Bästa VPN för Linux – Recension 2020

Vad är bästa VPN för Linux 2020? Oavsett vilken plattform och operativsystem du använder för att få tillgång till webben är det avgörande att du vänder omkopplaren för ytterligare säkerhet och åtgärder för online anonymitet. Detta gäller även för dem som använder open source-programvara och OS som Linux. Linux är vanligtvis mycket säkrare säkrare än sina kommersiella konkurrenter inklusive Windows. Men det betyder inte att om du är Linux-användare behöver du inga säkerhetsåtgärder. Linux-användare bör också använda VPN för online anonymitet, datakryptering och allierade fördelar. Så här är vår bästa Linux VPN-granskning för Ubuntu, Fedora, OpenSUSE, och Mynta.


Bästa Linux VPN 2020-granskning

Bästa Linux VPN 2020-granskning

Att välja rätt VPN för Linux

Att välja rätt VPN-tjänst för Linux kan vara svårt eftersom det finns så många alternativ som att välja den bästa hamburgaren i Amerika, hur är det till och med möjligt? De flesta Linuxorienterade VPN-tjänster körs på ett känt open source-program som heter OpenVPN. Det är verkligen säkert och erbjuder många funktioner. Du kan hitta Linux-VPN: er som körs på distributioner som Ubuntu och andra. Nedan listas några VPN som är väl lämpade för Linux.

Bästa Linux VPN-granskning

Här är den fullständiga recensionen av de bästa VPN: n för Linux:

ExpressVPN

ExpressVPN - Bästa VPN för 2020

ExpressVPN – Bästa VPN för 2020

Det föredras av tusentals Linux-användare på grund av dess kompatibilitet och stabilitet. Servrarna täcker mer än 100 länder. Du kan också växla VPN-slutpunkter i det minus elände. Även om lektioner är avsedda för Ubuntu kan du enkelt installera det på mer eller mindre alla populära Linux-versioner. Nackdelen är ett kommandoradsgränssnitt istället för det smala skrivbordets GUI. Det kommer också med en månads lång pengarna tillbaka-garanti. Det är också kompatibelt med Fedora, Debians distributioner. Nu kan du använda 3 enheter samtidigt med det och stöd för Netflix har lagts till, vilket sötar affären mycket.

NordVPN

NordVPN - Topp VPN i översyn 2020

NordVPN – Topp 5 VPN i översyn 2020

Det är också en trevlig lösning för Linux-användare som prövar sig på VPN. Tjänsten är också OpenVPN-baserad och självstudier är utmärkta för nybörjare. Tjänsten är ganska lätt på plånboken om du registrerar dig för ett års prenumeration till 5,75 dollar per månad. Det finns en pengarna tillbaka-garanti också. Du kan ansluta 6 enheter till deras servrar samtidigt. De använder 256-bitars AES-protokoll för datakryptering. Den körs också på Debian- och Fedora-versioner av Linux.

IPVanish

IPVanish - Topp VPN i översyn 2020

IPVanish – Topp VPN i översyn 2020

Det är en annan värdefull VPN Linux-användare kan prova. Installationsguiden är utmärkt med skärmdumpar och installationsprocessen är enkel. Paketkostnaden är en smula högre än de flesta rivaler till $ 6,49 per månad. Servicekvaliteten motiverar emellertid de högre kostnaderna så småningom.

VyprVPN

VyprVPN - Netflix Proxy Error Workaround 2020
30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Detta är perfekt för tunga VPN-användare som använder Linux på sina datorer. Om du ofta behöver komma åt geobegränsat innehåll och ladda ner mycket innehåll, är detta rätt lösning för dig. De erbjuder 700 servrar i mer än 50 länder och det är tillräckligt bra för de flesta VPN-användare. VyprVPN är också känd för snabbhet och stabilitet.

Bästa Linux VPN – andra alternativ

Naturligtvis finns det några andra Linux VPN-tjänster som du kan prova. HideMyAss är ett exempel och det körs på Debian, OpenSUSE och Ubuntu versioner av Linux. Det är mer inriktat på geek Linux-användare. BulletVPN är en annan Linux VPN-tjänst som har en återbetalningsgaranti giltig i 30 dagar. Servrar är tillgängliga för bara 22 länder, men du får snabbare hastighet. Du får tre samtidiga anslutningar på den och det är prisvärda.

VPN: s Linux-användare bör undvika

Människor använder Linux, mest för att det är säkert att bygga och fungera. Så det är inte vettigt för dig att välja en mindre säker VPN för din dator som kör Linux! Det dolda är en gratis VPN som endast stöder PPTP-anslutning. Numera anses PPTP-anslutning vara mindre säker. SecurityKISS är en annan tjänst som du är bättre på att inte använda, åtminstone dess gratisversion eftersom den håller användarloggar.

Bästa Linux VPN – Nyckelpunkter

Så, du kan hitta några Linux-VPN: er som ger ett framträdande värde för dina pengar och framför allt bra service och säkerhet. Helst fokuserar Linux VPN-användare mer på säkerhetsaspekter än freebies. Du bör välja en tjänst som har robust kundsupport, har en solid funktionslista och är kompatibel med den version av Linux du använder. De flesta Linux VPN-tjänster har en återbetalningspolicy som du kan använda för att testa om deras produkt uppfyller dina förväntningar eller inte.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map