Bästa VPN för Kina – översyn av 2020

Vad är bästa Kina VPN 2020? Om du planerar att resa till Kina bör du definitivt sätta VPN på din att-lista innan du går på det planet. I Kina lägger regeringen tungt censur och restriktioner på webbplatserna kan du komma åt online, annars känd som “Den stora brandväggen”. Webbplatser som Facebook, Twitter, Instagram, Gmail, Youtube, och även Google är alla blockerad i Kina, en ganska kulturell chock för expater från USA, Storbritannien, Australien, Tyskland eller Frankrike. Det är därför du behöver en VPN till kringgå dessa begränsningar och avblockera alla webbplatser du vill ha i Kina. VPN ger dig också åtkomst till geo-blockerade kanaler som Netflix, Hulu, eller BBC iPlayer i Kina. Läs följande informationsguide på bästa VPN för Kina 2020.

Bästa Kina VPN 2017 till Bypass Great Firewall

Bästa Kina VPN 2020 för att kringgå den stora brandväggen

Bästa VPN för Kina – innehållsindex

 • Bästa VPN för Kina
 • Vad är ett VPN?
 • Är VPN Legal i Kina?
 • Hur hjälper en VPN mig?
 • Hur man ställer in ett VPN?
 • Bästa VPN för China Review
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
 • När ska man använda ett VPN?
 • Så här avmarkerar du webbplatser i Kina?
 • Topp 10 webbplatser blockerade i Kina
 • Bästa VPN för Kina – Slutsatsen

Bästa VPN för Kina

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Vad är ett VPN? Bästa VPN för Kina 2020

VPN är förkortning för “Virtuellt privat nätverk”. Om du ställer in en VPN-anslutning på din enhet kan du skicka din Internet-anslutning via en säker tunnel den där krypterar all din trafik. Denna process förhindrar att myndigheter eller hackare avlyssnar på din online-aktivitet och i sin tur kompromissa med dina privata uppgifter. VPN tillåter dig i princip att få en extra lager av integritet och säkerhet som skyddar dina e-postmeddelanden, lösenord, meddelanden, liksom online-bankkonton. Tänk på att VPN är helt legitimt och används av företag över hela världen.

Pålitliga VPN-tjänster kan kosta mellan 6 till 9 dollar per månad. Du får i princip det du betalar för. En dyrare VPN-leverantör som ExpressVPN erbjuder fler VPN-servrar och högre hastigheter. De har också mycket lyhörd kundsupport, något du måste tänka på när du reser utomlands. Kina har börjat förbjuda obehöriga VPN-tjänster.

Vi övervakar kontinuerligt VPN för att se vilka som verkligen arbetar i Kina. Här är bästa VPN-leverantörer i Kina år 2020. Vi kommer att prata om dem i detalj senare i denna recension. För nu, ta en kort titt på var och en av dem.

Är VPN i Kina olagligt?

Att driva en VPN-verksamhet i Kina är verkligen olagligt. Det finns dock ingen reglering som hindrar individer från att använda ett utländskt VPN. Huruvida ett VPN kan anses vara lagligt eller inte i Kina beror verkligen på vad du gör när du ansluter till en VPN-server. Så länge du använder VPN för att avblockera webbplatser som är geo-blockerade som Hulu, HBO Go eller Amazon Prime, bryter du i princip inte några lagar. Men om du tänker sprida politiska meddelanden, kan du få problem. Den kinesiska regeringen har verkligen blockerat vissa globala VPN-tjänster. Det är därför det är avgörande att välja rätt VPN att använda i Kina.

Hur hjälper VPN mig i Kina?

Förbi ansluter till en VPN-server utanför Kina, du får ändra din kinesiska IP-adress. Med andra ord, anslutning till en amerikansk VPN-server ger dig en amerikansk IP-adress. Detta gör att du kan avblockera Facebook, Youtube, Gmail, Twitter, Netflix, och alla andra webbplatser du normalt skulle komma hemma men är förbjudna i Kina.

Hur ställer jag in en VPN-anslutning?

Du kan ställa in VPN manuellt via datorns nätverksinställning. Men nedladdning och installation av en VPN-applikation på din PC, Mac, iPhone, iPad eller Android gör installationsprocessen mycket enklare. Du kan få VPN-appen från den VPN-leverantör du registrerade dig hos. De flesta VPN-leverantörer erbjuder också sina appar i Google Play Store samt i Apples App Store. Att starta VPN-appen innan den åker till Kina rekommenderas starkt. När du har installerat appen behöver du bara logga in med ditt användarnamn och lösenord som din VPN-leverantör tillhandahåller. Välj slutligen vilken VPN-server du vill ansluta till.

Bästa Kina VPN 2020 för att kringgå den stora brandväggen

Det finns flera aspekter du måste tänka på innan du väljer vilken VPN-leverantör du vill registrera dig med. Det finns gratis VPN där ute, men jag skulle inte rekommendera att du använder dem.

Mest gratis VPN-leverantörer sätter en gräns för mängden data du kan ladda ner. Att vara gratis är det säkert många användare anslutna till sina VPN-servrar vilket gör dessa servrar mycket långsammare och därmed praktiskt taget värdelösa för online-strömning. I vissa fall lurar gratis VPN-leverantörer dig att ladda ner skadlig programvara till din enhet. Använd endast betrodda VPN-leverantörer. Det är därför jag kommer att granska 4 av de bästa VPN: n som verkligen fungerar i Kina. Här är de.

ExpressVPN

Låt oss börja med en av mina favoriter, ExpressVPN. Jag försöker inte vara partisk här, men denna VPN har kommit till toppen av listan baserat på de recensioner den har fått under åren. Du nominerar inte en VPN-leverantör för att vara i branschens topp om den inte är tillräckligt kvalificerad.

Denna robusta tjänst har ett enormt servernätverk som täcker över 94 länder runt om i världen. Det betyder att förbikoppling av geobegränsningar är barnens lek för denna VPN-leverantör. Det är en av de få som finns där som kan kringgå Netflix VPN-block. Det är ganska legit. Många VPN-leverantörer har inte tillgång till amerikanska Netflix som Tunnelbear och andra.

När du prenumererar på deras tjänst kan du dra nytta av en VPN-anslutning på tre enheter på en gång. Det är en ganska bra funktion med tanke på att ExpressVPN har klienter på de flesta operativsystem inklusive iOS, PC, Mac och Android.

NordVPN

Att vara nummer två på vår lista betyder inte att det är mindre viktigt än ExpressVPN. Varje VPN-leverantör har vissa funktioner som varierar beroende på konsumentens behov. NordVPN, till exempel fokuserar mer på säkerhet. Det är inte allt, även om de länder som det täcker är mindre än ExpressVPN, har tjänsten mer än 5000 servrar i över 60 länder.

Om du redan är en abonnent kommer du att se några fall i din anslutningshastighet. Det beror på några opålitliga servrar som NordVPN har. Med tiden kunde den dock lösa problemet. När du har registrerat dig för deras tjänster kommer du att kunna dela en anslutning på 6 samtidiga enheter. Det är mer än tillräckligt för att säkra din familj och vänner plattformar.

En viktigare funktion är deras smarta DNS-funktion. Det heter SmartPlay och det går att låsa upp hundratals kanaler över hela världen genom att bara ändra vissa DNS-inställningar på din enhet. Du kommer dock att offra VPN: s säkerhetsfunktioner i processen. Om du är en ivrig streamer föreslår jag att du går för Smart DNS.

BulletVPN

När vi pratar om de bästa VPN: erna för Kina bryr vi oss inte riktigt om deras servernätverk. Vi vill bara ha en tjänst som fungerar inuti dessa väggar. Väl, BulletVPN är fortfarande liten jämfört med den andra, men åtminstone kunde den kringgå den stora brandväggen.

Denna VPN har servrar i 30 länder, vilket inte är så bra om jag får säga. Men det har fortfarande de bästa säkerhetsfunktioner som alla användare kan önska sig. Tjänsten är ganska prisvärd och lägger till en smart DNS-funktion för prenumeranter. Du kan använda BulletVPN på 3 enheter under ett konto och dra nytta av överdrivna säkerhetsprotokoll som PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 och IKEv2.

BulletVPN behåller dessutom inte register över användares information och aktiviteter, det är vad vi vill hänvisa till som en icke-loggpolicy. Detta innebär att om regeringen bad om information om dig och de webbplatser du besökte har VPN ingenting att ge i gengäld. Det är en ganska bra funktion att överväga att Kina är ett av de mest censurerade länderna i världen.

SurfShark

SurfShark är ganska nytt för scenen, men det erbjuder ett anständigt servernätverk för att säkerhetskopiera sin tjänst. Du kommer att kunna använda fler än 500 servrar i 50 länder. Det inkluderar regioner i Amerika, Europa, Asien-Stillahavsområdet, Mellanöstern och Afrika. Du hittar ett stort antal servrar som täcker Europa. Men Asien är inte så utrustad som Amerika och Europa är.

Bortsett från deras ursprungliga app som är kompatibel med nästan alla operativsystem, erbjuder SurfShark webbläsarförlängningar för Chrome och Firefox för en enklare strategi. Låt oss nu prata om VPN-leverantörens huvudfokus, det är obegränsade samtidiga anslutningar. Inget av VPN: er som jag är medveten om tillhandahåller en sådan funktion. Jag menar, du kan ge bort ditt konto till alla dina vänner och familj så att de kan dra nytta av en VPN-anslutning.

Du kanske tycker att detta är oroande eftersom SurfShark är baserat på Brittiska Jungfruöarna. Denna region är ett av 14 territorier under Storbritanniens jurisdiktion och suveränitet. Det finns dock inga loggar som flera rapporter angav. Det betyder att regeringen inte hittar något du gjorde online eftersom det inte finns något att presentera i första hand.

När ska jag ställa in VPN?

Jag skulle starkt föreslå registrerar dig hos en VPN-leverantör innan du åker till Kina. Det finns flera skäl till det. För det första kan du ställa in allt och verifiera att det fungerar innan du lämnar. Därför kan du få det från dig. Du bör också överväga det faktum att Google Play Store är blockerat i Kina också. Det betyder att du kanske inte kan ladda ner VPN-appen till din Android Smartphone om du redan är i Kina. En annan anledning till varför man skaffar sig ett VPN innan man anländer till Kina.

Tips och tricks för att avblockera webbplatser i Kina

När du bor på en hotell, flygplats eller restaurang, ser till att du är ansluten till VPN. Offentliga platser som dessa, särskilt de som erbjuder gratis WiFi-hotspots, tenderar att vara hackerparadis. En VPN-anslutning kan skydda din enhet från att hackas in.

Slutligen, kom ihåg att ansluta till en VPN-server i en region där webbplatsen du försöker komma åt inte är blockerad. Sociala webbplatser som Facebook, Google+, Yahoo, Instagram, och Twitter finns mestadels över hela världen. Men strömmande kanaler som Youtube, Netflix, Hulu, HBO Go, BBC iPlayer, eller Sky Go är geo-blockerade dvs endast tillgängligt i vissa länder.

Topp 10 webbplatser som är förbjudna i Kina – Bästa Kina VPN 2020 för att kringgå den stora brandväggen

 • Netflix
 • Facebook
 • Gmail
 • Google
 • Youtube
 • Twitter
 • Instagram
 • BBC
 • Dropbox
 • Yahoo

Bästa Kina VPN 2020 för att kringgå den stora brandväggen

Som du kan se från listan ovan är de flesta webbplatser som du vanligtvis kommer åt dagligen förbjudna i Kina. Använder sig av VPN ger dig en lösning som gör att du kan förbikopplingscensur som införts av den kinesiska stora brandväggen och avblockera dina favoritwebbplatser i Kina. VPN hjälper dig också att skydda all din privata information när du bor på hotell, restauranger, flygplatser eller andra offentliga platser, hemma eller utomlands. Vad tycker du om vår bästa Kina VPN för 2020-lista ovan? Har du använt någon av de VPN-tjänster vi har föreslagit? Dela din erfarenhet nedan.

Spara

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me