Bästa VPN för League of Legends

Vad är bästa VPN för League of Legends 2018? League of Legends, allmänt känd som LoL, är ett online-flerspelarspel, utvecklat av Riot-spel, och släpptes på marknaden 2009. Det involverar lagspel, där spelare samarbetar och använder sina nyckelpersoner för att slå medlemmarna i det motsatta laget. League of legends är ett av de mest populära onlinespelen på Internet, med tanke på dess stora publik på upp till 67 miljoner spelare som loggar in & tävla mot varandra nästan varje månad. Som med nästan alla andra onlinespel måste du ha en snabb anslutning så att du kan reagera snabbt på allt som händer i spelet och undvika att din karaktär dödas bara för att du inte var tillräckligt snabb för att reagera.


Bästa VPN för League of Legends

Bästa VPN för League of Legends

VPN och ditt onlinespel

För de flesta spelare är vanligtvis att använda ett VPN inte fråga på grund av rädsla för att spelhastigheten kan minskas kraftigt. Att använda ett VPN minskar hastigheten på din anslutning, men marginalen beror verkligen på vilken typ av tjänst du prenumererar på. Trots den svaga hastighetsminskningen behöver du det fortfarande om du vill skydda dig mot DDoS-attacker och ha din anslutning säker från alla som kanske vill bromsa den eller till och med koppla bort dig. Du kommer också att upptäcka att en VPN gör att du kan ansluta till olika servrar baserat på hur stort nätverk det är, och det gör det möjligt för dig att spela i olika ligor, med människor från olika länder.

När du prenumererar på en trovärdig VPN-tjänst kan du avverka alla DDoS-attacker eftersom din IP-adress blir dold, och när detta är gjort kan angriparna inte rikta in sig på din anslutning, så du kommer att hålla av deras radar.

Om du förlitar dig på en anslutning som troligen har strypats, låter en VPN dig gå förbi dessa begränsningar och njuta av standardanslutningshastigheten. Detta kommer att bli av med förseningen som du har vant dig vid och gör att du kan spela med optimal hastighet. Eftersom din anslutning kommer att krypteras, kommer ingen att kunna upptäcka vad du gör, så dina aktiviteter online förblir privat.

Om det låter som något du vill uppleva, så när du är klar med den här artikeln har du en uppfattning om vilken typ av VPN-tjänster som kommer att förbättra ditt spel och se till att du njuter av varje ögonblick på spelet.

The Best League of Legends VPN

Om du är ny på allt detta kan du kanske ha svårt att först komma runt de flesta tjänster som erbjuds, så vi har gjort en runda av 5 av de bästa tjänsterna som vi tror kommer att erbjuda dig den bästa servicen som din League of Legends VPN:

1. ExpressVPN – Vår bästa rekommendation

ExpressVPN är lätt en av de bästa VPN-leverantörerna idag, med dess kundtjänst som faktureras vara den av de mest skickliga och pålitliga på marknaden. Deras servernätverk är stort, distribuerat över många länder över hela världen, vilket gör det lättare att spela League of Legends med människor baserade var som helst över hela världen. Du har en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, där du kan testa tjänsten och se hur bra den fungerar för dig. Prissättningen är något högre än för andra tjänster, men det är vad du måste dela med om du letar efter den mest premiumtjänsten du kan få. Betalningsformerna är olika och kunderna kan betala via visum, PayPal eller till och med bitcoins för anonyma betalningar..

2. IPVanish

Kommer på andra plats på vår lista över bästa VPN-tjänster för LoL är IPVanish, en leverantör som har mer än 350 servrar spridda i över 60 länder och räknar. Deras tjänst är också allomfattande, vilket gör att kunderna kan betala för det genom olika betalningssätt. De som vill förbli anonyma i sin betalning kan handla via bitcoins, eftersom de är en tillåten betalningsmetod. IPVanish erbjuder också sina användare skydd genom protokoll som OpenVPN, PPTP, OpenVPN och alla har säkerhetskopierats av 256-bitars AES-kryptering. Detta garanterar fullständigt skydd mot alla DDoS-attacker när du pågår med ditt spel.

3. VyprVPN

VyprVPN är ett annat prisvärt alternativ för användare som inte vill spendera en förmögenhet på sin VPN-tjänst. De äger råkar alla sina servrar, och detta placerar dem framför andra leverantörer som är kända för att hyra dem från tredje part. Om du får problem med deras tjänst kan du enkelt kontakta deras kundtjänst antingen via e-post, biljetter eller via livechattmeddelanden om du vill få ditt problem omedelbart sorterat. VyprVPN är utmärkt för spel om du vill hålla fart uppe och hålla dig skyddad under din spelperiod.

4. Privat Internet-åtkomst

PIA har en av de snabbaste VPN-serverrekordtiderna på marknaden, och de uppmuntrar alla som funderar på att registrera sig hos dem att prova sin tjänst genom sin 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti. De är också bland de få leverantörerna som erbjuder en tvåårig prenumerationsperiod, med ett servernätverk på över 3034, som finns i mer än 28 länder. VPN-protokollen som stöds är bland de mest populära eftersom de inkluderar OpenVPN, PPTP och IPSEC / L2TP. De lovar att inte störa dina spelhastigheter och erbjuder också annonsblockeringsfunktioner som förhindrar att oönskade annonser visas under ditt spel.

5. HideMyAss

Avsluta vår lista är HideMyAss, en annan välkänd VPN-tjänst som är ganska känd för deras starka kryptering. Det enda problemet som vi har hört de flesta av deras användare klaga på är den långsamma responstiden som deras kundtjänsteam är känt för. Om du verkligen vill testa dem själv, erbjuder de en generös 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, där du kan se hur bra deras tjänster fungerar med ditt spel.

Bästa VPN för League of Legends – Wrap Up

Nu när du har fått se vilka fem VPN-tjänster vi rekommenderar för att spela League of Legends, bör du nu ha en mindre pool att välja mellan istället för att behöva gå igenom de många leverantörer som finns tillgängliga på marknaden. Om du råkar välja en av de tjänster vi har nämnt ovan, låt oss veta hur din upplevelse var genom att lämna en kommentar i avsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map