Bästa VPN för Neon TV

Med stöd av Sky TV är Neon en videostreamning on-demand-tjänst som erbjuder de bästa filmerna och programmen och tillgång till de mest populära titlarna i USA. Det enda problemet som kan hindra tittarna från att prenumerera på tjänsten är det faktum att den endast är tillgänglig för användare inom Nya Zeeland. Det bästa är att det finns ett sätt att lösa problemet.

Bästa VPN för Neon TV

Bästa VPN för Neon TV

Vad är Neon TV?

Neon startade 2015 i Nya Zeeland och tävlar med industrigiganter som Netflix och Lightbox. Det lyckas fortfarande fånga en betydande del av den strömmande publiken.

Tjänsten är marginellt dyrare än de flesta. Detta beror dock på att det erbjuder en av de största samlingarna av titlar som är tillgängliga från en streamingtjänst. Eftersom de flesta förvirrar Neon som ett annat erbjudande från Sky är det viktigt att särskilja att tjänsten erbjuds som en separat enhet. Det betyder att du inte behöver vara Sky-kund för att använda Neon. Allt som krävs är ett konto och en konsekvent betalning av en månatlig prenumerationsavgift.

När det gäller prissättning erbjuder Neon TV mycket olika alternativ jämfört med vad du hittar från andra streamingtjänster. Det finns i princip två nivåer att välja mellan. Användare kan välja TV-paketet för $ 11,99 per månad eller gå till filmerna och TV-paketet till $ 20 per månad. Dessutom kan användare ha upp till fem enheter registrerade under ett konto och strömma från högst två på en gång.

Om en prenumerant alls känner att de inte är nöjda med utbudet av innehåll de får åtkomst till, eller till och med själva tjänsten, finns alltid möjligheten att välja bort. För att undvika detta erbjuder tjänsten dock en 14-dagars provperiod så att du vet vad du väljer in från början.

Hur man avblockerar Neon TV utanför Nya Zeeland

Ett VPN eller ett virtuellt privat nätverk är ett av de mest effektiva sätten att arbeta runt geo-restriktionerna som förhindrar åtkomst till tjänsten utanför landet. Det fungerar genom att låta användare komma åt tjänsten via fjärrservrar baserade i olika länder. På så sätt kan användarna ändra sina IP-adresser och verkar som om de befinner sig i de länder där åtkomst beviljas.

Eftersom strömningstjänsten inte har någon metod för att autentisera tittarnas faktiska plats, garanterar användning av en VPN åtkomst till en abonnent oavsett var de är. Allt de behöver göra är att ansluta till en server på Nya Zeeland, och de är inställda. 

Här är en mer detaljerad steg-för-steg-process:

  1. Registrera dig med ett VPN.
  2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din streamingenhet.
  3. Logga in med ditt VPN-konto.
  4. Anslut till en server på Nya Zeeland.
  5. Starta Neon TV.
  6. Njut av.

ExpressVPN är en pålitlig VPN-leverantör som garanterar sina användare den perfekta streamingupplevelsen. Det skyddar dem också från alla cyberattacker som kan uppstå. Här är en tabell som belyser de bästa VPN: n i vår recension idag. Kolla på dem.

Bästa VPN: er för Neon TV

Möjligheten att få åtkomst till geobegränsade webbplatser är bara en av de saker som du använder ett VPN tillåter dig att göra. Dess huvudsakliga syfte är att se till att användarna förblir helt säkra när de är online. En VPN gör detta genom att kryptera Internet-trafik. Detta gör det svårt för även din Internetleverantör att lyssna på vilken typ av aktiviteter du kan göra online.

Att använda en VPN garanterar också fullständig säkerhet, särskilt när du kommer åt din bank online eller handlar hemifrån. Denna säkerhetsnivå sträcker sig också till de som tenderar att förlita sig på flygplatser eller restauranger för deras Internet. En VPN förhindrar att deras enheter hackas eller infiltreras av cyberbrottslingar och garanterar också anonymitet när de är online.

Användare kan bara njuta av alla dessa fördelar om de får prenumerera på en trovärdig leverantör. Det finns så många bedrägliga leverantörer på marknaden, och de flesta lovar vad de inte kan leverera. För att hjälpa dig att undvika att hantera sådant har vi satt upp en kort lista över bästa möjliga leverantörer som du borde beakta. Här är vår lista över de bästa VPN: erna för Neon TV.

1. ExpressVPN

ExpressVPN står högt som en av de bästa möjliga tjänster du någonsin kan prenumerera på. Den prisbelönta leverantören har funnits i över ett decennium nu. Det har ett nätverk på nära 2000 servrar runt om i världen. Detta gör att den kan ge upp till 200 000 IP-adresser för sina abonnenter att välja mellan.

Detta, tillsammans med AES-kryptering av militär klass 256, gör att användare får njuta av all-round-kryptering och tillgång till en massa geobegränsade platser och kanaler. Tjänsten tillåter dess användare att ha upp till tre samtidiga anslutningar och välja mellan PPTP, SSTP, L2TP / IPSec eller OpenVPN som VPN-protokoll.

ExpressVPN erbjuder också den bästa kundvården i branschen, med ett team som alltid är tillgängligt dygnet runt som kan kontaktas via e-post, sociala medier eller livechattmeddelanden på sin webbplats. Tjänsten gör det också möjligt för användare att välja vilka delar av sin trafik som ska skyddas, tack vare den delade tunnelfunktionen.

ExpressVPN har även obuskerade servrar som användare kan ansluta till om de är baserade utanför landet, vilket gör att de kan fortsätta använda VPN även i ett mycket begränsat område. Detta innebär att tillgång till Neon TV garanteras även för användare i regioner som Kina och liknande. För en bättre beskrivning av vad du kan förvänta dig av ExpressVPN, titta på vår ExpressVPN-granskning.

2. IPVanish

En annan leverantör av högsta nivå är värd att överväga IPVanish. Denna amerikanska leverantör har nära 1500 privatägda servrar i sitt nätverk. Eftersom de är privatägda, minskar riskerna för attack från någon annan tredje part kraftigt eftersom tjänsten övervakar sitt eget nätverk. Detta innebär också snabbare hastigheter för sina användare, liksom upp till 40 000 IP-adresser för dem att välja mellan.

IPVanish ser till att dess användare får växla mellan servrar så mycket de vill. För att inte tala om att de inte heller begränsar användarens bandbredd.

Eftersom tjänsten är en av de bästa man vänder sig till för effektiva anslutningar, levererar IPVanish innehåll av HD-kvalitet vid strömning utan att ta för mycket tid att buffra. Tjänsten stöder också användare som vill torrent genom att underlätta obegränsade peer-to-peer-filöverföringar, samt fullständig anonymitet vid torrent.

IPVanish erbjuder också sina användare möjligheten att lita på sin SOCKS5 webbproxy för skydd endast när de är online. Detta sparar dem besväret med att behöva ladda ner sin VPN-klient om de inte vill. Läs igenom vår IPVanish Review för en mer detaljerad inblick i vad IPVanish har att erbjuda.

3. NordVPN

Avsluta vår lista är NordVPN, en annan mycket bättre placerad leverantör som också har erkänts för sin effektiva service. Baserat i Panama har leverantören nära 4000 leverantörer som den övervakar.

Det distribuerar sina servrar i olika länder runt om i världen. Tjänsten använder också det allmänt populära 256-bitars AES-krypteringsprotokollet men förstärker det med andra funktioner som Double VPN. Den här, till exempel, dirigerar din anslutning genom två olika servrar istället för en, fördubblar därmed skyddsnivån.

Tack vare sitt breda nätverk av servrar kan NordVPN också specialisera några av dem för olika funktioner. Det finns servrar som är optimerade för streaming i HD, torrent, nedladdning i bulk och till och med spela onlinespel. På så sätt kan prenumeranter välja vilken server de vill använda baserat på vad de gör online.

NordVPN tillåter upp till 6 flera enheter att ansluta till sin tjänst samtidigt och har också en lista över stealth-servrar för användare i mycket censurerade regioner. För att lära dig mer vad NordVPN har i lager, ta lite tid och gå igenom vår NordVPN Review.

Slutsats om den bästa VPN för Neon TV

Nu när du vet om VPN bör det vara en bris att komma åt Neon TV utanför Nya Zeeland. Allt du behöver göra är att ta reda på vilken leverantör bland de tre vi har diskuterat passar dina inställningar, och du kommer att vara redo. Om du har några frågor, känn dig fri att lista dem i kommentaravsnittet nedan så kommer vi att se tillbaka till dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me