Bästa VPN för NFL Game Pass Blackout Bypass – 2019/2020 Review

Bästa NFL GamePass VPN - 2017/2018 granskning


Bästa NFL GamePass VPN – 2019/2020 granskning

Hur man förbikopplar NFL Game Pass Blackouts med VPN

Det första du bör tänka på är att ditt amerikanska NFL GamePass inte kommer att göra dig mycket bra, även med en VPN. Den amerikanska versionen sänder inte livematcher, varför du måste prenumerera på en internationella NFL GamePass. åh! Och glöm inte att använda ditt VPN medan du gör det.

Jag gjorde samma sak för att se Dallas Cowboys från utlandet så låt mig visa dig repen.

 1. Du måste prenumerera på en VPN-tjänst. Men inte bara någon tjänst, den måste vara ansedd ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera sedan appen på din enhet. Det coola med ExpressVPN är att den är kompatibel med de flesta operativsystem och enheter. Det inkluderar PC, Mac, Android och iOS.
 3. Nästa, och detta är mycket viktigt, servern som du ansluter till måste vara i en region där det finns inga NFL-blackouts. Gör vad jag gjorde och välj servrar i stora europeiska länder.
 4. När du har gjort det går du till International NFL GamePass webbplats och registrera dig.
 5. Glöm inte att använd alltid ett VPN när du vill se ett live fotbollsmatch. Om du inte ansluter till en VPN-server är allt du ser en felmeddelande.

Jag använder personligen ExpressVPN för att följa de senaste NFL-matcherna när jag är utomlands och jag måste säga att jag är ganska imponerad. Denna tjänst skär genom blackouts som en kniv genom smör. Men det är inte den enda.

Bästa NFL Game Pass VPN – In-Depth Revision

När du väljer en VPN-tjänst för att kringgå NFL-blackouts måste du i princip se till att tjänsten har VPN-servrar på platser där blackout inte gäller. VPN-serverhastigheter är en annan sak att tänka på. Slutligen, och förmodligen viktigast av allt, måste din VPN-tjänst ha ordentligt 24-timmars livechatsupport, i fall du behöver en hjälpande hand i att kringgå NFL GP-blackouter. Med allt detta i åtanke, här är de bästa NFL GamePass VPN: erna 2019.

ExpressVPN – Bästa VPN för NFL GamePass på marknaden

ExpressVPN har ett mycket välutbildat team av professionella som är redo att hjälpa dig när som helst. Detta gör det till ett av de bästa märkena i branschen när det gäller kundsupport.

Titta bara på dessa enastående funktioner:

 • 24/7 kundtjänstteam.
 • Live Chat-funktion för omedelbar hjälp.
 • 20-minuters svarstid.

Jag vet inte om dig, men om jag vill köpa en jacka, skulle jag vilja prova den och se hur det ser ut på mig först. Det gäller även min VPN-leverantör. Jag menar, skulle du inte vilja testa de tjänster som erbjuds innan du gör ett fullständigt åtagande?

Om så är fallet är du glad att höra detta. ExpressVPN erbjuder dig 30 dagar för att prova alla dess funktioner och ta dem ut för en snurr. I slutet av den perioden, om du bestämmer dig för att inte prenumerera och gå någon annanstans, kommer du att göra det få tillbaka dina pengar. Det stämmer, du kan få en full återbetalning om du inte är nöjd med tjänsten. De har också en cool remissprogram där om du övertygar en vän att gå med kommer du båda att få en månad med gratis service.

Och när det gäller hastighet kommer ExpressVPN att blåsa bort dig med dess flammande snabba servrar. Detta gör streaming filmer, shower, sport eller vilket program som helst en trevlig upplevelse. Njut också av så många nedladdningar du vill eftersom det finns ingen bandbreddgräns. 

Låt oss inte glömma det tre samtidiga anslutningar du kan göra med ett enda konto. Detta innebär att du kan skydda upp till tre enheter samtidigt.

Med allt detta i åtanke och mer är det inte konstigt varför ExpressVPN är högst upp på min VPN-rekommendationslista.

BulletVPN

Vad gör “kula‘ i BulletVPN stå för, undrar jag? Du har gissat det: det är hastighet. Denna leverantör har en av de snabbaste hastigheterna i branschen, vilket gör det till ett bra val om du är en TV-älskare som är binge-tittar på.

Företaget kanske inte är så känt som vissa andra namn på listan, men det får fortfarande jobbet gjort. Jag talar om kringgå online-begränsningar självklart. Med servrar i USA, Storbritannien, Kanada, Tyskland, Australien, och mycket mer kan du låsa upp dina favoritströmningskanaler var som helst.

BulletVPN har till och med en kompatibel app med FireStick, en av de få VPN som erbjuder en sådan funktion. Lägg till en 30-dagars återbetalningsgaranti till concoction och du har en ganska bra service i dina händer.

IPVanish

Om du vill sammanfatta IPVanish i en mening skulle det vara bra tjänster till ett överkomligt pris. Så om du letar efter en välkänd, snabb och säker VPN, denna leverantör är din resmål. En nackdel är dock att det inte fungerar med Apple-produkter.

IPVanish-användare kan njuta av obegränsad bandbredd, förutom fem samtidiga anslutningar med ett enda konto. Men tyvärr, om du stöter på problem och vill be om hjälp, det finns det ingen livechattfunktion. Du måste nöja dig med e-postmeddelanden för alla frågor du kan ha.

Dessutom tillåter företaget att testa sina tjänster bara en vecka, vilket är tillräckligt med tid att göra dig upp, men inte tillräckligt jämfört med andra leverantörer. Under den perioden kan du kräva återbetalning om du inte gillar tjänsterna.

HideMyAss

HideMyAss är ett annat alternativ du kan överväga, men bara om ovanstående märken inte fungerar, vilket skulle vara väldigt konstigt.

Problemet med denna leverantör är att hastighet inte är en av de bästa funktionerna. Inte bara det utan ibland kommer du att göra det tappa anslutningen helt, vilket gör live streaming verkligen frustrerande.

Och kom inte igång med kundsupporttjänsten. Om du vill komma i kontakt med supportpersonalen måste du göra det vänta länge. Det inkluderar livechattkanaler och e-post.

Sammantaget är det bättre om du håller dig till de andra leverantörerna på den här listan att kringgå NFL GP-blackouter och lämna HideMyAss som en sista utväg.

Smart DNS Proxies – VPN-alternativ till Bypass NFL GamePass Blackouts

Du kan också kringgå blackout-begränsningar med en Smart DNS-proxy.

Tänk dock på att dessa proxyservrar inte använder kryptering eller döljer din IP-adress. Så om du är orolig för din integritet online ska du undvika dem.

 • Om du fortfarande vill gå igenom med en smart DNS för att komma åt NFL GamePass, måste du välja en bra service tycka om Unlocator först.
 • Du kan ställa in din tjänst på vilken strömningsenhet som helst. Det inkluderar PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Smart TV, Xbox, PS4, PS3 och Wii.
 • När du har installerat på din enhet har du tillgång till NFL GamePass och många andra begränsade kanaler som MLB.tv, NHL.TV, och NBA League Pass.
 • Smarta DNS-proxyer kan inte spärra någon kanal du vill. Varje tjänst har en lista över webbplatser den kan komma åt, så det beror på vilken tjänst du använder.
 • Och tänk på om din internetleverantör använder transparenta proxyer eller DNS-kapning eftersom dessa proxies inte fungerar bra om det gör det. Jag hände med mig en gång och jag missade en mycket viktig match, varför jag bytte till VPN.
 • Smarta DNS-proxyer låter dig välja din nya virtuella plats.

Unlocator är en av få tjänster som stöder NFL GamePass, vilket innebär att du kan använda den för att kringgå begränsningar för blackout. Det erbjuder en gratis 7-dagars provperiod utan behov av kreditkort. Med Unlocator, Du kan avblockera cirka 220 olika kanaler från hela världen.

Bästa VPN för NFL Game Pass – The Wrap Up

Så här går ni folkens. De bästa VPN-tjänsteleverantörerna du kan vända dig till för att kringgå NFL GamePass-blackout är listade ovan. Har du använt någon av dessa tjänster och var du nöjd med vad de hade att erbjuda? Dela din erfarenhet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map