Bästa VPN för nedladdning

När du köper din favoritmusik på Internet, eller till och med när du letar efter den senaste serien för din serie, är det viktigt att se till att dina nedladdningar och torrenter sker på ett säkert och skyddat sätt. Detta beror på att hackare och spammare alltid letar efter intetanande användare som de kan stjäla värdefull information från & använd den för utpressning. Ett sätt att vara säker & säkrat är att få en trovärdig VPN-tjänst. Sådana tjänster håller dina nedladdningar säkra genom att kryptera din online-anslutning & tilldela dig en virtuell IP-adress så att du inte kan spåras. Med allt detta i åtanke har vi förberett följande bästa VPN för nedladdning av granskning.

Bästa VPN för nedladdning

Bästa VPN för nedladdning

Bästa VPN för nedladdning – sammanfattning

För att spara tid här är en sammanfattning av de bästa leverantörerna av VPN-tjänster som du kan använda när du laddar ner.

Bästa VPN för nedladdning

Efter att ha eliminerat många kända tjänster som inte riktigt överensstämde med vår lista var vi kvar med några som kunde uppfylla alla våra krav. Här är de:

1. ExpressVPN – Bästa VPN för nedladdningar

Den som levererat alla våra rutor är ExpressVPN. De toppar därför vår lista över den bästa VPN-tjänsten som du vill vända dig till om du hoppas kunna utföra alla dina nedladdningar utan att ta en risk med några säkerhetshot. Deras prisintervall är lite högre jämfört med de flesta andra leverantörer, men deras billigaste paket, årsabonnemanget går för $ 8,32 per månad.

Programvaran vi fick använda när vi satt upp med ExpressVPN var också ganska användarvänlig och lätt att komma runt. Vi testade det också med ett antal enheter som hade olika operativsystem som Linux och Android, och vi hade inga problem. Att logga in på deras servernätverk var snabbt och enkelt att göra, och hastigheterna vi fick njuta av var exakt vad de främjade i sina annonser. Deras uppladdnings- och nedladdningshastigheter var i nivå med, och vi hade ingen förekomst där hastigheterna strypade kanske på grund av överdriven bandbreddanvändning.

Svaren som kundserviceteamet har vidarebefordrat var tydliga och lätta att genomföra, även om vi inte hade någon speciell fråga som vi möter. Meddelandena vi skickade till deras representanter var bara för att se hur lång tid det skulle ta för dem att svara.

Kort sagt, ExpressVPN är lätt en av de bästa VPN-tjänsterna att vända sig till om du vill ha en tjänst som gör att du kan göra dina nedladdningar utan att oroa dig för. Det fungerar bra oavsett om du laddar ner innehåll från en geobegränsad webbplats eller till och med fildelning via ett Peer2Peer-nätverk.

2. IPVanish – Redaktörens andra val

Vi är medvetna om att jämfört med andra tjänster råkar ExpressVPN vara lite dyrare. Om du letar efter ett billigare alternativ som fortfarande kommer att hålla dina nedladdningar säkra och din information anonym, då IPVanish är en leverantör du kanske vill undersöka. Med $ 4,87 per månad för ett års prenumeration gör IPVanish enkelt nedskärningen för en av de billigaste tjänsterna runt.

Vi kunde ansluta till deras nätverk inom några minuter efter nedladdningen av deras programvara, och deras interaktiva app gjorde det mycket lättare att ta reda på vilken server att ansluta till. När det gäller kundservice räknade vi ut ExpressVPN hade en bättre responstid, men allt i allt fick vi fortfarande sina svar utan att behöva vänta för länge.

ExpressVPN klarar sig också lite bättre med hastigheten eftersom deras servernätverk är ganska större än för IPVanish. Hastigheterna var dock tillräckligt bra för att ladda ner stora filer.

HideMyAss – VPN för sista utväg

Avsluta vår lista vi har HideMyAss, en VPN-tjänst som vi rekommenderar att du bara vänder dig till om du inte riktigt kan ha ExpressVPN eller IPVanish som dina valda leverantörer. Deras registreringsprocess är sömlös, eftersom vi kunde få vår betalning skickad utan problem.

Efter att ha lyckats registrera oss började vi dock stöta på några problem, särskilt när du ansluter till deras servrar. Hastigheterna var också ganska långsam, så det är inte den typ av tjänst du vill arbeta med, särskilt om du hellre vill ha många filer nedladdade på en gång.

De är inte heller lika prisvärda som de flesta andra VPN-tjänster, med priser som sträcker sig från $ 16.99 för en månads kostnad, till $ 9,29 om du hoppas betala för ett helt års prenumeration. Våra ansträngningar att komma i kontakt med HideMyAss kundtjänstteam var inte heller lika givande eftersom de tog mer än en dag att komma tillbaka till oss.

Dessa problem gör det mycket svårt att nämna något som är värt att övertyga våra läsare att få ett prenumeration med HideMyAss VPN, så vi lämnar det bara på det.

Kriterier för bästa VPN för nedladdningar

För att du ska kunna välja den bästa VPN-tjänsten att lita på för dina nedladdningar finns det ett antal kryssrutor som du bör titta igenom och se om leverantören i fråga passar räkningen. Några av de som vi har genomgått inkluderar:

  • Fart: Vi körde ett par hastighetstester särskilt med servrar baserade utanför USA, Australien och Storbritannien.
  • Inställningsprocess: Enkelt prenumeration och initial installation med en viss leverantör testades också.
  • Pris: Pris som en av de största faktorerna när vi beslutade om en VPN-tjänst, vi gick vidare och avsatte leverantörer som vi tyckte var för dyra.
  • 14 Eyes-programmet: Tjänsteleverantörer som är involverade i 14-ögonprogrammet har också avsatts. Programmet med 14 ögon är ett avtal mellan olika regeringar och deras internetleverantörer där de får hålla reda på sina medborgares online-aktivitet.
  • Politik för dataloggning: Det är viktigt för en VPN-tjänst att förklara att ingen av deras kunders surfhistorik kommer att spelas in. Detta tjänar till att skapa förtroende och försäkra kunder om att ingen kommer att spionera på sin verksamhet. Vi lägger åt alla leverantörer som inte hade en sådan policy.
  • Arbetar med flera operativsystem: Vi letade också efter VPN-tjänster som stöder ett brett utbud av operativsystem som Windows, iOS, Linux och Android.
  • Obegränsad bandbredd: Som en person som hoppas att ladda ner & dela stora filer varje gång & då är det viktigt att du får en leverantör som inte gör något för att bromsa dina hastigheter eller störa din anslutning.
  • P2P-delningsstöd: En VPN-tjänst som tillåter dig åtkomst till ett fildelningsnätverk är viktigt att ha om du hoppas göra mycket nedladdning i framtiden.
  • Flera anslutningar: Om din VPN-tjänst tillåter flera anslutningar är det ett stort plus.

Den bästa VPN för nedladdning – Slutkommentarer

Alla vars arbetslinje involverar nedladdning av mycket innehåll från Internet bör vara noga med att inte få sin anslutning fångad av några illa avsedda hackare, eller till och med deras ISP. Få en trovärdig tjänst som ExpressVPN för att hålla dina nedladdningar säkra. Hämta inte heller några filer från Internet utan att installera ett pålitligt antivirusprogram först.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me