Bästa VPN för kanal 4

Fråga de flesta brittiska tittare vilka kanaler de tycker om att titta på, och du kommer förmodligen att upptäcka att Channel 4 har ganska mycket i deras topp 5-val. Kanalen erbjuder ett brett utbud av kanaler som täcker ett brett programområde, från underhållning till sport, nyheter, filmer och dokumentärer. Med tjänsten som nyligen har lanserat en strömningsapplikation kan tittarna nu bestämma vad de vill titta på och när de vill göra det. Den nya strömningstjänsten kallas All 4 och gör det möjligt för tittarna att komma ikapp med allt de kan ha missat på baserat på deras arbetsschema när det passar dem.

Bästa VPN för kanal 4

Bästa VPN för alla 4

Finns Channel 4 utanför Storbritannien?

Om du strömmar över kanalen från Storbritannien är du alltid säker på att du har tillgång till tjänsten. Det enda problemet som uppstår är när du försöker strömma kanalen medan du har rest utomlands. Detta kan vara en ganska utmaning eftersom streamingplattformen har måttuppsättningar som begränsar åtkomst utanför landet. Varför görs detta? Förmodligen att försöka hålla sig inom distributionsreglerna som styr innehållet som visas på deras webbplatser. När du försöker strömma innehåll från tjänsten utanför landet är det du får ett felmeddelande som informerar dig om din oförmåga att komma åt tjänsten baserat på din plats.

Streamingplattformen kan faktiskt fastställa din plats genom din IP-adress. Din IP gör det möjligt för webbplatser och appar att ta reda på några detaljer om dig. Dessa detaljer sträcker sig från saker som din faktiska plats, din identitet och operativsystem. Alla 4 råkar vara en geobegränsande kanal. Du borde inte kunna få åtkomst till deras innehåll om du är baserad utanför ett visst territorium. Hur som helst är allt hopp fortfarande inte förlorat för användare baserade utomlands som vill strömma från tjänsten.

Använda en VPN för att avblockera Channel 4 utomlands

Att ansluta till ett virtuellt privat nätverk gör att användare kan dölja eller ändra sin IP-adress och därmed arbeta runt någon av de begränsningar som en webbplats kan ha för att neka åtkomst till användare. Genom att prenumerera på ett trovärdigt VPN kan du strömma alla 4-innehåll även om du är baserad utanför Storbritannien. Detta ger en stor uppskattning för tittare i Storbritannien som kan vara utanför landet som utflyttade eller till och med som turister.

Allt de behöver göra när de prenumererar är att ansluta till en server baserad i Storbritannien och till streamingplattformen verkar de som om de är baserade i Storbritannien. Detta gäller inte bara alla 4, eftersom användare också får åtkomst till andra geobegränsade webbplatser värd någon annanstans i världen om de ansluter till en server i vilket land den webbplats som de vill ha åtkomst till är värd.

Att använda en VPN kommer också med en mängd andra fördelar, till exempel att ha din online-trafik krypterad och att ha din identitet dold från de webbplatser du väljer att besöka. En VPN låter dig också dölja din aktivitet från din Internetleverantör. Detta kringgår alla former av strypning som de kan tillämpa. Genom att använda ett VPN kan du också skydda dina data från hackare och bedragare.

Bästa VPN för Channel 4

För att kunna njuta av alla dessa fördelar måste du prenumerera på en trovärdig VPN-tjänst. Vi har redan identifierat några som vi säkert kommer att leverera en utmärkt service. Ta en titt på vår lista över de bästa VPN: n för alla 4.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är verkligen en leverantör som har mycket ansträngning inom VPN-branschen, bedömt utifrån antalet mottagna priser samt antalet prenumeranter som har ett konto hos leverantören. Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna. ExpressVPN har cirka 2000 servrar spridda över hela världen. Med tillräckligt många av dem baserade i Storbritannien bör du inte ha några problem att hitta en speciell att ansluta till och strömma från Alla 4. Efter att ha lanserats 2009 har tjänsten gått långt i att optimera sin tjänst för sina abonnenter. Det är därför den toppar vår lista som den bästa tjänsten för streaming av Channel 4 utanför Storbritannien.

Leverantören kan stödja upp till 3 enheter samtidigt. Med 256 bitars AES-kryptering tillhandahålls din säkerhet på alla dina enheter. ExpressVPN upprätthåller också en strikt nollloggningspolicy och erbjuder OpenVPN, UDP, SSTP. L2TP / IPSec och PPTP som protokoll du kan välja mellan. Tjänsten har också en noll-kunskap DNS-tjänst som säkerställer att alla dina anslutningar är både snabbare och säkrare. För att se vad mer du kan få från leverantören, titta på vår mycket mer detaljerade ExpressVPN Review.

2. BulletVPN

BulletVPN är en annan leverantör som inte svika. Som du antagligen kan säga är fokuset här att leverera bästa möjliga surfhastigheter utan att kompromissa med både din identitet och säkerhet. Detta är ett bra erbjudande eftersom leverantören i viss mån kan motverka hur långsam din anslutning kan bero på kryptering. BulletVPN tillåter också användare att ansluta 3 enheter samtidigt till sina VPN-servrar.

BulletVPN har en närvaro i cirka 20+ länder, där Storbritannien är väl inkluderad. Tjänsten är en av de mest pålitliga, särskilt om du vill njuta av sömlös strömning utan att behöva buffra dina videor. BulletVPN har också en pålitlig SmartDNS-tjänst. Det är praktiskt om du vill komma åt geobegränsade webbplatser utan VPN. När det gäller säkerhet säkerställer tjänsten att din surfning förblir oupptäckt genom 256 bitars AES-kryptering. Att använda BulletVPN försäkrar dig också om en sömlös anslutning, och med alternativ som OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 och PPTP kommer du att ha ett stort urval av alternativ att välja mellan. För att se vad mer BulletVPN kan göra för dig, ta en titt på vår BulletVPN Review.

3. NordVPN

Ett annat pålitligt alternativ är NordVPN. NordVPN grundades 2008 och är en av de leverantörer som har så många funktioner som är skräddarsydda för att säkerställa att din säkerhet hålls väl, så du bör inte ha några bekymmer när du är online när du prenumererar dem. Tjänsten erbjuder upp till 4000 servrar baserade i mer än 60 länder och garanterar skydd genom deras branschstandard 256 bitars AES-kryptering.

Tjänsten har ett brett utbud av funktioner i butik, med några som du troligtvis inte hittar som erbjuds av någon annan leverantör. En sådan funktion är dess dubbla VPN. Det dirigerar din trafik genom två servrar istället för en, vilket fördubblar din säkerhet. Tjänsten möjliggör också upp till 6 samtidiga anslutningar och har ett nätverk av servrar där du kan välja de du vill ansluta till baserat på vad du vill göra. Det finns servrar som är optimerade för strömning, spel, torrent eller till och med stora nedladdningar. Så du har en mängd olika alternativ att välja mellan. För mer information om vad du kan förvänta dig, titta på vår NordVPN Review.

Slutsats om bästa VPN för alla 4

Som en välkänd streamingkanal har All 4 en ganska expansiv tittarbas. Vissa av tittarna reser förmodligen mycket utanför Storbritannien, så att använda en VPN skulle vara mycket praktiskt. De tre tjänsterna som vi har beskrivit ovan är mer än kapabla att ta hand om dina säkerhetsbehov. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me