Bästa VPN för Mikrotik Router

Vilken är den bästa VPN att använda på en Mikrotik-router? Det är en fråga som vi blir mycket ställda vid VPN Guru. Mikrotik är ett välkänt företag som specialiserat sig på nätverksprogramvara och utrustning. Företaget har funnits sedan 1996 och grundades i Riga, Lettlands huvudstad. Sedan etableringen har MikroTik kunnat växa till ett respektabelt varumärke som miljontals människor litar på för sina nätverksbehov. Bland de många nätverkssystem som företaget producerar är de välkända för sina routrar, som råkar vara bland de bäst presterande varumärkena i världen. 


Bästa VPN för Mikrotik Router

Bästa VPN för Mikrotik Router

Varför du ska använda VPN på din router

Genom att använda ett VPN på din router kan du göra ett antal saker som bara att ha det installerat på din dator eller bärbar dator skulle göra det. Några av de faktiska fördelarna inkluderar:

Du kommer inte att stänga av / stänga av VPN: n

Den första uppenbara fördelen är att du verkligen inte behöver behöva slå på eller stänga av ditt VPN då och då. På det här sättet har du automatiserat processen och du behöver inte logga in på ditt VPN-konto när du ansluter till Internet. Detta gör att du också kan ställa in dina Internet-säkerhetsåtgärder en gång för alla utan att behöva ytterligare ingripande.

Du använder VPN på en mängd olika enheter

Att ha din VPN-tjänst konfigurerad innebär att du kommer att använda den på en mängd olika enheter utan att behöva konfigurera eller förbereda enskilda enheter direkt för VPN. Det är en helt annan nivå av automatisering. Detta gör att du kan göra saker som att titta på geobegränsat innehåll på din TV och förfalska din identitet när du kommer online med din enhet. Genom att göra detta säkerställs också att gränsen för antalet enheter du kan säkra endast fastställs av routern och inte din VPN-tjänst.

Det kommer att vara enklare att ansluta enheterna via VPN

När du har konfigurerat VPN på din router skyddas alla enheter som är anslutna till den automatiskt. Detta sparar dig besväret med att behöva registrera varje enhet en efter en hos din VPN-leverantör.

Den bästa VPN för MikroTik Router

Det finns många VPN-leverantörer där ute. Men inte alla av dem har officiellt stöd för MikroTik-routrar. Här är vår lista över topprekommenderade VPN: er som du kan använda i din Mikrotik-router:

ExpressVPN – Vår bästa rekommendation

ExpressVPN står huvud och axlar ovanför de flesta andra leverantörer på marknaden, och av mycket goda skäl också. Tjänsten har varit känd för att erbjuda det bästa när det gäller kundsupport, vilket gör den till en av de mest pålitliga tjänsterna, särskilt för första gången VPN-användare. Dessa kunder har också tagit hand om deras behov när det gäller ExpressVPN-appen.

Med stöd för plattformar som körs på Windows, Android, Linux och iOS lägger deras app mycket tonvikt på användarvänlighet och möjliggör enkel navigering genom alla dess funktioner. När det gäller säkerhet erbjuder tjänsten militär kvalitet 256-bitars AES-kryptering till alla sina abonnenter, på alla sina 1000+ servrar baserade i 90+ ​​länder. Användare bör förvänta sig att kunna använda alla de populära VPN-protokollen och betala anonymt via tjänster som Paypal, Bitcoin och andra tredjeparts betalningsportaler. ExpressVPN erbjuder en återbetalningsgaranti på 30 dagar så att alla som tänker registrera sig med tjänsten har god tid att testa leverantörens prestanda.

NordVPN

Baserat i Panama lovar denna funktionsrika tjänst att tillhandahålla allt du behöver från en VPN-tjänst och sedan några. Dess enorma nätverk med mer än 3000 servrar är mer än tillräckligt för att försäkra dig om en stark anslutning oavsett var de servrar du vill ansluta till är baserade. 3000+ servrar hjälper ganska mycket för att underlätta sin dubbla VPN-tjänst, där användare kan få sin trafik överförd via två servrar för att nästan fördubbla kryptering.

En annan inkluderad funktion är den automatiska dödsbrytaren för Internet, där användare får dra nytta av ett förbättrat skydd eftersom varje gång VPN-anslutningen störs, kopplas anslutningen till Internet av. Slutligen, NordVPN kan också optimera den typ av tjänst du får från dem genom att ha dedikerade servrar som tilldelas leverantörer baserat på arten av deras arbete online. Tjänsten har dedikerade servrar för strömning, videoströmning och till och med onlinespel. Alla som hoppas få en smak av NordVPN-upplevelsen är välkomna att prova tjänsten i tre dagar gratis.

IPVanish

IPVanish är en av de få leverantörerna som är stolta över att äga all sin hårdvara, vilket betyder att de lätt kommer att kunna komma till botten i saker och ting om deras server av någon anledning slutar helt fungera. Detta skiljer sig mycket från många andra leverantörer som hyr ut servrar och kan ha mycket att göra med om deras nätverk går ner.

Appen är lätt kompatibel med plattformar som iOS, Windows, Mac och Android samt Fire TV och liknande. På över 1000+ servrar i mer än 60 länder har IPVanish en imponerande närvaro över hela världen, så du bör inte ha några bekymmer om att en viss webbplats eller kanal är utom räckhåll. Tjänsten erbjuder en kort 7-dagars återbetalningsgaranti för användare att testa tjänsten och bestämma om den passar deras önskemål eller inte.

Slutsats om den bästa VPN för MikroTik Router

De tre tjänsterna som vi har granskat är lätt de mest eftertraktade VPN-leverantörerna på marknaden idag, och det beror på deras engagemang för kvalitetsservice och deras oöverträffade beslut att alltid förbli pålitliga för sina kunder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map