Bästa VPN för Kanada 2020

Som nation var Kanada en av de första som stödde användningen av virtuella privata nätverk. På grund av det faktum att strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video och liknande bara var tillgängliga i USA, tog många kanadensare till VPN för att kringgå regionala begränsningar som infördes på dessa plattformar. Men de insåg snabbt att VPN-fördelarna inte begränsas till att komma runt geo-block. Online-sekretess har långsamt blivit en av de viktigaste prioriteringarna för båda Kanadensare hemma och de som bor utomlands. Att ansluta till en VPN-server gjorde det möjligt för dessa kanadensare att surfa på webben utan begränsningar och hålla deras privata data säkra och säkra. Med allt detta i åtanke, och med det enorma antalet leverantörer av VPN-tjänster som påstår sig vara de bästa i dag, beredde vi följande djupgående analys av de bästa VPN-kandidaterna du borde titta på innan du väljer rätt tjänst. 


Bästa VPN för Kanada 2017

Bästa VPN för Kanada 2020

Vad betyder “VPN”?

Initialerna står för Virtuellt privat nätverk. Den hänvisar till en metod där användare kan ansluta till ett stort privat nätverk som stöds av servrar spridda över hela världen.

Nätverket fungerar som ett lager genom vilket all information som delas inom får krypterade innan den skickas till ISP. På detta sätt användarens personlig information, och även plats förblir okänd för sina ISP-leverantörer.

Topp VPN för Kanada – Vad man ska leta efter?

Du kommer att se att bästa Kanada VPN leverantörer har mjukvara för alla Mac OS-, Windows- och Linux-enheter, såväl som VPN-appar för både Android- och iPhone-plattformar.

En VPN är också avgörande om du vill få tillgång till strömningskanaler som är geo-blockerade i Kanada, t.ex. American Netflix, Showtime, HBO GO, Amazon Prime, och många andra.

På samma sätt kan kanadensiska expats använda ett VPN för att få en Kanadensisk IP-adress medan jag bor utomlands. Att ansluta till en kanadensisk VPN-server gör det möjligt för dig få en kanadensisk IP-adress var som helst i världen.

Följaktligen kommer du att kunna avblockera och titta på kanadensiska streamingkanaler som CBC, TSN, Sportsnet, Candian Netflix, Rogers Anyplace TV eller CityTV var som helst över hela världen.

En värdefull kanadensisk VPN bör ha följande funktioner:

 • Kundservice.
 • Hög nivå av datakryptering.
 • VPN-företagets journalföringspolicy.
 • Stöd för OpenVPN, IPsec eller andra.
 • Nivån på datakryptering.
 • Hur lätt är det att använda VPN-tjänsten.
 • Hur snabb är anslutningshastigheten?

De flesta företag erbjuder inte kunder en kostnadsfri prövning, men de har en återbetalningsgarantipolicy i aktion. Följande tabell ger dig en kort titt på de fyra bästa VPN-skivorna som omfattas av denna översyn.

Varför behöver du ett VPN i Kanada??

Det finns många skäl till varför så många kanadensare nu ansluter till en VPN-server när de går online. Här är de mest uppenbara:

Kanadensiska lagar som undergräver integritetsskyddet

Den kanadensiska lagen om modernisering av upphovsrätten infördes för parlamentet redan 2011. Trots enhällig opposition och mycket obehag bland kanadensare kunde konservativa godkänna räkningen på grund av deras majoritet. och de flesta är nu nyfiken på om deras personuppgifter kan användas mot dem.

 • Bill C – 11 (lagen om modernisering av upphovsrätten): instruerar internetleverantörer att hålla ett register över användarens internetaktivitet i minst 6 månader för alla som anklagas för att ha kränkt upphovsrätten. Efter denna period måste uppgifterna sedan överlämnas till myndigheterna.

Anti-Terrorism Act, å andra sidan, infördes redan 2015. De konservativa hävdade att det skulle hjälpa brottsbekämpande organ att bekämpa terrorism mer effektivt. Det underlättar i princip processen för att dela information om individer mellan olika kanadensiska myndigheter. 

 • Bill C-51 (Anti-Terrorism Act): Tillåter CSIS att stoppa alla banktransaktioner eller resplaner för terrorism misstänkta.

Fem ögon

Detta är en spionärallians som har bildats mellan Australien, Nya Zeeland, Kanada, Storbritannien och USA. The Five Eyes (FVEY) bildades för att möjliggöra enklare utbyte av intelligens mellan varandra.

Med tanke på de nya bestämmelserna kan detta betyda att regeringen kan ge sina medborgare online-data till medlemsländerna. 

Innehållsblockering och filtreringsbegränsningar i Kanada

Kanada är ett land som firar sitt folk frihet att välja. Alla de populära webbplatserna för sociala medier Facebook, Youtube och Instagram, är lättillgängliga. Vissa begränsningar kan dock gälla på vissa webbplatser i Kanada.

Till exempel FairPlay, a koalition av 25 kanadensiska organisationer föreslå för CRTC att inrätta en censurutskott som tvingar ISP: er att blockera webbplatser som anklagas för piratkopiering utan domstolsbeslut. Kanadensiska internetanvändare var rasande över beslutet och skapade till och med sina egna kommittéer för att avbryta FairPlay. 

Dessutom tillbaka in November 2019, federala domstolen i Kanada godkände att stora kanadensiska internetleverantörer skulle blockera en pirat-IPTV-tjänst (Gold TV). Till sitt försvar bestämde de att detta inte kränkte nettoneutralitet eller yttrandefrihet. Det är bara intrång i upphovsrätten.

När det gäller strömning, enligt räkningen som nämns ovan (Bill C – 11), allt beror på vilket innehåll du försöker ladda ner eftersom du kanske använder torrenter som anses vara upphovsrättsskyddade. I vissa fall kan det vara svårt att avgöra vad innehållet är piratkopierad och vad som inte är det.

Med en VPN spelar det ingen roll vilken typ av begränsning som finns. Det ändrar din IP-adress och låter dig surfa på webben anonymt. Som ett resultat får du åtkomst till begränsade webbplatser i landet samt ladda ner / ladda upp torrenter utan att spåras.

VPN-förmåner för kanadensiska invånare

En VPN ger kanadensiska invånare tillgång geo-begränsat innehåll som finns i olika länder runt om i världen. När du är ansluten till en server i ett specifikt land kommer VPN att göra det täcka din IP-adress och tilldela dig en ny i det land där servern är baserad.

Om till exempel servern är i USA får du en amerikansk IP-adress. Som ett resultat kommer du att kunna komma åt liknande USA: s Netflix, Hulu, HBO och CW TV.

Detsamma gäller för andra streamingtjänster förutsatt att du ansluter till en server i deras respektive länder. Det inkluderar BBC iPlayer, Sky Go, DAZN, ITV, TV2 Play, och mer.

Avblockera och strömma kanadensisk TV var som helst – Expat-avsnittet

Kanadensisk tv rankas bland världens toppar. Till exempel har du liknande CBC. I sin helhet hänvisar bokstäverna till Canadian Broadcasting Corporation, den största TV- och radiostationen i Kanada. Det är ganska populärt där, och det är bara värt att motståndaren råkar vara BBC i UK.

Tjänsten är inte tillgänglig utanför Kanada. CBC och den andra Kanadensibaserade kanaler kräver en IP-adress i regionen. Om du inte har en kanadensisk IP får du en geo-felmeddelande som avslutar din åtkomst nästan direkt:

”Oj … Vi är ledsna, det här innehållet är inte tillgängligt på din plats. Om du tror att du har fått detta meddelande felaktigt, kontakta oss. Fel 21. ”CBC Player-fel

En kanadensisk VPN-tjänst ger dig tillgång till CBC Streaming Player var som helst i världen. Detsamma gäller för andra kanadensiska streamingkanaler som CityTV, Crave TV, CTV, Sportsnet och TSN

Bästa Kanada VPN – djupanalys

Samtidigt som vi utförde vår utarbetande forskning för att avgöra vilket VPN som är bäst, kunde vi begränsa allt till 6 tjänsteleverantörer. Här är resultaten:

1. ExpressVPN

ExpressVPN-lock

ExpressVPN s utmärkta hastigheter, och kryptering av militär kvalitet, och förmågan att avblockera strömningstjänster från hela världen gör att VPN: n är baserad i Brittiska Jungfruöarna, en region långt borta från ramen för Five Eyes-föreningen.

Allt som allt kan du ansluta till 5 olika kanadensiska VPN-servrar från ExpressVPN-applikationen. Servrarna finns i Toronto, Montreal och Vancouver. Totalt täcker leverantören 94 olika länder när det gäller serverfördelning.

På tal om servrar sätter vi några av ExpressVPN: s tester för att kolla in deras hastighet prestanda. Bland alla VPN: er på den här listan, den här kom med de bästa resultaten. Alla servrar var mycket snabba, oavsett vilka fysiskt avlägsna de är. Den största hit som vi bevittnat var en 7% minskning.

ExpressVPNs applikationer är väl utformade med en användarvänligt gränssnitt i åtanke. Å andra sidan har leverantören en Smart DNS funktion för att kringgå regionala begränsningar. Observera att den här funktionen inte krypterar din trafik och döljer inte din IP-adress helt. Med andra ord, lita aldrig på Smart DNS för anonym torrenting eller andra aktiviteter du vill hålla dolda.

När det gäller sekretess har ExpressVPN en automatisk dödsbrytare och delad tunnelfunktion. Med split tunneling, får du välja vilken del av din internettrafik du vill gå igenom VPN-servern och vilken via din Internetleverantör.

Slutligen deras 30-dagars återbetalningsgaranti policy ger användarna frihet att välja om de vill åta sig sina tjänster eller inte.

Fördelar

 • 160 serverplatser i 90+ ​​länder.
 • Stöder P2P.
 • Netflix-kompatibel.
 • MediaStreamer Smart DNS.
 • 30-dagars återbetalningsperiod.
 • Lättanvända applikationer.
 • 5 samtidiga anslutningar.
 • Kryptering av militär kvalitet.
 • Kill Switch.
 • Delad tunneling.
 • Webbläsarextensions.

Nackdelar

 • Dyr prenumerationsplaner.
 • Ingen kostnadsfri prövning.

2. BulletVPN

BulletVPN Review

Med BulletVPN, de Estniska-baserade bästa VPN-tjänsteleverantör, kan du surfa på internet säkert i Cennada. Leverantören har cirka 114+ servrar i 47 länder, med några av dem optimerade för att upprätthålla mycket snabba hastigheter.

Enligt de många hastighetstest vi utförde, BulletVPN kunde upprätthålla konsekventa hastigheter på nästan varje server. Det maximala fallet i anslutningen var omkring 7%. Andra än det är hastigheterna utmärkta för HD- och UHD-strömning.

BulletVPN har en app för nästan alla större operativsystem där ute, inklusive PC, Mac, Android, iPhone, iPad eller FireStick. En smart DNS-proxy-funktion är också tillgängligt om du vill strömma geo-blockerat innehåll på enheter som inte stöder VPN.

BulletVPN har en kill switch och en exklusiv funktion som heter Bullet Shield. Denna teknik stöder sin kill switch med ett extra lager av integritet. Bullet Shield tillåter inte att du ansluter till internet om du inte är ansluten till en BulletVPN-server först. Uppenbarligen har du valet att aktivera den här funktionen eller hålla den avstängd från BulletVPN-appen.

BulletVPN erbjuder användare en 30-dagars återbetalningsgaranti. Dessutom har leverantören en 1-dagars gratisversion. Det kan lösas in via Android-appen eller genom att kontakta BulletVPNs kundsupport.

Fördelar

 • 70+ servrar i 41 länder.
 • P2P-stöd.
 • Avblockerar Netflix och CBC.
 • Smart DNS-funktion.
 • 30-dagars återbetalningsgaranti.
 • Vänligt användargränssnitt.
 • Sex samtidiga anslutningar.
 • 256-bitars AES-kryptering.
 • Dödsbrytaren.
 • Bullet Shield.

Nackdelar

 • Ingen delad tunneling.
 • Kort gratis provperiod (1 dag).

3. Unlocator

Unlocator VPN Cover

Unlocator, en Dansk-baserad leverantör, har varit i drift sedan 2013. Först började den som en smart DNS-proxytjänst, och nu ger den också en VPN-tjänst. Det faktum att Unlocator HQ: er finns i Danmark gör oss dock på något sätt obehagliga.

Om du inte visste det är Danmark en del av 9-Eyes, en utökad version av 5 Eyes Association. Vi gjorde noggrann forskning för att ta reda på om det fanns rapporter som kunde indikera att Unlocators användardata komprometterades. Inga sådana rapporter hittades och som sådana strikt policy för icke-loggning verkar vara legitim.

Unlocator har en bra servernätverksdistribution som består av 41+ servrar i mer än 36 länder. Vi kunde ta bort blockeringen Amerikanska Netflix, men det tog oss ett tag att göra det. Vissa amerikanska servrar fick inte jobbet gjort, men andra gjorde det särskilt Miami (hög hastighet).

Hastigheten är mycket anständig, särskilt när vi använde (höghastighets) märkta servrar. Vissa servrar träffade vår anslutning med nästan a 30% minskning. Dessa var dock sällsynta fall.

Naturligtvis är Smart DNS-funktionen fortfarande tillgänglig. Unlocator ger användare möjlighet att köpa den individuellt om de inte har något intresse för sin VPN-tjänst.

Å andra sidan har Unlocator en dödsbrytare. Och liknande BulletVPN, det finns en teknik som inte tillåter dig att ansluta till internet om du inte använder en Unlocator-server. Det kallas som Unlocator Shield.

Medan de flesta VPN erbjuder en kort kostnadsfri testperiod, eller eventuellt en vag, ger Unlocator nya prenumeranter en 7-dagars gratis provperiod utan att ett kreditkort eller PayPal-konto måste registreras. Dessutom, när den kostnadsfria prövningen är slut får du dra nytta av deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du bestämmer dig för att prenumerera.

Fördelar

 • Servrar i 41+ länder.
 • P2P vänlig.
 • Netflix-kompatibel.
 • Smart DNS.
 • 30-dagars återbetalningsperiod.
 • Mycket enkla appar.
 • 5 samtidiga anslutningar.
 • Kryptering av militär kvalitet.
 • Kill Switch.
 • Unlocator Shield.
 • 7-dagars gratisversion.

Nackdelar

 • Ett par långsamma servrar.
 • Inga webbläsarförlängningar.
 • Delad tunneling inte tillgänglig.

4. NordVPN

NordVPN Cover

NordVPN är en Panama-baserad VPN-leverantör med ett stort globalt nätverk. De erbjuder servrar på 81 platser i över 64 länder. Nu kunde vi avblockera alla strömningskanaler som vi testade, men nackdelen var fart.

Som en premium-leverantör av VPN-tjänster säger NordVPN sig själv för att ha några av de snabbaste VPN-servrarna. Våra olika hastighetstester bekräftade att servrarna som NordVPN har skapat i olika regioner i världen är i allmänhet snabba. När du till exempel är ansluten till en amerikansk server, sjönk hastigheten knappt (9%).

Sammantaget är själva NordVPN-applikationen mycket lätt att använda, och anslutningsprocessen är nästan omedelbar. När det gäller deras smarta DNS-tjänst, SmartPlay tillät oss att blockera dussintals kanaler runt om i världen med minimal hastighetsförlust.

Gå vidare till deras Dubbel VPN funktion. Denna teknik omdirigerar användartrafik igenom två servrar istället för en, säkerställa dubbel kryptering till data. Medan du får fördelen av ett ytterligare lager av säkerhet, komprometterar du din internethastighet när den här funktionen är på. Detta bekräftades via de olika hastighetstester vi genomförde.

NordVPN är inte så billig, men vi anser inte att det också är dyrt. Deras 30-dagars återbetalningsgaranti ger användare tillräckligt med tid att kontrollera vad tjänsten handlar om. När det gäller en kostnadsfri prövning var det tidigare en, men nu har NordVPN tagit bort det från bordet.

Fördelar

 • 81 serverplatser i över 60 länder.
 • P2P-delning.
 • Netflix stöds.
 • Smart DNS (SmartPlay).
 • Lättanvända applikationer.
 • Sex samtidiga anslutningar.
 • Kryptering av militär kvalitet.
 • Automatisk dödsbrytare.
 • Dubbel VPN.
 • CyberSec (Malware-skydd).
 • Lök över VPN.
 • Webbläsarextensions.

Nackdelar

 • Instabila hastigheter.
 • Ingen kostnadsfri prövning.
 • Delad tunneling inte tillgänglig.

5. IPVANISK

IPVanish Cover

IPVanish erbjuder snabba anslutningar, utmärkt integritetsskydd, och bra global server täckning, allt till ett rimligt pris. För ett tag sedan kan deras huvudkontor (USA) ha kompromissa användarnas integritet.  IPVanish genomgick en loggningsskandal därmed användarloggar var tillhandahålls till Homeland Security för att hjälpa till med att utreda ett brottmål. Men efter det rapporterades inga sådana fall.

IPVanishs servertäckning är mycket bra eftersom den har servrar i 70+ länder. Under våra test kunde emellertid ingen av dessa servrar blockera USA: s Netflix, BBC iPlayer eller till och med Hulu för den fråga som anses vara en enorm nackdel för oss.

Deras hastighet var bra enligt vad vi undersökte. I själva verket tappade vår anslutning bara 10%, och vi kunde strömma innehåll i full HD utan att se några buffrande problem.

Att använda deras applikation var ganska enkel. Vi kunde ansluta till en server inom några sekunder. Som nämnts ovan kunde IPVanish dock inte blockera vissa stora strömningskanaler.

En annan uppgift som vi hittade är att leverantören inte har en smart DNS-funktion, vilket är viktigt för att få åtkomst till begränsat innehåll. Dessutom såg vi också att leverantören bara erbjuder en 7-dagars återbetalningspolicy, vilket bleknar i jämförelse med de andra på listan.

Fördelar

 • Servrar i över 70 länder.
 • P2P-stöd.
 • Vänligt användargränssnitt.
 • Tio samtidiga anslutningar.
 • 256-bitars AES-kryptering.
 • Automatisk Kill-omkopplare.
 • SOCK5-proxy.
 • Chrome-förlängning
 • SugarSync (Säker fillagring).

Nackdelar

 • Smart DNS är inte tillgänglig.
 • Det blockerar inte Netflix och BBC iPlayer.
 • 7-dagars återbetalningspolicy.
 • Ingen delad tunneling.
 • Ingen kostnadsfri prövning.

6. CyberGhost

CyberGhost-omslag

Cyberghost är en annan topp VPN att överväga att använda i Kanada. Vi har märkt att leverantören har många användare, särskilt 15 miljoner av dem, trots deras skuggiga ursprung. Låt oss belysa saken.

För det första är Cyberghost baserat i båda Rumänien och Tyskland. När det gäller online-integritet är det bra med Rumänien inga strikta övervakningslagar. Men problemet är med Tyskland, som är en av 14-Eyes-länder. Men det är inte vad vi menade med “Shady.”

Cyberghost förvärvades av Israeliska företaget Kape Technologies. Tidigare brukade nya CyberGhost-ägare skapa skadliga program. Det var då, nu har inget sådant rapporterats.

Låt oss nu se varför Cyberghost har en så stor användarbas. Leverantören har servrar i 90 länder, vilket är bra eftersom det konkurrerar med ExpressVPN.

Hastighetstesterna visade också båda positiva och negativa resultat. Flera servrar påverkade inte vår anslutning så mycket 12%. Å andra sidan fanns det andra servrar som sänkte vår internethastighet till en punkt där videokvaliteten sjönk till 240 istället för 720.

Tjänsten har inte en Smart DNS-funktion för att avblockera innehåll, men dess VPN-servrar kan göra jobbet. Vi försökte USA: s Netflix och leverantören levereras.

CyberGhost-appen har en featured dubbed “För strömning”. Det gör att användare kan välja den kanal de vill spärra och appen kommer då att göra ansluta till en server i enlighet därmed (En server i kanalens region). På så sätt behöver du inte ta reda på vilken server som blockerar den kanalen på egen hand. Det är väldigt imponerande om du tänker på användare som inte är tekniska.

Sekretess kommer i form av kryptering av militär kvalitet och a dödsbrytare. Vad gäller prenumerationen är Cyberghost lite dyrt, men det kommer med en 45-dagars återbetalningspolicy. Du har tid att bestämma dig.

Fördelar

 • Servrar i över 90 länder.
 • P2P-stöd.
 • 45-dagars återbetalningspolicy.
 • Appar är mycket enkla att använda.
 • Sju samtidiga anslutningar.
 • 256-bitars AES-kryptering.
 • Automatisk Kill-omkopplare.
 • NoSpy VPN-servrar
 • Webbläsarextensions.

Nackdelar

 • Saknar splittring.
 • Gratis provversion inte tillgänglig.
 • Ingen smart DNS-funktion.

Bästa VPN för Kanada – slutlig dom

kanada är inte riktigt lika starkt censurerat som andra länder, men några få nya lagar hjälpte till att undergräva online-integritet i allmänhet. 

De har faktiskt fått fler att tänka på sin närvaro på Internet och vad de gör online. Ta steget för att säkerställa dina data är skyddade och får tillgång till vilken webbplats du vill, och känn dig fri att berätta vad din upplevelse var som första gången VPN användare i avsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map