Bästa VPN för New Jersey

Planerar du att besöka Garden State snart? Innan du landar i New Jersey bör du dock vara medveten om internetsituationen i staten och landet som helhet. Läs vidare för att ta reda på varför du borde göra det använda en VPN i New Jersey, och vilka VPN-skivor du bör överväga att få.

Bästa VPN för New Jersey

Bästa VPN för New Jersey

Varför behöver jag en VPN i New Jersey?

Behöver du ett VPN i New Jersey? Ja. Varför? Eftersom New Jersey är en amerikansk stad. USA råkar bara vara en av grundarna av en regeringsövervakningsorganisation som kallas Five Eyes. Med andra ord, om du är på USA: s mark, har du en hög risk för att övervaka dina onlinekommunikationer. Så det är bara logiskt att det första skälet till att du behöver ett VPN i New Jersey är att se till att din anslutningen är så privat som möjligt. VPN omdirigerar din trafik genom sina egna säkra servrar, vilket gör det mycket svårt för någon att se vad det är du gör online.

Därefter är New Jersey en mycket befolkad stad. Om du är turist eller helt enkelt någon som gillar att dra nytta av gratis WiFi är dina chanser att stöta på en falsk hotspot större än inte. Offentlig WiFi är farligt och det kan leda till att du riskerar dina data och dina enheter. En VPN krypterar dina data och förhindrar datastöld. Det hjälper också hålla hackare och angripare i fjärran.

Slutligen kan VPN-förfalskade din IP-adress. Det betyder att de kan ändra din offentliga IP-adress och få den att verka som om du bor i en annan geolokalisering. Detta hjälper dig anonym online och ger dig förmågan att kringgå geo-restriktioner. Nu är inte många kanaler och webbplatser geo-begränsade i USA. Faktum är att de flesta använder VPN för att få en amerikansk IP och få tillgång till allt innehåll som människor i New Jersey redan kan. Amerikanska sportfans vet dock att det inte är fallet. Du kan enkelt använda ett VPN till kringgå sport blackouts som händer i staterna.

Skaffa en IP-adress i New Jersey

Det finns en god anledning till att du ska få en IP-adress i New Jersey, och den första är att få New Jersey lokal behandling. När du ansluter till en server i New Jersey blir du det berättigad till åtkomst till alla typer av innehåll baserat i den staten. Annars skulle det vara omöjligt att komma till New Jersey-innehåll. Dessutom, när internet ser dig som någon som ansluter från New Jersey, kommer du inte längre att möta några blockader överhuvudtaget.

Istället kommer du att njuta av obegränsad tillgång till New Jersian-kanaler, tjänster och vad inte. Inte bara kommer du att få tag på innehåll i New Jersey, utan du kommer också att vara anonym online. Kan du tro det? Ingen kan ta reda på vem du är eller spåra någonting tillbaka till dig. Du får uppleva anonymitet online, kunna se, strömma. klicka som du vill. Med en IP-adress i New Jersey får du två saker, lokal behandling och anonymitet online. Följ stegen nedan så får du en IP-adress i New Jersey på nolltid:

Steg ett

Det första du behöver göra är registrera dig med ExpressVPN: s tjänster eftersom det är det bästa i branschen.

Steg två

Nu när du har säkrat en prenumeration, ladda ner och installera ExpressVPN-applikationen. Du kommer först att visas som “Inte ansluten”Ej ansluten

Steg tre

Med VPN-kontot skapar du, startar applikationen och skannar genom servernätverket.VPN-platser

Steg fyra

Hitta en server i New Jersey och anslut till en. Som du ser finns det många servrar du kan välja att ansluta till. Amerikanska servrar

Steg fem

Detta ger dig en New Jersey IP-adress. Du kan använda VPN Guru’s IP-adresscheckerverktyg att se till att en förändring har gjorts.

Steg sju

Nu verkar du vara i New Jersey i motsats till var du verkligen är. Du vet att du befinner dig på en annan server när du ser “Ansluten” som visas på skärmdumpen nedan.

Ansluten

Bästa VPN för New Jersey

Nu när du vet varför en VPN är viktig i New Jersey, låt oss diskutera vilka VPN du ska undersöka.

Men först när jag kommer in i våra toppval, vill jag göra några poäng om VPN: er tydliga:

 • VPN: n bromsar din internethastighet. När VPN omdirigerar din trafik, hamnar de din anslutning. Toppnivå-VPN: er har optimerat sina servrar för att motverka det.
 • En VPNs sekretesspolicy är mycket viktig. Om du stöter på en sekretesspolicy som inte är transparent, tydlig och direkt ska du inte prenumerera på VPN.
 • Gratis VPN: er är farliga och bör alltid undvikas. Ingen gratis programvara gör vad den annonserar och gratis VPN är inget undantag. Kom ihåg att om du inte kan betala för produkten är du antagligen produkten.

Nu behöver du inte göra forskningen själv. Här är våra 4 bästa val för New Jersey:

ExpressVPN

Vårt bästa val för VPN: er i New Jersey är ExpressVPN. Det är utan tvekan en av de bästa leverantörerna på marknaden. Det som gör ExpressVPN till en så stark konkurrent är dess omfattande antal servrar. Företaget äger ett stort antal servrar spridda över hela världen, som är enkla att ansluta till. Detta gör ExpressVPN till en genomförbar VPN-leverantör. Bortsett från det omfattande nätverket, är dess integritetspolicy så strikt att den garanterar användarnas online-säkerhet. Denna leverantör är känd över hela världen som den bästa VPN-leverantören i branschen. Några av de funktioner som denna leverantör erbjuder inkluderar:

Fördelar

 • En gratis Smart DNS-funktion.
 • En kill switch.
 • 5-stjärnigt kundsupport via livechatt.
 • En transparent integritetspolicy i kombination med en noll-loggar-policy.
 • P2P-stöd.
 • 2000+ servrar i 94+ länder.
 • Krypteringar av militär kvalitet och de senaste VPN-protokollen.
 • 30-dagars återbetalningsgaranti.

Nackdelar

 • Lite dyrare än andra.

Läs hela ExpressVPN-recensionen här.

IPVanish

IPVanish är en populär VPN-tjänst bland VPN-användare. Det har ett anständigt nätverk av servrar och påstår sig leverera de snabbaste hastigheterna i världen. Dess webbplats säger det och det är inte fel. Detta är en leverantör som erbjuder imponerande och avancerade säkerhetsfunktioner till ett rimligt pris, som nästan alla har råd. Visste du att IPVanish är en av få leverantörer som äger och hanterar sina egna servrar? Det är därför våra experters andra val för New Jersey är IPVanish. En härligt snabb VPN, IPVanish erbjuder sina användare funktioner som:

Fördelar

 • 24/7 livechatsupport.
 • 1000+ servrar i 60 länder.
 • P2P-stöd.
 • 10 samtidiga enhetsanslutningar.
 • En kill switch för Windows och MacOS.
 • 7-dagars återbetalningspolicy.

Nackdelar

 • Avlägsnar inte Netflix

Läs hela IPVanish-recensionen här.

NordVPN

Vårt tredje val för New Jersey går till NordVPN. Den här tunga leverantören är känd för sin säkerhetsbaserade strategi. NordVPN kombinerar en snygg samling funktioner som är utformade för att skydda din integritet och bibehålla din säkerhet. Ett exempel på dessa funktioner skulle vara Double VPN-funktionen. Detta omdirigerar din trafik två gånger istället för en gång för extra säkerhet. Generellt sett är NordVPNs resultat riktigt bra. Dess servernätverk är desto mer imponerande. Några av de funktioner som erbjuds inkluderar:

Fördelar

 • 3500+ servrar i över 60 länder.
 • 24/7 livechatsupport.
 • 2048-bitars SSL-krypteringar.
 • DNS-läckskydd.
 • Dubbel VPN.
 • En kill switch.
 • 30-dagars återbetalningspolicy.

Nackdelar

 • Det finns inga återbetalningar för Bitcoin-betalningar

Läs hela NordVPN-recensionen här.

BulletVPN

Vårt sista val är BulletVPN. Denna tjänsteleverantör byggde ett rykte kring sina serverhastigheter. Även om det inte är den tuffaste konkurrenten på marknaden är det fortfarande en VPN-värd att överväga. Denna leverantör är enkel att använda och är utformad för att hjälpa användare att säkert navigera på internet. Dessutom erbjuder det acceptabla hastigheter och möjligheten att avblockera stora strömningstjänster. BulletVPN misslyckas inte med att imponera när det gäller säkerhet och integritet. Faktum är att det främsta problemet är att bevara de högsta säkerhetsnivåerna för att säkerställa användarnas tillfredsställelse. Några av BulletVPNs andra funktioner inkluderar:

Fördelar

 • P2P-delar optimerade servrar.
 • 5 olika VPN-protokoll.
 • Nollloggpolicy.
 • A Kill Switch.
 • 52 servrar i 30 länder.
 • 24/7 livechatsupport.
 • En gratis Smart DNS-funktion.
 • 30-dagars återbetalningspolicy, inga frågor ställs.

Nackdelar

 • Litet nätverk av servrar

Läs hela BulletVPN-recensionen här.

Vad vill du ha i New Jersey?

Det är allt du behöver veta om topp-VPN för New Jersey. Kom ihåg att ett VPN är ett verktyg som främst görs för håller dig säker och privat online. Trots detta kan det bara gå så långt. Se till att du tar dina säkerhetsåtgärder när du är online och använder inte detta verktyg för olagliga aktiviteter.

Det belopp du måste spendera på en ExpressVPN-prenumeration är ingenting när det gäller ditt online nöje. Kom bara ihåg att du inte skulle behöva oroa dig för NÅGOT medan du använder internet – det är om du har en VPN installerat på din enhet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me