Bästa VPN för Netgear Router

Att använda en VPN är en av de mest effektiva saker du kan göra för att säkerställa att ditt arbete online förblir privat och konfidentiellt. Med de många hot som internetanvändare fortsätter att möta när de är online är det viktigt att de använder ett VPN för att dölja sin trafik och se till att de är skyddade från skador som att få sin information stulen. För att säkerställa att alla enheter i ditt hem eller kontor får det skydd som krävs, är det bästa att göra att installera ett VPN direkt på din router. I den här recensionen kommer vi att titta på vilka VPN-skivor du borde installera om du äger en Netgear-router.

Bästa VPN för Netgear Router

Bästa VPN för Netgear Router

Lista över VPN-kompatibel med Netgear Router

Du kan installera något av följande VPN på din Netgear-router:

 • ExpressVPN
 • BulletVPN
 • Cyberghost
 • IPVanish
 • NordVPN
 • VyprVPN
 • PureVPN
 • HMA VPN
 • PIA VPN

Så fungerar VPN: er

VPN står i sin helhet för Virtual Private Network, och det avser en grupp servrar som tillhör en leverantör som är väl spridd på olika platser runt om i världen. Om du ansluter till dessa servrar kan du lägga till ett lager av säkerhet ovanför din anslutning genom kryptering. Med detta gjort har du fullständigt skydd oavsett vilka webbplatser du ansluter till.

En VPN ger dig också åtkomst till geobegränsade webbplatser som du normalt inte skulle ha tillgång till baserat på din plats, och detta är möjligt eftersom en VPN också hjälper dig att dölja ditt Internetprotokoll eller din IP-adress. Det här är adressen som används av webbplatser och kanaler för att avgöra saker om din surfhistorik, eftersom den innehåller information som din identitet och plats. För att få åtkomst till geobegränsade webbplatser och kanaler låter en VPN dig dölja din IP-adress och därmed dölja information om din plats. Du kan också bestämma var exakt du hellre verkar surfa från, och det är möjligt så länge leverantören du prenumererar har ett brett nätverk av servrar. Att vara ansluten till en VPN-tjänst säkerställer dig också fullständig säkerhet, särskilt när du handlar online eller hanterar banktransaktioner. Detta är för att förhindra att någon stjäl din kontoinformation eller lösenord och utpressar dig i framtiden.

Att använda ett VPN säkerställer också att du kan hantera alla former av begränsningar som din Internetleverantör kan ha påförts dig. Din Internetleverantör kan placera vissa begränsningar för din anslutning, särskilt om du tenderar att göra mycket streaming eller tunga nedladdningar mycket av tiden. De gör detta för att begränsa och för att också försöka avskräcka dig från att använda för mycket av bandbredden för att inte olägga andra användare som också är inom samma nätverk.

Att välja en VPN rätt VPN för din Netgear Router

För att välja lämpligt VPN för en NetGear-router är det första du måste se till att tjänsten i fråga har en version som kan laddas ner direkt till din router. En av de största fördelarna med detta är att du kommer att kunna ansluta mycket mer samtidiga enheter än din leverantör kan ange, så att du kan skydda ännu fler av dina enheter.

Bästa VPN: er för NetGear-routrar

Att välja den bästa VPN-enheten för att fungera specifikt på din router är inte lätt. Lyckligtvis för dig har vi ett antal förslag som vi säkert inte kommer att ge dig några problem.

1. ExpressVPN

Från vår lista har vi en leverantör som redan har vunnit flera priser med tillförlitlighet för sin tillförlitliga tjänst, vilket betyder att det är en som du inte har någon anledning att inte lita på. Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna, som är långt borta från påverkan från alla datarestriktiva tillsynsmyndigheter. Tjänsten säkerställer att användare kan bläddra utan någon orsak till larm, eftersom det säkerställer att inga register över deras historia hålls tack vare det noll loggning.

ExpressVPN erbjuder pålitlig säkerhet tack vare deras 256-bitars AES-krypteringstjänst, och med VPN-protokoll som OpenVPN, PPTP, SSTP och IKEv2 som erbjuds, har användare möjlighet att välja utifrån deras preferenser. ExpressVPN har cirka 2000 servrar inom sin tjänst, och det betyder att du har tillgång till ett brett utbud av kanaler och webbplatser från hela världen. ExpressVPN erbjuder också en delad tunnelfunktion som låter dig välja vilken trafik du vill ha krypterad. Det finns också programvara som stöder direkt installation till din router, så du borde inte behöva oroa dig för det. Om du vill veta mer om denna leverantör kan du titta på vår ExpressVPN Review.

2. BulletVPN

BulletVPN är en annan leverantör som kan hålla dig säker och ansluten, särskilt om du trots att du vill ansluta till en VPN-tjänst, fortfarande vill behålla en snabb surfningshastighet. Baserat i Estland garanterar den här tjänsten att inga register över din historia hålls, och eftersom dess huvudkontor ligger i ett territorium utan 14 ögon, finns det ingen dataregleringstjänst som kan kräva information om användarnas surfning. BulletVPN erbjuder också OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec och IKEv2 VPN-protokoll att välja mellan.

Tjänsten har en närvaro i cirka 20 länder och hastigheten är ganska snabbare än vad som erbjuds av andra leverantörer. BulletVPN erbjuder också en SmartDNS-tjänst som du kan använda för att ansluta till geobegränsade webbplatser utan att avslöja din plats. BulletVPN tillåter upp till tre samtidiga anslutningar, men du kan öka antalet genom att ladda ner versionen av programvaran som är kompatibel med din NetGear-router. Ta en titt på vår BulletVPN-granskning om du vill veta mer om den här tjänsten.

3. NordVPN

NordVPN avslutar vår lista över de bästa VPN: n för en NetGear-router och är också den enda trovärdiga tjänsten som erbjuder upp till 4000 servrar för sina kunder att ansluta till. Leverantören har sitt huvudkontor i Panama och har en strikt nollloggningspolicy som gör det möjligt att hålla register över surfaktiviteter. Att prenumerera på NordVPN innebär att du inte behöver oroa dig för säkerhet, eftersom dess 256 bitars AES-kryptering erbjuder leverantören också en dubbelkrypteringsfunktion där din trafik dirigeras genom två servrar istället för en.

Med tack vare sitt stora servernätverk tillåter NordVPN sina användare att välja vilka servrar de ska ansluta till beroende på vilken typ av arbete de vill utföra online. Tjänsten erbjuder också dedikerade servrar till de som föredrar mer individualiserad uppmärksamhet, och har också CyberSec-programvara för att hålla bort alla dåliga annonser och skadlig programvara från din anslutning. NordVPN har också en SmartPlay-funktion som gör att du kan dölja din IP-adress och plats så att du har tillgång till geobegränsade strömsidor och kanaler. Titta på vår NordVPN-granskning för att se vad mer tjänsten har att erbjuda.

Mest populära NetGear-routrar

Här är en lista över NetGear-routermodeller som folk vanligtvis köper med avsikt att ställa in VPN på dem:

 • Netgear R7500-200NAS Nighthawk X4
 • Netgear Nighthawk R7000 Dual-Band
 • Netgear Nighthawk X10
 • Netgear Nighthawk AC1750
 • Netgear Nighthawk Pro
 • Netgear Nighthawk X4S
 • Netgear Orbi

Slutsats om den bästa VPN för NetGear Routers

Vi har just granskat tre leverantörer som vi säkert är mycket kapabla att säkra all trafik som går via din NetGear-router. Innan du fortsätter och prenumererar på någon av dem föreslår vi att du går igenom var och en av de mer detaljerade recensionerna, så att du kan fatta ett informerat beslut.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me