Bästa VPN för Marocko

Marocko är ett av få nordafrikanska länder som ger en unik och spännande vistelse. Landet har upprepade gånger röstats till den bästa turistdestinationen att besöka i hela Afrika, och detta är uppenbart tack vare de över 10 miljoner turister som flyger dit varje år. Sevärdheter av kulturellt påverkad arkitektur kommer säkert att ta andan från dig, eftersom palatserna där är byggda med mönster som du förmodligen inte hittar lika välgjorda någon annanstans i världen.

Bästa VPN för Marocko

Bästa VPN för Marocko

Bästa VPN för Marocko sammanfattad

Enligt de olika testerna vi genomförde är här de bästa leverantörerna av VPN-tjänster du kan använda när du tillbringar din semester i Marocko:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. IPVanish
  4. BulletVPN
  5. VyprVPN

Internetbegränsningar i Marocko

Det är ganska lätt att bli kär i platsen, eftersom det är en av de platser som du inte skulle bli nöjd med efter bara ett besök. Att göra ofta resor dit betyder att du måste tänka på några saker du bara inte kan klara dig utan, och en av dem borde vara din Internet-anslutning. De flesta antar att när de landar där, kommer deras hotell Wi-Fi att göra det möjligt för dem att gå igenom vilken webbplats eller kanal de vill, bara för att bli chockad över oförmågan att komma åt de webbplatser och kanaler de använder till när de var hemma.

Marockos politik för användning och begränsning av Internet är inte lika tuff som i andra delar av världen, men eftersom landet är en religiös stat har regeringen tagit på sig ansvaret för att upprätthålla allmän fred. Detta har bevisats genom en lag som antogs 2003 som gör det lagligt att ta bort eller filtrera bort all information som publiceras online som har förmåga att skapa eller främja civil oro antingen genom rädsla, hot eller våld. Denna typ av lag gör det svårt särskilt för internationella journalister att rapportera fritt om någon form av nyhetsvärda rubriker, och det är den typen av begränsningar som kan hamna i problem om du råkar dela några olyckliga lokala evenemang via dina sociala medier.

Varför du behöver VPN i Marocko

För att undvika fall där allt du poserar online spåras tillbaka till dig, skulle det vara bättre att surfa på Internet under förklädnaden från en VPN-anslutning. Känt i sin helhet som ett virtuellt privat nätverk, detta enkla verktyg låter dig surfa på Internet utan att lämna några brödsmulor. Tjänsten fungerar genom att kryptera din anslutning så snart du länkar din enhet till någon av deras fjärrservrar. När de är krypterade överförs dina data utan att någon vet vad det är som du är upp till, och detta ger dig den sekretess och konfidentialitet som du behöver för att få åtkomst till blockerade webbplatser och kanaler i Marocko utan några bekymmer.

En annan förmån som du får av att prenumerera på en VPN-tjänst kan ändra var du än vill se ut som om du bläddrar från. När din enhet är länkad till en fjärrserver ändras din IP-adress från den som visar din ursprungliga plats, till den som visar platsen för servern du är ansluten till. Med din faktiska adress dold, kommer du att kunna komma åt så många geobegränsade webbplatser som du vill, hela vägen från Marocko

Bästa VPN för Marocko – Fördelar med ett VPN

Bortsett från att kryptera din anslutning och dölja din plats, finns det ett par andra fördelar som du också får åtnjuta med tillstånd av att använda en VPN. De inkluderar:

  • Säker åtkomst till en offentlig anslutning: Att ansluta till en offentlig Wi-Fi-anslutning utsätter dig för många risker. En VPN håller dig skyddad.
  • Kan förbättra din surfhastighet: Internetleverantörer är kända för att stryka din anslutning, särskilt om de ser ut att du tillbringar mycket av din tid med att strömma i HD. Detta tenderar att konsumera mycket bandbredd. Med ett VPN på plats kan du dölja din trafik, vilket innebär att de kan hindras från att se vad du har upp till online.
  • Obegränsad nedladdning: Ett VPN hjälper dig att skydda dig från alla former av krav på upphovsrättsintrång när du laddar ner innehåll.

De bästa VPN: n för Marocko

Fördelarna som anges ovan skiljer sig i hur de tilldelas mellan olika leverantörer i branschen, så för att få den bästa servicenormen måste du vara väldigt picky om vilken tjänst du prenumererar på.

Vi har några rekommendationer som vi föreslår att du tittar på så att du åtminstone går av dig på höger fot.

1. ExpressVPN

ExpressVPN startar vår lista med ett nätverk på cirka 2000 servrar. Servrarna är väl distribuerade över hela världen för att säkerställa utbredd anslutning. De är baserade på Brittiska Jungfruöarna och är långt borta från alla dataregleringspolicyer som kan kräva att de producerar sin kunds surfhistorik. Som ett resultat lovar leverantören att inte lagra någon av abonnentens surfhistorik genom sin nollloggningstjänst. ExpressVPN använder också stealth-servrar för sina användare som är baserade i regioner där det finns mycket tunga Internetbegränsningar och tillhandahåller en DNS-tjänst som du kan lita på om allt du letar efter är åtkomst till geobegränsade webbplatser utan kryptering. Med ExpressVPN som din leverantör bör du kunna inkludera upp till 3 andra anslutningar under en prenumeration och supporten för att använda antingen PPTP. L2TP, IPSec eller OpenVPN som ditt valda protokoll. Säkerhet upprätthålls också genom 256-bitars AES-kryptering, och med ett kundtjänstteam som alltid är tillgängligt för att reda ut dina problem, står ExpressVPN ut som den största leverantören även för första gången VPN-användare. Om det här är en VPN-tjänstleverantör du kanske överväger, läs vår fullständiga ExpressVPN-granskning.

2. NordVPN

NordVPN placerar fältet ganska högt när det gäller vad en pålitlig VPN-tjänst borde vara. Denna leverantör avslutar konkurrensen tack vare sina 4000 välfördelade servrar och det faktum att kunderna kan välja vilka servrar de ska ansluta till baserat på det arbete de vill göra online innebär att deras anslutning i slutändan kommer att kunna prestera bättre. NordVPN är också välkänt för sin kapacitet att stödja upp till 6 flera anslutningar samtidigt och möjliggör också obegränsad serverväxling för deras anslutningar. Tjänsten erbjuder också olika versioner av sin VPN-app, så att den kan köras på en Windows, iOS, Linux, Android eller Mac OS X-baserad enhet. NordVPN är också känt för sin CyberSec-funktion som blockerar alla former av oönskade annonser eller skadlig programvara så att användare kan surfa på Internet oavbruten. Tack vare att de är baserade i Panama, är tjänsten också belägen långt från räckvidden för alla regler för datareglering, och detta ger användarna fullt förtroende för sin nollregistreringspolicy. Som visat i vår NordVPN-granskning är detta en VPN som du helt kan lita på.

3. IPVanish

Känd för att äga alla sina servrar, IPVanish en annan leverantör som garanterat erbjuder valuta för pengarna. Tjänsten har ett nätverk på cirka 1000 servrar, som sedan underlättar åtkomst till mer än 40 000 IP: er. Denna ledande leverantör är det föredragna valet speciellt för onlinespelare, som bara kan välja en tjänst som inte vid någon tidpunkt kan fördröja hastigheten. Servrarna är också tillräckligt snabba för att möjliggöra oavbruten HD-strömning. IPVanish gör det möjligt för kunder att lägga till upp till tio fler anslutningar under en enda prenumeration, och med en så hög kapacitet för flera användningsområden får abonnenterna spara en betydande summa pengar, särskilt om de hoppades kunna placera många enheter under skydd. Kodi-användare bör också lita på IPVanish som den föredragna VPN-tjänsten att använda eftersom VPN-appen är välbyggd för att smidigt integreras med medietjänsten. Leverantören uppmuntrar också öppet P2P-fildelning och erbjuder både obegränsad bandbredd och obegränsad serverväxling. Enligt denna översyn är IPVanish en av de bästa VPN-tjänsterna i närheten.

Slutsats för den bästa VPN i Marocko

Denna översyn har just täckt tre av de mest föredragna VPN-tjänsterna du kan använda för att hålla dig skyddad online medan du är i Marocko. I så mycket som vi kan lyfta fram fördelarna med att registrera dig med antingen ExpressVPN, NordVPN eller IPVanish, är det på dig att välja vilken leverantör du till slut ska lösa. När du gör det uppskattar vi all feedback om din upplevelse, och det skulle vara bra om du delade dem direkt nedanför i kommentaravsnittet. Vi svarar också gärna.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me