Bästa VPN för Netflix 2020

Letar efter en VPN-leverantör det faktiskt fungerar fortfarande med Netflix? Varit där gjort det. Det var inte lätt att gräva upp dessa ädelstenar med VPN, men att ställa in dem var en bit kaka. Jag antar att du vill veta vilka VPN som fungerar med Netflix. För att spara tid, ansträngning och pengar har vi förberett det här Bästa 4 Netflix VPN 2020-granskningen till slå Netflix-felet.


Bästa VPN för Netflix 2018

Bästa VPN för Netflix 2020

Komma Amerikanska Netflix utomlands har blivit mycket svårare 2020. Detta beror främst på att Netflix började slå ner på VPN och proxy-tjänster som tidigare tillät användare att skämma bort deras onlinelokalisering. För att göra ändringar i din Netflix-region i Kanada, Storbritannien, Australien, Brasilien, Tyskland eller Frankrike, Du kan i slutändan testa flera VPN-tjänster.

Netflix Proxy-felöversikt

I början av 2016 började Netflix-användare som försökte ändra sitt Netflix-land med VPN börja få en Netflix proxy-fel. Det anges ”Du verkar använda en avblockerare eller proxy. Stäng av någon av dessa tjänster och försök igen. ”

Med andra ord kan Netflix upptäcka att du försöker dölja din riktiga plats. I ett sådant fall har du två alternativ; Du kopplar antingen från din VPN-anslutning och tittar på din lokala Netflix-region, eller vänder dig till en VPN-leverantör som fortfarande stöder avblockering av amerikanska Netflix. Vissa VPN- och Smart DNS-proxytjänster gav upp Netflix helt. Men om du vill titta på amerikanska Netflix utomlands, lösningar kan fortfarande hittas. Av alla tjänster vi har testade, det följande VPN-leverantörer fungerade bäst med Netflix.

Hur du kontrollerar om du faktiskt får amerikanska Netflix?

Det amerikanska Netflix-biblioteket är helt enkelt det bästa, både vad gäller kvantitet och kvalitet på filmer och TV-program du kan strömma. Så du har ställa in VPN-appen, ansluten till en amerikansk VPN-server, men är inte helt säker på om du verkligen kommer åt Netflix USA eller inte. Följ dessa steg till kontrollera om du tittar på American Netflix eller inte.

 1. Starta Netflix-appen, eller logga in på ditt Netflix-konto via den officiella webbplatsen.
 2. Klicka på ‘Sök’ funktionen i det övre högra hörnet.
 3. Skriv in ‘Star-Crossed’.
 4. Om du kan hitta den TV-serien och titta på den utan att få Netflix-proxyfelet, du har framgångsrikt avblockerade amerikanska Netflix. Det beror på att Star-Crossed inte finns i någon annan Netflix-region.

Avblockera Netflix USA

Upplåsningsprocessen? Det finns ingenting åt det verkligen. Skaffa dig ett VPN-prenumeration och allt kommer att ta fart därifrån. Här kolla hur enkla stegen är för er själva:

 1. Inte alla VPN fungerar med amerikanska Netflix, så du måste välja din noggrant. Ett utmärkt val skulle vara ExpressVPN.
 2. När du prenumererar, ladda ner och installera VPN-applikationen på din enhet.
 3. Skapa ett VPN-konto, logga in och starta sedan applikationen.
 4. En lista över servrar visas på din skärm, och det är upp till dig att ansluta.
 5. Klicka på en amerikansk server och anslut till den.
 6. Knappen byter till grönt och läser “Ansluten”.
 7. Så vet du att du fick en Amerikansk IP-adress.
 8. Få tillgång till amerikanska Netflix och strömma dess innehåll långt borta från USA.

Bästa VPN för Netflix 2020

En kortlista över några av de bästa VPN: n som stöder avblockering av Netflix.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. StrongVPN
 5. PrivateVPN

Ställ er följande frågor innan ni registrerar dig hos en VPN-leverantör. Du kan inte bara välja ett VPN slumpmässigt; det finns riktlinjer du måste följa så att du kan fixa Netflix-proxyfelet och strömma Amerikanska Netflix utomlands. Här är frågorna:

 • Fungerar den VPN-tjänsten faktiskt med Netflix?
 • Finns det kundservice dygnet runt via livechatt?
 • Kan jag få en återbetalning om jag inte var nöjd med tjänsterna?
 • Kan företaget snabbt fixa Netflix-proxyfelet?
 • Finns det VPN-appar för flera plattformar som PC, Mac, iPhone eller iPad?
 • Kan jag använda OpenVPN-, IPSec- eller L2TP VPN-protokoll?

ExpressVPN – VPN som fortfarande arbetar med Netflix USA 2020

ExpressVPN - Bästa VPN för 2017

ExpressVPN – Bästa VPN för 2020

Du kan äntligen komma åt Netflix US om du prenumererar på ExpressVPN. Detta företag vet vad det gör. Med en stort servernätverk och tusentals viktiga platser, anslutningar till ExpressVPN görs enkla. Företaget är ett av de få som ger användarna fördelen att byta din Netflix-region till USA.

I själva verket lyckades ExpressVPN fly Netflix-proxyfelet under åren 2016 och 2017. Helst kan du dela denna VPN-anslutning på 5 enheter. Lägg till det, det är det “Ingen loggpolicy”  som håller användare säkra och privata online. Låt oss inte glömma stjärnan 24/7 support det är alltid tillgängligt för användare.

Fördelar

 • Erbjuder support 24/7 livechatt.
 • Över 160 VPN-platser i nästan 90 länder.
 • 30-dagars återbetalningsgaranti.
 • VPN-appar för PC, Mac, iOS och Android.
 • Noll nätverkstrafikloggning.
 • Avblockerar amerikanska Netflix.

StrongVPN – Fix Netflix Proxy Error 2020

StrongVPN - Bästa Netflix VPN 2017 granskningsguide

StrongVPN – Bästa Netflix VPN 2020 granskningsguide

30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

StrongVPN är som namnet antyder en stark leverantör som har servrar i 47 städer i 26 länder. Företaget använder flera protokoll inklusive OpenVPN för att skydda användarnas integritet och säkerhet. Dess noll-loggar politik är beundransvärd såväl som tillgången på fem samtidiga anslutningar. Även om dess funktioner inte är oklanderliga, kompenserar de genom att erbjuda låga avgifter för VPN-abonnemang.

Fördelar:

 • Låga priser.
 • Avblockerar amerikanska och brittiska Netflix utomlands.
 • Få en gratis Smart DNS-proxyservice.

Nackdelar:

 • En återbetalningsperiod på 5 dagar.
 • Ibland långsamma VPN-servrar.
 • OpenVPN är endast tillgängligt på utvalda servrar.

VyprVPN – Netflix Proxy Error Workaround 2020

VyprVPN - Netflix Proxy Error Workaround 2017
30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
Tyvärr, VyprVPN misslyckades med att stödja avblockera amerikanska Netflix under stora delar av 2016. Men vi har nyligen gett deras amerikanska VPN-servrar ett andra försök, och till vår överraskning kunde vi titta på amerikanska Netflix utomlands igen. Leverantören skulle få mer erkännande i vår topp 4 Netflix VPNs 2020 om företaget inte hade tagit så lång tid till hitta en Netflix-proxyfel lösning.

Fördelar:

 • Snabba VPN-servrar.
 • Spridning av VPN-servrar i 36 länder.
 • Kameleonteknik.

Nackdelar:

 • Ingen strömning är tillåten.

NordVPN – VPN Arbetar fortfarande med amerikanska Netflix 2020

NordVPN - Bästa Netflix VPN 2017 granskningsguide

NordVPN – Bästa Netflix VPN 2020 granskningsguide

NordVPN kombinerar hastighet, stabilitet, säkerhet och förmågan att avblockera geo-restriktioner. Jag rekommenderar personligen NordVPN som en solid och robust VPN som kan spärra Netflix. Dessutom har gränssnittet mycket arbete lagt in det och är det enklaste att använda. Företaget har VPN-applikationer för iPhone, iPad, Android, PC och Mac. Installationsprocessen tar bara några minuter. När du har startat appen ansluter du till en VPN-server som du väljer och verkar ansluta därifrån. Precis som ExpressVPN erbjuder NordVPN en 30-dagars återbetalningsperiod, vilket är mer än tillräckligt med tid att prova denna leverantör.

Fördelar:

 • Användarvänliga VPN-appar.
 • Tusentals servrar i cirka 57 länder.
 • Skaffa en dubbel VPN.

Nackdelar:

 • Ibland långsamma servrar.

ExpressVPN Netflix fungerar inte?

Vi får alltid kommentarer från vissa användare som förklarar att ExpressVPN inte blockerar Netflix. Om du stöter på liknande problem kan du försöka ansluta till en annan amerikansk VPN-server på appen. Om det inte fungerar, kontakta supportteamet via en hjälpbiljett, e-post eller livechatt. Fråga gärna dem om servrarna som skulle göra det möjligt för dem att få American Netflix utomlands.

Bästa VPN för Netflix 2020 – Slutsats

Sammanfattningsvis rekommenderar vi att du använder ExpressVPN. Alla 4 VPN-leverantörer ovan har dock testats noggrant. De arbetade sömlöst med Netflix. Om du så råkar uppleva några problem kan du alltid kontakta supportteamet för hjälp och vägledning. I de flesta fall kan de fixa det Netflix-proxyfelet om du misslyckades med åtkomst Amerikanska Netflix utanför USA med VPN. Om du tror att vi har missat en VPN-leverantör som borde vara på vår lista över de bästa 4 Netflix VPN 2020-recensionerna, låt oss veta.

Vi skulle också vilja det om du berättar om din upplevelse med VPN-leverantören. Har du stött på några problem? Var din unblockingupplevelse en framgång? Lägg dem alla på oss i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map