Bästa VPN för NBC Sports Live Extra

Se tusentals LIVE sportevenemang som sänds på NBC, NBCSN, Olympic Channel, Golf Channel och mer på NBC Sports från var som helst i världen. TV överallt! Det är vad vi alla vill ha rätt? För att kunna titta på våra favoritspel utan att träffa blockader och ursäktfraser. Anledningen till att människor inte kan komma åt dessa kanaler går helt enkelt tillbaka till där de är belägna. Många kanaler och webbplatser är geobegränsade utanför sina respektive regioner, vilket gör det omöjligt för tittarna att få tag på dessa kanaler. Lyckligtvis, med en VPN, kan NBC-sport tillsammans med många andra kanaler nås igen på alla enheter med ett virtuellt privat nätverk. Frågan är nu vilken VPN som kvalificerar sig som bästa VPN för NBC Sports? Läs vidare för att ta reda på det.

Bästa VPN för NBC Sports Live Extra

Bästa VPN för NBC Sports Live Extra

Bästa VPN för NBC Sports

Vi har testat många VPN under åren och vi kunde sammanfatta egenskaper och funktioner som representerar ett bra VPN. Om du till exempel letar efter ett VPN för att avmarkera sportkanaler måste du se till att din VPN-leverantör har många servrar över hela världen som arbetar med hög hastighet. Du bör också leta efter kundsupport dygnet runt och en återbetalningspolicy. Här är bästa VPN: er för att blockera NBC Sports utanför USA. Du kan också använda något av dessa topp-VPN: er för att kringgå NBC Sports blackouts:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. Cyberghost

ExpressVPN

Vår röst för den bästa VPN-tjänsteleverantören går till ExpressVPN. Denna server garanterar att kringgå geo-begränsat innehåll och låter användaren strömma alla kanaler som BeIN Sports, NFL Game Pass, MLB.tv, Sky Sports eller NBA League Pass i snabba hastigheter. Deras anslutningshastigheter är snabba på grund av de många servrar som de har spridit över hela världen.

IPVanish

Om du letar efter ett VPN för att titta på sport på din FireStick, leta inte längre IPvanish är VPN för dig. IPVanish är en av de mest kompletta VPN-tjänsterna som vi har testat. Som namnet antyder försvinner din IP och du surfar anonymt på webben. Den har en fantastisk programvara, ett brett utbud av serverplatser och applikationer för alla enheter.

NordVPN

Din IP eller DNS kommer sannolikt aldrig läcka ut när du använder NordVPN, så dina privata uppgifter är i säkra händer. Den dubbla krypteringen här förseglar avtalet om säkerhet. NordVPN är relativt billigt jämfört med andra tjänsteleverantörer, men det erbjuder fantastiska tjänster som fungerar på applikationer för Windows, Mac, iOS och Android.

VyprVPN

VyprVPN är en kraftfull VPN eftersom det är den enda leverantören som opererar utan tredje parter. Det erbjuder exceptionell online-säkerhet för att hjälpa dig få åtkomst till begränsat innehåll och ansluta till gratis WiFi, allt genom starka krypteringar. Chameleonteknologin besegrar VPN-blockering, vilket gör det möjligt för användare av detta VPN att kringgå censur från var som helst i världen.

Hur man avblockerar NBC-sport med hjälp av en VPN

VPN är det verktyg du behöver för att kringgå geografiska begränsningar och titta på NBC Live Sports Extra oavsett var du är i världen. VPN omdirigerar praktiskt din trafik så att det ser ut som om du är belägen i ett annat land. Landet du verkar vara i beror på servern du väljer. Den nya IP-adress som du har beviljat ger dig fördelen att du tittar på NBC-sport utan några geobegränsningar. Observera att användning av en amerikansk VPN-server avblockerar NBC Sports Live Extra och alla andra USA-kanaler. (Netflix, Hulu, Crackle, CBS All Access, FXNow, Amazon Instant Video)

 1. Registrera dig för en VPN-tjänsteleverantör från de som vi har valt ut åt dig.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen.
 3. Du är på väg att ställa in VPN på en av dessa: iPhone, Android, iPad, PC och Mac.
 4. Anslut till en amerikansk server där NBC är baserat.
 5. Du verkar nu vara i Amerika och använder en amerikansk IP-adress.
 6. VPN krypterar all din trafik och förhindrar att någon snoopar.
 7. Avblockera NBC Sports och njut av att titta på dina favoritspel.

SMART DNS PROXIES – BÄSTA VPN FÖR NBC Sports

Om VPN av någon anledning inte passar för dig kan du använda smarta DNS-proxyer för att titta på NBC-sport. Låt oss först försäkra dig om att en Smart DNS-proxy är kompatibel med Smart TV, PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV Stick, PC, Mac, iPhone, iPad och Android. Så fort du ställer in Smart DNS kommer du att kringgå NFL Game Pass, NHL.TV och NBA League Pass. Så, Smart DNS fungerar genom att ändra DNS för din enhet och omdirigera den via en dedikerad server från det land där NBC är baserat. Vem som helst kan använda en smart DNS-tjänst, så gå till Unlocator och prova. Unlocator stöder avblockering av cirka 220 olika kanaler från hela världen. Detta inkluderar alla större sportkanaler som BeIN Sports, BT Sport, SuperSport, Sky Go, Now TV, MLB, NBA League Pass, NHL.tv, NFL, NBC sport och många andra. Observera att kanalerna du kan avblockera beror på den smarta DNS-proxytjänsten du använder.

Bästa VPN för NBC Sports – Slutsats

Kanalen som du vill kan blockeras och nås när som helst var som helst med hjälp av ett VPN. Hur coolt är inte det? Det bästa med allt detta är att VPN: s fördelar inte bara begränsas till att kringgå geo-begränsningar eftersom de har gott om tjänster att erbjuda, från säkerhet till att upprätthålla integritet. Så att registrera sig för ett VPN är faktiskt en investering i din egen säkerhet och underhållning. Kommentera nedan vilken VPN du vill använda och varför.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me