Bästa VPN för Mellanöstern

Vilka är de bästa VPN: n för Mellanöstern? Det är ingen hemlighet att Mellanöstern upprätthåller några av de striktaste lagen om internetcensur i världen. Förenade Arabemiraten tillåter inte VoIP-protokoll som Skype och Viber så att de tjänar på sina egna nationella transportörer. Iran blockerade inte för länge sedan Telegram för att avskräda offentligt oenighet. Och Saudiarabien har nästan allt blockerat för … väl behöver de verkligen en anledning? Konstigt nog, även med snäv internetcensur och begränsningar, har Internetanvändare i Mellanöstern varit mycket stämma över den positiva inverkan Internet har på deras vardag.


Bästa VPN för Mellanöstern

Bästa VPN för Mellanöstern

Internetfrihet i Mellanöstern

Det skulle vara riktigt intressant att se hur entusiastiska de skulle vara om de hade obegränsad tillgång till internet och frihet. Nej, detta är inte en fantasi utan en mycket konkret verklighet som kan förvärvas med användning av en VPN. Syrien, Pakistan, Qatar, Sudan, Oman, Egypten, Bahrain och Kuwait kan göra vad de vill göra på nätet utan ISP: s kunskap eller regeringens inblandning. För att få anonymitet och internetfrihet på nätet utan att dras in i juridiska problem, behöver du en pålitlig och pålitlig VPN. Läs vidare för att ta reda på vad som är de bästa VPN: n för Mellanöstern.

Bästa VPN för Mellanöstern

Vi har genomfört olika test för att hitta de bästa VPN: n för Mellanöstern. Här är resultaten:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. Cyberghost

Exempel på internetcensur i Mellanöstern

När världen går mot internetuppkoppling kommer Mellanöstern att ligga långt efter för att de inte tillåter sina människor Internetfrihet. Om regeringarna i dessa länder inte uppmuntrar till penetration av Internet, bör medborgarna ta frågor i sina egna händer och göra något åt ​​det. I Förenade Arabemiraten, Skype är blockerad på både mobildata och WiFi / Lan Internet-nätverk. Telegram användare i Iran har nekats tillgång till den här appen sedan 9 april. Glöm inte Egypts högsta förvaltningsdomstols plötsliga beslut att blockera innehåll som Youtube.

Varför behöver du ett VPN för Mellanöstern??

Medan många Internetanvändare i Mellanöstern har visat sitt stöd för myndigheternas blockering av skadligt innehåll, blev mycket rasistiskt, ofarligt och oskadligt innehåll blockerat utan anledning under vägen. Oavsett om du är bosatt i Mellanöstern eller besöker för affär eller fritid, kommer du någon gång att förlora för sätt att använda Internet lite mer fritt. En VPN ger dig en ny identitet som gör att du kan kringgå geo-restriktioner och ge dig ett lager av säkerhet så att inga tredje parter kan ha tillgång till dina data. Här är andra skäl till varför du skulle behöva en VPN i Mellanöstern:

 • Avblockera webbplatser och undvik filter.
 • Bläddra anonymt på webben.
 • Förbättrar online-säkerhet.
 • Gör det möjligt för dig att komma åt en offentlig anslutning på ett säkert sätt.
 • Tillåter p2p torrenting.
 • Omkopplar geo-restriktioner över hela världen.
 • Gömmer användarnas IP-adresser.
 • Ger fjärråtkomst till filer.
 • Gör det möjligt för användare att dela stora filer på ett säkert sätt.

Hur man använder en VPN i Mellanöstern?

Vi kan inte tillräckligt betona vikten av att ha ett VPN, särskilt i Mellanöstern. Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är en teknik som används för att säkerställa en säker anslutning mellan användarens enhet och andra nätverk. Den döljer IP-adressen för alla som ansluter till dess servrar. En VPN döljer inte bara din IP-adress, de tillåter dig att använda Internet fritt. Alla dessa blockerade webbplatser, begränsad eller begränsad tillgång till forum och strömmande medier, och allt detta kan försvinna när en VPN har installerats. En VPN består av ett nätverk av servrar som distribueras i länder över hela världen. Vilket innebär att du kan ansluta till valfri server i alla länder runt om i världen. Den anslutningen skulle ersätta din nuvarande IP med den för landet så att det ser ut som du befinner dig där. Genom att ha en annan IP kan du ha åtkomst till nästan alla begränsade webbplatser i det land du valt.

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör som erbjuder sina användare VPN-appar.
 2. Ladda ner och installera din VPN-app på din enhet.
 3. Starta applikationen och logga in.
 4. Välj en av VPN-servrarna och anslut till den.
 5. Kontrollera din IP-adress via en webbplats som WhatIsMyIP.network för att se till att en ändring har gjorts.
 6. Du har officiellt dolt din IP-adress. Så nu kan du undvika internetleverantörer och tredje parter.

Bästa VPN för Mellanöstern

I Mellanöstern blir VPN din bästa vän. Det är din biljett ur internetcensur och begränsningar. Men inte varje VPN är samma. De fria, till exempel, stannar så långt du kan från dem. Det är dåliga nyheter. Till och med de premium bevisa att inte allt som glittrar är guld. Baserat på det har vi gjort vår forskning och kunnat sammanställa en lista över de bästa VPN: er som ska användas i Mellanöstern. Ta en titt:

ExpressVPN

ExpressVPN har ett av de största nätverken av servrar och serverplatser, med över 130 serverplatser i 87 länder. Vilket innebär att Internetanvändare i Mellanöstern kan dra nytta av det stora utbudet av serverdistribution. Denna tjänsteleverantör skulle vara det ideala valet för Mellanöstern för att leda en sekretesspolicy för noll loggar och stödja de bästa krypteringsmetoder som används av många regeringar. ExpressVPN är den leverantör du behöver för de som vill skydda sina data från övervakning och kringgå censur utan run-ins med myndigheterna. För att läsa hela recensionen, se till att du kolla in Denna artikel.

BulletVPN

BulletVPN strävar efter att erbjuda sina användare i Mellanöstern de bästa tjänsterna så att de får en trevlig onlineupplevelse. De använder sig av starka krypteringsprotokoll som kan blockera begränsat material och lyfta alla slags förbud. Deras pålitliga anslutningar och servrar garanterar förbikoppling av censurerat innehåll från hela världen. Denna tjänsteleverantör registrerar inte heller någon av sina användares surf- eller nedladdningshistorik. Vilket innebär att de inte har något att lagra eller behålla eftersom de följer en strikt nollregistreringspolicy. BulletVPNs mål är att säkerställa att deras kunders integritet och säkerhet i Mellanöstern säkert upprätthålls. Läs hela BulletVPN granskning precis här.

NordVPN 

Detta är överlägset en av de mest säkerhetsinriktade tjänsteleverantörerna. Det erbjuder inte en utan två krypteringsmetoder, vilket innebär att dina data krypteras två gånger! En funktion som säkert kommer att lugna de som ansluter från Mellanöstern. Med en noll loggar sekretesspolicy, en kill switch och specialtyper typer kvalificerar NordVPN som ett bra alternativ för dem som söker högre säkerhetsnivåer. För mer information om denna tjänsteleverantör, läs Denna artikel.

VPN för Mellanöstern

Inga fler missade filmer eller videor, inga fler felmeddelanden och säkert inte mer “Jag kan inte ringa” ursäkter. Vi har inte alla samma prioriteringar. Men vi skulle uppskatta de allra minst anständiga kommunikationsmetoderna för att upprätthålla våra kontakter med våra nära och kära. Eller att kunna se dessa människor när vi vill eller lyxen att strömma en film vi har dött att se utan att få “detta innehåll är inte tillgängligt i ditt område”. Med det sagt kan vi alla komma överens om en VPN: s nödvändighet i Mellanöstern. Annars skulle inget av dessa alternativ till och med vara alternativ, till att börja med.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map