Bästa VPN för Los Angeles

Los Angeles är en enorm destination för många olika typer av resenärer och företag. Och du har darn rätt, det är en drömstad. drömmarna om online-integritet och internetfrihet. Om du bara vet hur värdefulla dessa två saker är, skulle du inte tänka två gånger om att få ett VPN.


Los Angeles VPN

Det här verktyget råkar vara ditt säkerhetsleverantör medan du drömmer om Calfornia. Ingen hacker kan stjäla din bankinformation med en VPN-anslutning, och jag fick veta att det hårda sättet, naturligtvis. Det enkla sättet förklaras här nedan; en säker internetanslutning finns ett absolut måste. Så här kan du få dig en i LA.

Bästa VPN för Los Angeles – Allt i ett

Vi får till att du kanske inte vill läsa igenom allt detta, så här är en kort lista över vad du ska undvika och vilka VPN-skivor du ska använda i LA

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. BulletVPN

Varför en VPN i Los Angeles?

Det finns många skäl till varför du skulle behöva en VPN i Los Angeles. Oavsett var du än är sårbara för cyberattacker om du inte använder ett VPN. Men när du ansluter till ett VPN skapar du en säker och krypterad länk till en server du väljer. Detta gör det svårt för tredje parter att få tag på dina data. Det sista en resenär behöver är att ha hans / hennes uppgifter stulna.

Det andra skälet är kringgå geo-restriktioner och blackouts. Anslut till en server med en annan plats och lura innehållsleverantören att tro att du inte är där du är. Länder, företag och andra institutioner kommer att ge geobegränsningar för det innehåll du vill ha åtkomst till. Utan att använda ett VPN har du inte fördelen att få tillgång till innehåll från utlandet.

Bästa VPN för Los Angeles

Den mest lämpliga VPN för Los Angeles borde vara snabb, säker och pålitlig. För det första bör det ha många serverplatser i hela Kalifornien, möjligheten att avblockera populära streamingtjänster och kanaler och höga krypteringsnivåer för att skydda användarnas integritet online. Låt oss börja nu, ska vi?

ExpressVPN

ExpressVPN är en tjänst som hjälper kryptera din anslutning och avblockera innehållet du vill komma åt. Denna leverantör driver detta omfattande VPN-nätverk. Utöver USA, ExpressVPNs nätverk har tusentals servrar på mycket viktiga platser för att upprätthålla användarnas integritet online. Du kan använda deras stora nätverk till ta bort censur, hålla din personliga information under omslag och titta på ditt favoritinnehåll från hela världen.

Många av ExpressVPN: s 2000 VPN-servrar är faktiskt baserade i Los Angeles. Det faktum att de har så många servrar gör anslutningen till servrarna mycket bekvämt. Dess höga hastigheter är perfekt för streamingtjänster och spel. Med denna leverantör kan du skapa serveranslutningar medan du bevarar din online-sekretess. Kom ihåg att det här är sträng noll-loggningspolicy, vilket är väldigt tröstande för personliga medvetna användare. För mer information om ExpressVPN, kolla in denna recension.

IPVanish

IPVanish är en leverantör som fungerar ganska bra oavsett var du är. VPN-tjänsten har många serverplatser i USA, ännu mer än de andra företagen. Det är därför IPVanish är vårt andra val för VPN-tjänster i L.A. IPVanish har visat sig vara det snabbaste VPN, och det är exakt vad webbplatsen säger.

IPVanish värdar 60 servrar i Los Angeles och du får ansluta till vilken server du vill. Det som är unikt med IPVanish är att de är de ägare av sina egna servrar. Dessutom verkar denna leverantör med fantastiska hastigheter och under hård säkerhet. Inga loggar hålls, och det är det här 7-dagars återbetalningspolicy som inte tvingar dig att prenumerera direkt. Få mer information om IPVanish in denna recension.

NordVPN

NordVPN är utan tvekan en ledande VPN när det gäller säkerhet. De Lök via VPN-tjänst skickar dina data och onlinetrafik via en VPN-server du väljer och omdirigerar dem sedan via Lök router. Du vet hur en lök har lager, NordVPNs Onion-funktion lägger på samma sätt lager till användarens data för skydd.

Så snart uppgifterna når sin destination kan ingen spåra dig; du blir ospårbar. Det faktum att det fungerar över 4500 servrar i 62 länder betyder att du kan välja vilken IP-adress du vill ha. För att inte tala, dess servrar är snabba och det har klienter för nästan alla plattformar.

NordVPNs bästa aspekt är dubbel VPN. Denna funktion krypterar användarnas data två gånger för ökad säkerhet. Dessutom följer NordVPN en strikt nollloggningspolicy, det där varken lagrar eller delar dina data med tredje parter. Läs mer om NordVPN i denna översyn.

BulletVPN

BulletVPN kan få tjänster av hög kvalitet över för användare för att kringgå geo-begränsat innehåll. Företaget har nästan 52 servrar i över 30 länder, som du kan ansluta till genom dess användarvänliga appar. BulletVPN erbjuder endast de bästa tjänsterna för att behaga sina kunder. Starka krypteringsprotokoll kan upprätthålla och skydda användarens integritet som varje VPN måste göra.

Det kommer också med en Smart DNS-alternativ, för extra avblockeringsmetoder. Det finns en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti och en kundsupport dygnet runt som gör BulletVPN mer tilltalande. För mer information om denna leverantör, kolla in vår BulletVPN granskning.

Bästa VPN för Los Angeles – slutliga tankar

Los Angeles är känt för många saker, och det finns många skäl att besöka staden. Men vad du behöver hålla vid din sida under din vistelse finns det en VPN-tjänsteleverantör. Du vet aldrig hur farligt ansluter till offentlig WiFi kan vara eller vad tredje part kan hämta dina personuppgifter. Allt detta kan undvikas under din vistelse i Los Angels om du använder en VPN.

Förhoppningsvis kan du dra nytta av listan som vi har gett dig ovan. Se till att alla VPN: er valt baserat på säkerhet, hastighet och serverplats. Vilken skulle du välja? Dela dina tankar och val i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map