Bästa VPN för LG Smart TV – Change WebOS Region

Vad är bästa VPN för LG TV-apparater 2019? När det gäller Smart TV-tillverkare är LG högst upp tillsammans med Samsung och Sony. LGs användargränssnitt, kallad WebOS, är särskilt populärt. Det bör nämnas att de strömmande appar som du får åtkomst till på din Smart TV beror på regionen du för närvarande bor i. En annan aspekt som du bör tänka på när du köper en Smart TV är att de flesta av dem lätt kan hackas. En cyberkriminell kan använda Smart TV: s svaga säkerhetsåtgärder för att äventyra din integritet och säkerhet. Om du vill ändra din WebOS-region och lägga till ett extra lager av säkerhet till din LG Smart TV på vägen måste du använda ett virtuellt privat nätverk. Men vilken VPN är bäst för LG Smart TV? Detta är vad vi kommer att sträva efter att täcka i översynen nedan.

Bästa VPN för LG Smart TV - Change WebOS Region

Bästa VPN för LG Smart TV – Change WebOS Region

Bästa LG Smart TV VPN sammanfattad

Om du redan vet allt som finns att veta om VPN och hur de fungerar, bör det inte vara nödvändigt att läsa hela recensionen nedan. Ta en titt på de bästa VPN: n du kan använda på LG Smart TV: er här:

Är LG Smart TV-apparater kompatibla med VPN?

Tyvärr finns det inget sätt att direkt installera en VPN-app eller ställa in en VPN-anslutning på din LG Smart TV. VPN-appar är främst utformade för att fungera på Windows, Mac OS, iOS och Android-baserade enheter. Om du vill komma åt geo-blockerade appar på din LG Smart TV finns det två lösningar du kan använda.

Ställ antingen VPN-anslutningen på din router eller använd en Smart DNS-proxytjänst. För att installera ett VPN på din router måste routern själv stödja VPN. När det gäller Smart DNS måste du ändra DNS-serveradresserna för din LG Smart TV till de för den Smart DNS-proxyservice som du prenumererar på. Tänk på att medan du använder Smart DNS kan du få åtkomst till geobegränsat innehåll, det krypterar inte din trafik eller döljer din IP-adress helt. När det gäller säkerhet och integritet är VPN vägen att gå.

Om du letar efter en VPN-tjänsteleverantör att använda med din LG Smart TV, se till att leverantören du slutligen väljer erbjuder abonnenter Smart DNS-proxyer som kan konfigureras direkt via TV: s nätverksinställningar. ExpressVPN och BulletVPN är båda främsta exemplen.

Om du letar efter en smart DNS-proxytjänst kan du registrera dig med Unlocator. De erbjuder nya användare en gratis 7-dagars provperiod och stöder avblockering av cirka 200 kanaler från hela världen. Du kan registrera dig för en gratis Unlocator-rättegång utan att behöva kreditkort.

Hur man installerar smart DNS på LG TV – VPN Alternativ

Så här kan du konfigurera Smart DNS på din LG Smart TV.

 1. Slå på din Smart TV och tryck på HOME-knappen på fjärrkontrollen och välj INSTÄLLNINGAR uppe till höger.
 2. Välj sedan Nätverk ► Wi-Fi-anslutning.
 3. Välj Avancerade inställningar.
 4. Välj sedan Redigera.
 5. Ange DNS-servern adresserar VPN- eller Smart DNS-tjänsten som du har registrerat dig med har gett dig.
 6. Tryck på Anslut.
 7. Vänta tills Internetanslutningstestet har slutförts och starta om din Smart TV.

Tänk nu på att du fortfarande måste byta din LG Smart TV-region för att installera strömningsappar från andra regioner i den. Med andra ord kommer du inte att kunna få tillgång till amerikanska appar som HBO, Hulu eller Amazon Prime om du inte byter TV: s region till USA först.

Hur man ändrar WebOS-regionen på LG Smart TV?

Följ stegen nedan för att växla din LG Smart TV-region.

 1. Klicka på knappen “Inställningar” på din LG: s fjärrkontroll.
 2. Därifrån väljer du “Allmänt”.
 3. Välj “Plats”.
 4. Välj “LG Services Country”.
 5. Avmarkera “Ställ in automatiskt” och välj det land du vill växla till.
 6. Klicka på “Ja” och starta om din Smart TV.

Tänk på att länderna du kommer att byta till beror på regionen där du köpte din LG Smart TV från.

Hur man aktiverar VPN på LG Smart TV via router

Om du vill hålla dig till ett VPN på grund av dess överlägsna säkerhetsfunktioner på nätet, kan du istället ställa in VPN-anslutningen på din router. På så sätt kommer alla enheter du ansluter till den routern, inklusive Smart TV, naturligtvis att dela sin VPN-anslutning. Det finns dock ett par punkter du bör vara medveten om. Först är inte alla VPN-routrar VPN-kompatibla. För mer information om hur du ställer in VPN på din router, kolla den här guiden. Du bör också veta att installation av VPN på en router kräver viss teknisk kunskap och därför inte är för alla. Fördelarna du får ut av det är dock enorma.

Hur man aktiverar VPN på LG Smart TV via nätverksanslutningsdelning

Alternativt kan du potentiellt ställa in din VPN-anslutning på din Windows PC eller Mac och därefter dela datorns internetanslutning med din Smart TV. På så sätt kommer Samsung Smart TV också att dra nytta av PC: s eller Mac: s VPN-anslutning. Återigen är den här metoden inte enkel men den är fortfarande genomförbar och presenterar en livskraftig lösning för alla som letar efter sätt att installera VPN på sin Smart TV.

Bästa VPN för LG Smart TV – 3 val

Om du letar efter en VPN-tjänsteleverantör att använda med din Smart TV, se till att de erbjuder en Smart DNS-funktion. Som förklarats i detalj ovan kan Smart DNS installeras direkt på LG Smart TV: er utan att behöva fikla med din router eller dator. När du är klar kan du låsa upp olika streamingtjänster på din LG Smart TV.

1. ExpressVPN

ExpressVPN - Bästa VPN för 2019

När det gäller en trovärdig VPN, ExpressVPN har alltid betraktats som en av de främsta utmanarna genom tiderna. Mycket för att det erbjuder servrar på mer än 160 platser och ger flera säkerhetsprotokoll för användare att välja mellan. Den stöder också alla större enheter och erbjuder dygnet runt kundsupport. Så om du undrar om denna VPN har uppgiften att höja din LG Smart TV-upplevelse, ta en titt på vad den har att erbjuda:

Fördelar

 • Snabb och säker VPN-tjänst
 • Inga användarloggar
 • Erbjuder upp till fem samtidiga anslutningar
 • Obegränsad bandbredd och hastighet
 • Mycket professionell kundsupport
 • Flera serverplatser och protokoll
 • 30-dagars återbetalningsgaranti
 • Enkel VPN-applikation

Nackdelar

 • Höga priser

2. NordVPN

NordVPN - Topp VPN-översyn 2019

NordVPN är en Panama-baserad VPN-tjänsteleverantör som har varit i VPN-verksamheten sedan 2012. De har ett solid servernätverk, och tack vare deras pålitliga tjänster växer deras kundbas ständigt. NordVPN har en strikt policy utan loggar och några ganska attraktiva funktioner, såsom dubbelkryptering och P2P-servrar. Fortsätt läsa vår objektiva NordVPN-granskning för att lära dig mer om denna berömda VPN-leverantör.

ansökningar om iPhone, iPad, Android, PC och Mac är kanske det enklaste och mest vänliga jag har använt. Att ställa in dem tar några minuter. Därifrån och in startar du helt enkelt appen och ansluter till en VPN-server du väljer. Det är säkert att säga att en hel del ansträngningar gjordes för att skapa dessa appar. Liksom ExpressVPN erbjuder NordVPN en 30-dagars återbetalningsperiod, mer än tillräckligt med tid för att testa sin VPN-server helt.

Fördelar

 • Inga loggar hålls
 • Dubbel VPN-tjänst
 • Starka krypteringsprotokoll
 • Utmärkt stöd
 • Upp till 6 samtidiga anslutningar
 • Ultrasnabba hastigheter
 • Obegränsad bandbredd
 • Smart DNS

Nackdelar

 • Inte den billigaste VPN-leverantören i närheten

3. BulletVPN

BulletVPN

BulletVPN är en tjänst som anses vara ny inom branschen men fortsätter att bevisa sig på vägen. Det fortsätter att långsamt få försyn bland användare över hela världen tack vare deras fantastiska VPN-funktioner. De har ett mycket stödjande kundserviceteam som är där för att svara på alla dina frågor och hjälpa dig med dina problem. Denna VPN tillåter upp till 5 samtidiga anslutningar och inkluderar en gratis Smart DNS-tjänst i sitt paket för dem som föredrar sådana. Om du vill veta mer om detta VPN kan du bläddra igenom funktionerna nedan:

Fördelar

 • 30-dagars återbetalningsgaranti.
 • Servrar i 31 länder.
 • Kunder som är kompatibla med Android, iOS, PC och Mac.
 • 24/7 livechatsupport.
 • Erbjuder smart DNS
 • Ingen loggpolicy

Nackdelar

 • Lågt på servrar.

4. SurfShark

SurfShark VPN Review

SurfShark är den nya VPN i stan. Men den här unga erbjuder säkerhet, snabbhet och integritet bäst för sina användare. Du kanske bevittnar enkelheten i deras ansökan, men låt inte det lura dig att tro att de inte är bra. Enkelheten riktar sig till de icke-tekniska kunniga internetanvändarna som inte känner sig väldigt mycket. Det erbjuder säkra tunnelprotokoll som IKEv2 och OpenVPN, 500+ servrar från 50 länder och obegränsad strömmande bandbredd. Räcker det för att göra detta VPN till den faktiska hajen? Tja, kolla in nedan och läs mer:

Fördelar

 • 500+ servrar
 • Ultrasnabba hastigheter
 • Stöd för livechatt på klockan
 • Stöder IKEv2 och OpenVPN-protokoll
 • Nollloggpolicy
 • Dödsbrytare tillgänglig
 • Avblockerar över hela världen begränsade kanaler.
 • 30-dagars pengarna-tillbaka

Nackdelar

 • Lite dyrt på deras månatliga plan

De enda två VPN som jag känner till det erbjudandet Smart DNS är ExpressVPN och BulletVPN. Båda är fantastiska VPN-tjänsteleverantörer som också har en 30-dagars återbetalningsgaranti. Så det finns ingen risk med att testa dem.

Hur man installerar VPN på LG Smart TV – Wrap Up

Som nämnts finns det inget sätt att direkt installera VPN på LG Smart TV-apparater. De två lösningarna som vi föreslog ovan borde dock räcka om du letar efter ett sätt att få tillgång till ditt favoritströmningsinnehåll, även om du för närvarande bor i ett område där dessa strömningsappar är geobegränsade.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me