Bästa VPN för Microsoft Edge

Efter lanseringen mottogs Microsoft Edge väl av Windows-entusiaster och ses allmänt som den efterlängtade uppgraderingen till en av de längst betjänande webbläsarna på marknaden, Internet Explorer. Den nyligen lanserade webbläsaren fick så mycket kärlek från sina användare att Microsoft beslutade att utveckla och släppa versioner för Android- och iOS-enheter också. Med sin snabblanseringsfunktion och den integrerade surfupplevelsen blir Edge långsamt den webbläsare du väljer för en majoritet av Internetanvändarna.


Bästa VPN för Microsoft Edge

Bästa VPN för Microsoft Edge

VPN för förbättrad Microsoft Edge Security

Microsoft Edge har många säkerhetsfunktioner och förbättringar inbyggda, men om du letar efter fullständigt skydd mot alla hot som finns online är det bästa sättet att registrera dig hos en trovärdig VPN-leverantör. Genom att använda ett VPN bredvid din Edge-webbläsare ser du till att du kan försegla alla möjliga kryphål genom vilka dina data kan bli stulna och gå runt alla dina online-aktiviteter utan att oroa dig för.

Bästa Microsoft Edge VPN avslöjad

När du surfar på webben behöver du en VPN-tjänsteleverantör som kan leverera både anonymitet och säkerhet online. Här är våra bästa rekommenderade VPN: er för Microsoft Edge-webbläsare:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. Cyberghost
 4. NordVPN
 5. BulletVPN

Att välja en VPN-tjänst

VPN-industrin är mättad och så långt som rekommenderade VPN-skivor för webbläsare är det ett betydande antal att välja mellan. Det finns så många leverantörer som påstår sig erbjuda en mängd olika tjänster. Detta gör det ganska svårt för en ny användare att bestämma vem de ska registrera sig med. För att rädda dig från all denna frustration har vi kommit med några viktiga faktorer som du borde leta efter när du söker efter en trovärdig leverantör. Några av dem inkluderar:

 • Serverantal: Ett VPN-nätverk är bara lika bra som antalet servrar som det har i sitt nätverk. Ju högre antal servrar, desto starkare är nätverkspotentialen.
 • Programvarukompatibilitet: Att registrera sig med en VPN-tjänst som erbjuder olika versioner av programvaran för olika system är nyckeln. Detta innebär att det kommer att kunna integreras väl och skydda alla dina enheter.
 • Hastighet: Du vill leta efter den tjänst som minskar din hastighet med minsta marginal. VPN är kända för att äta i din bandbredd, så leta efter en tjänst som inte kommer att minska den lika mycket.
 • Registreringspolicy: Registrera dig med en VPN-tjänst innebär att du letar efter skydd och inte för att någon ska föra en logg över alla webbplatser du har åtkomst till. Sök efter en leverantör som har en strikt ingen loggningspolicy och har sitt huvudkontor på en plats där ingen form för datarisdiktionsregler gäller.
 • Samtidiga anslutningar: Om du har många enheter som du vill skydda ska du leta efter en tjänst som tillåter lika många utan att utspäda kvaliteten på din upplevelse.
 • VPN-protokoll: Det är alltid bra att hålla dina alternativ öppna, så försök och leta efter en leverantör som har alla VPN-protokoll som tillhandahålls.

Bästa VPN för Microsoft Edge

Oavsett om du letar efter en VPN för dig Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Google Chrome webbläsare, finns det fyra topp-VPN som du alltid kan lita på för anonym, säker surfning:

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en av de högsta VPN-tjänsterna som finns tillgängliga på planeten. Det är åtminstone vad de hävdar på sin webbplats, och de har fakta för att stödja detta uttalande. Tjänsten har ett nätverk av servrar som finns i mer än 94 länder och 256-bitars AES-kryptering för att hålla dig skyddad från alla hackare och spammare. Deras nollloggningspolicy är väl underhållen, och tjänsten har appar som är kompatibla med alla dina iOS-, Android-, Mac- eller Windows-baserade enheter. App-programvaran är också lätt att navigera igenom, vilket gör den lämplig för första gången användare. ExpressVPN tillåter upp till 3 anslutningar samtidigt och har ett lojalitetserbjudande där du och din domare båda får en månad gratis omedelbart efter registreringen. För att testa tjänsten kan du ta tillbaka deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, om du väljer bort innan 30 dagar löper ut får du en full återbetalning. Se vad du får ut av ett ExpressVPN-prenumeration genom att läsa vår ExpressVPN-recension.

2. IPVanish

IPvanish har ett mycket tillförlitligt nätverk som förstärks av sina över 950 olika servrar spridda över mer än 60 olika länder. Detta betyder en mängd olika IP-adresser att välja mellan, i kombination med en supersnabb anslutningshastighet. När du prenumererar får du också njuta av obegränsad serverväxling och obegränsad bandbredd. Detta är bra nyheter, speciellt om du planerar att använda din tid online-strömning, strömma eller ladda ner stora volymfiler. IPVanish VPN-paketet har också funktioner som en automatisk kill switch, 256-bitars AES-kryptering, noll-loggning, DNS-läcksskydd samt en app som är kompatibel med alla populära operativsystem. En speciell sak som isolerar dem från de andra tjänsteleverantörerna är deras pengarna tillbaka-garanti. De låter dig bara testa sin tjänst i sju dagar, och om du inte är övertygad kan du fortfarande välja att få återbetalning. Vill du ta reda på mer? Kontrollera denna kompletta IPVanish-granskning.

3. CyberGhost

Med mer än 1200 servrar online när som helst, är CyberGhost en leverantör du alltid kan vara beroende av för att hålla kontakten. Deras säkerhet är branschstandarden 256-bitars AES-kryptering, och deras noll-loggningspolicy är säker på att inte avslöja din surfhistorik. Tjänsten levereras med en automatisk dödsbrytare och DNS-läckskydd som standard. Den har också en av de högsta kapaciteterna för samtidiga anslutningar, stödjer upp till 7 enheter åt gången och allt under ett konto. Deras kundtjänst kan också nås via chat eller e-post för att säkerställa att du får den hjälp du behöver när du stöter på ett problem. Potentiella kunder är välkomna att prova sin tjänst genom sin 30-dagars pengarna-tillbaka-garantitjänst för att se vad de borde förvänta sig när de registrerar sig med tjänsten. Som illustreras i denna översyn har CyberGhost ständigt förbättrat sin tjänst under det senaste året.

4. NordVPN

NordVPN är en annan toppleverantörsleverantör som har upp till 3 300 servrar spridda över mer än 59 olika länder över hela världen. Ett sådant enormt nätverk tillåter dem att erbjuda tjänster som DoubleVPN där en abonnent får överföra sina data via två servrar, vilket därmed förbättrar säkerhetsnivån. Tjänsten kan också skryta med stöd för strömning, filmströmning och stora filnedladdningar, och dess app kan du optimera din anslutning för sådana funktioner. NordVPN: s nollloggningspolitik är desto mer pålitlig tack vare det faktum att tjänsten har sitt huvudkontor i Panama; en region där lagar om datakompetens inte gäller. NordVPN har den kortaste provperioden på 3 dagar, men då behöver du inte betala ut något för att testa tjänsten är gratis. Här är allt annat du kan förvänta dig när du registrerar dig med NordVPN.

Slutsats om den bästa VPN för Microsoft Edge

Nu när vi har tittat på fyra toppnivå-VPN-leverantörer hoppas vi att du har en bra idé om vad du ska se upp när du väljer vilken tjänst du vill prenumerera på. Eventuella frågor eller kommentarer du vill att vi ska adressera, lämna dem nedan i kommentarsavsnittet så kommer vi att se tillbaka till dig med ett svar.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map