstitutswebbplatser, musik- eller videoabonnemangstjänster eller till och med institutioner för högre utbildning hemifrån. För att inte nämna, med ett VPN kommer du till surfa på webben både fritt och säkert i Kalifornien.

Bästa VPN för Kalifornien

Oavsett om du bor i Kalifornien eller bara är på semester där och har en VPN är nödvändigt. Faktum är att VPN ger väsentliga fördelar i termer av säkerhet och underhållning. Dessutom förstår arbetare som semester i Kalifornien behovet av ett VPN för det ger fortsatt skydd mot digitala hot. För många affärsmän och arbetare, säkerhet och obegränsad åtkomst betraktas som de bästa fördelarna med ett VPN. Här är några av bästa VPN: er att använda i Kalifornien.

ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN anses vara en av topparna när det gäller kvalitetstjänster. Du får tillgång till mer än 3000 servrar spridda över 90 länder med ett knapptryck. Det är inte allt, dessa servrar är välutrustade att hantera HD-strömning utan problem.

Nyligen uppgraderade ExpressVPN sin samtidiga anslutningar sträcker sig till fem. Fortfarande inte det bästa i branschen, men ett plus är ett plus. Detta är praktiskt när du vet att ExpressVPN täcker ett brett utbud av plattformar inklusive Windows, Mac, Android, iOS, Linux samt Fire Stick.

Om du vill övergå regionala begränsningar för en enhet som inte stöds kommer du gärna att veta att ExpressVPN erbjuder en Smart DNS-tjänst. På så sätt kan du täcka andra plattformar inklusive spelkonsoler som PlayStation och Xbox.

När det gäller säkerhet är det ganska snävt. Du hittar flera funktioner som hjälper dig att få tillgång till internet på ett säkert och anonymt sätt. Det inkluderar 256-bitars AES-kryptering, DNS-läckageskydd, en kill switch och split tunneling liksom en policy för ingen aktivitetslogg vilket säkerställer att ingen data lagras.

Nackdelar

 • Inte den billigaste leverantören där ute.

Om du vill veta mer om vad denna VPN kan klicka på detta ExpressVPN-granskning.

IPVanish

IPVanish

Letar du efter några kvalitetstjänster? Sök inte längre, du har IPVanish. Låt oss börja med deras applikation. Jag trodde personligen att det var riktigt lätt att använda. Den är välbalanserad och har till och med avancerade alternativ som även nybörjare kan navigera.

Speed-wise, VPN är ganska snabbt. Min nedladdningshastighet ökade när jag anslöt till en server i USA. Det är bra om du är en ivrig streamer. Även om IPVanish blockerar inte Netflix, du bor i Kalifornien, du har redan USA: s bibliotek. Så inget behov av det.

Låt oss nu prata om säkerhet. IPVanish-stöd OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec och IKEv2 protokoll och garanterar a no-log policy även om det är det HQed i USA, där datalagring gäller.

Å andra sidan, IPVanish är inte så billig jämfört med andra och du får inte så mycket tid att prova sin tjänst. Du har bara en 7-dagars återbetalningspolicy. På den ljusa sidan kan du anslut 10 enheter samtidigt.

IPVanish är dock inte den billigaste tjänsten, och det finns inte heller en kostnadsfri testversion – men det finns en 7-dagars återbetalningsgaranti

Fördelar

 • 1 000+ VPN-servrar i 60 länder
 • Obegränsad P2P-trafik.
 • 24/7 livechatsupport.
 • 10 samtidiga anslutningar.
 • Mycket höga hastigheter.
 • Utmärkta appar.

Nackdelar

 • 7-dagars återbetalningsgaranti.

Frågar du efter mroe? Ta en titt a denna IPVanish-granskning.

NordVPN

NordVPN Review

NordVPN Review

Vi har ytterligare en post till den bästa VPN-listan för Kalifornien, NordVPN. Det är inte så snabbt som det andra, men det erbjuder rimligt bra framträdande. Nedladdning är inte ett problem, men vissa servrar går riktigt långsamt.

NordVPN har anpassade appar för alla operativsystem. Om du har problem med att ställa in det hittar du det handledning på deras webbplats för att vägleda dig genom processen. Du hittar också guider som hjälper dig att ställa in deras exklusiva Smart DNS-funktion, SmartPlay. På så sätt får du begränsade kanaler på andra streamingplattformar som Chromecast, PlayStation, Xbox och Apple TV.

NordVPN utmärker sig säkerhetsmässigt i allt. Det kommer med 2048-bitars kryptering och alternativet till kryptera din internettrafik inte en gång, men två gånger med Double VPN. Denna VPN vårdar verkligen kundens behov av säkerhet och integritet. Du kommer att se det sant när du kontrollerar andra funktioner inklusive malware-blockering, dödsbrytare, DNS-läckageskydd och policy om ingen loggning. 

Fördelar

 • Du får åtkomst till mer än 5000 servrar över hela världen.
 • Anslut sex enheter samtidigt.
 • Bästa säkerhetsfunktioner.
 • Tillgång till Netflix och Hulu.
 • Skydd mot skadlig programvara.
 • Sparar inte användaraktivitet.
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Nackdelar

 • Några väldigt långsamma servrar.

Låt oss titta närmare på VPN i det här NordVPN granskning.

BulletVPN

BulletVPN Review

Med ett globalt nätverk i 30+ länder, du kanske tror det BulletVPN kan inte göra dig så mycket. Tvärtom mina vänner, nätverket växer fortfarande eftersom det här är fortfarande nytt. Hur många nya VPN kan säga att de kan avblockera Netflix? Mycket få, rätt?

Om vi ​​ska tala om säkerhet garanterar det det bästa genom att stödja protokoll som L2TP, OpenVPN, PPTP, IKEv1 och IKEv2. För att inte tala om att BulletVPN har en noll loggpolicy. Det betyder att de loggar inte någon av dina surfdata. Därmed är din integritet i goda händer.

Dessutom har denna VPN 5-stjärnigt kundsupport. Du kan fråga dem vad du vill och de hjälper dig med fullständig professionalism.

Fördelar

 • Mycket snabba servrar
 • Krypteringar av militär kvalitet.
 • Tillgång till Netflix.
 • Annonsblockerare.
 • Nolltrafikloggning.
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Nackdelar

 • Litet nätverk.
 • Minsta samtidiga anslutningar på vår lista. (Endast tre).

Ju mer ju mer, ju? Här är fler funktioner i detta BulletVPN granskning.

Bästa VPN för Kalifornien

“Om de inte kan göra det i Kalifornien kan det inte göras någonstans.” Du kan enkelt få en VPN i Kalifornien, och jag är övertygad om att att ha en där skulle ge dig den säkerhet och stabilitet du behöver. Alla leverantörer ovan kan hjälpa dig säkra din internetanslutning och njut riskfri webbsökning. Säg mig, vilken av dessa VPN: er valde du? Dela din Kalifornien VPN Dream i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map