Bästa VPN för Linksys Routers

Ett av de många sätten på vilket människor kan ansluta till Internet innebär användning av en router. Linksys router råkar vara ett av de mest populära valen för både hem och företag, tack vare både användarvänlighet och hållbarhet. Det finns cirka fem välkända versioner av Linksys-routern som huvudsakligen kategoriseras efter hastighet och bandbredd. När du väl har bestämt dig för vilken typ av Linksys-router du vill använda är nästa sak du behöver tänka på hur du skyddar dig från de många faror som finns på Internet. Några av de åtgärder du kan vidta är att installera ett antivirusprogram på din dator eller börja använda en smart DNS-tjänst. Även om båda är säkra på att erbjuda en viss nivå av skydd, kommer ingen av dem nära det du skulle få genom att ställa in en VPN-anslutning på din router.

Bästa VPN för Linksys Router

Bästa VPN för Linksys Routers

Varför du behöver en VPN-tjänst

En VPN-tjänst låter dig njuta av ett antal fördelar som du traditionellt inte skulle kunna få. Här är några av de funktioner du kan få när du har konfigurerat en VPN-anslutning på din Linksys-router.

Arbeta runt former av internetcensur

Det finns en lång lista med länder som inte riktigt tror på frihet i vilken typ av internetinnehåll som åtkomst och som ett resultat reglerar de starkt vad som kan och inte kan nås inom landets gränser. Om du råkar befinna dig i sådana länder, antingen besöker eller bor som utland, behöver du ett VPN för att bryta igenom sådana hinder.

Streaming Netflix var som helst

Upphovsrättslicensarrangemanget gör det svårt för företag som Netflix, Hulu och Amazon Prime att ge tillgång till deras innehåll var som helst. Med sådana begränsningar får många inte njuta av sådant innehåll om de reser utanför USA. Med hjälp av en VPN-leverantör kan du emellertid förfalska din plats och få tillgång till sådana webbplatser.

Begränsa Googles spårfunktioner

Om du använder Google i samband med de flesta andra saker online, finns det en stor chans att tjänsten har en anständig post om de flesta saker du söker efter, ladda ner eller till och med bläddra igenom, och dess inventering blir allt större med din fortsatta användning . Om du vill hindra Google från att spåra dig, skulle det bästa göras att använda ett VPN.

Undvik att bli spionerad av din Internetleverantör

Tack vare ISP: s fullständiga åtkomst till din surfhistorik kan de titta på hur du tillbringar din tid online och därmed invaderar din integritet. Den som är trött på att få sin ISP-avlyssning på sin online-verksamhet måste få en VPN-tjänst och kryptera sin anslutning.

Håll dig skyddad över allmän Wi-Fi

En av de mest populära platserna som hackare och cyberbrottslingar är kända för att identifiera sina offer är överallt där gratis Wi-Fi råkar erbjudas. Eftersom vi vet att alla älskar gratis Internet, skulle det anses vara bästa praxis att ha åtgärder som åtminstone skulle skydda dig mot alla befintliga risker som du kan möta som ett resultat av att gå med i ett sådant nätverk. Den mest idiotsäkra metoden för att hålla din anslutning säker är att gå med i att ha aktiverat din VPN-tjänst så att ingen kan hacka till dig.

Skydda dina VOIP-samtal

Voice-over-IP, bättre känd som VOIP, är ett mycket prisvärt sätt att använda Internet för att ringa telefonsamtal. Det är också ett mycket enkelt sätt att bli hackad och din kommunikation övervakas om du inte vidtar nödvändiga åtgärder för att skydda din anslutning. En VPN-tjänst hjälper till att säkerställa att ingen får störa dina samtal.

De bästa VPN: erna för Linksys Router

Nu när vi har gått igenom ett antal fördelar som du bör tänka på, låt oss titta på några av VPN-leverantörerna som säkert kommer att fungera bra med en Linksys-router.

ExpressVPN

Grundades 2009 och baserade på Brittiska Jungfruöarna, ExpressVPN är en tjänsteleverantör som fortsätter att göra mest när det gäller att tillhandahålla exemplifierande tjänster och se kunderna genom alla sina problem på det mest professionella sättet. Tjänsten i toppnivå har lyckats växa sitt servernätverk till mer än 2000 under åren, som sträcker sig över 94 länder och räknar. Tjänsten har också vunnit flera utmärkelser som den bästa totalprodukten och den snabbaste hastigheten, vilket bevisar att de verkligen är bäst i spelet. Tjänsten är känd för att be medlemmarna att betala premiumprissättning för sina tjänster, så innan du går iväg med alla dessa dollar kan det vara klokt att ta en bild av deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, och se hur väl dina pengar kommer att spenderas.

IPVanish

Som en tjänst som äger alla sina servrar och hårdvara, IPVanish är en av få leverantörer som har en hel del ansträngningar inom VPN-branschen. Dess stora urval av över 1000 servrar innebär att tjänsten kan ge tillgång till en lång lista med geobegränsade webbplatser, och dess val av VPN-appar betyder att tjänsten kan fungera på plattformar som kör system som iOS, Android, Windows, Mac och Linux. Att navigera genom appen är också ganska enkelt eftersom dess utvecklare byggde den med användarvänlighet i åtanke. Krypteringsnivån är militär, 256-bitars AES, och protokollen som ingår i detta paket är OpenVPN, PPTP och L2TP / IPSec. Om detta låter som en tjänst som du vill prova, borde du ta upp deras 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti och se hur allt går innan du faktiskt köper ett prenumeration.

NordVPN

Stäng av vår lista vi har NordVPN, en leverantör som är strategiskt baserad i Panama, och detta gör det möjligt för tjänsten att lova att inga loggar över deras tjänster hålls inom sina system. Tjänsten erbjuder också fantastiska funktioner som dubbelt VPN, där din säkerhet förbättras när din trafik överförs via två servrar, och en Internet-kill-switch, där din online-anslutning stängs av så snart din VPN-länk inte har visat sig vara arbetssätt. Som en toppleverantör har NordVPN ett utmärkt kundtjänst- och supportteam, som alltid är redo att se dig genom alla problem du kanske har. Alla potentiella NordVPN-kunder kan fortsätta och testa sin tjänst genom att dra nytta av det 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti NordVPN-erbjudandet.

Slutliga tankar om den bästa VPN för Linksys Router

Ett av de mest effektiva sätten att spara dina pengar och energi på att ansluta dina många enheter till ett VPN är att ha tjänsten installerad på routern först. För att göra det måste du flasha din router och ersätta branschens firmware med mer tillåtna versioner som DD-WRT eller Tomatos Open Source-firmware.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me