Bästa VPN för Nintendo Switch

Nintendo Switch släpptes över hela världen 2017 har definitivt bevisat sig vara en värdefull efterträdare till den allmänt populära Nintendo Wii. Den nya konsolen kommer med en speciell uppgradering; Den låter dig ansluta den till din TV direkt från Switch Dock så att du kan spela dina spel därifrån, eller bara ta bort den från Dock och ha Joy-Cons ansluten till endera sidan för bärbart spel. Konsolen möjliggör också lokalt flerspelarläge, med tillåtelse av dess två avtagbara Joy-con-kontroller.


Bästa VPN för Nintendo Switch

Bästa VPN för Nintendo Switch

Bästa Nintendo Switch VPN

För att spara tid och ansträngning med att läsa hela recensionen nedan har vi sammanfattat de bästa VPN: n för Nintendo Switch här:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. Cyberghost

Behöver jag VPN för Nintendo Switch

Om det finns en sak som Nintendo har sina spelare som alla har arbetat med, är det deras onlinespeltjänst. Ursprungligen planerat att lanseras 2017, valde Nintendo att försena saker och ting lite mer och beslutar att formellt tillkännage det i september 2018. Pundits spekulerar i att skälet bakom detta kan vara att öka förväntan på omlanseringen av några av de klassiska speltitlarna från långt tillbaka då som gjorde Nintendo till vad det är idag. Spelare kommer att kunna komma åt sin online-plattform med en $ 20 per år prenumerationsavgift, vilket vi är säkert inte kommer att göra så mycket skada på din ficka. Införandet av den här betalda tjänsten kommer också att se dem avskaffa det nuvarande gratis online-erbjudandet och förmodligen låta deras användare tänka om sina Internet-anslutningsalternativ.

Kvaliteten på din internetanslutning kommer att spela en stor roll när du avgör om din onlineupplevelse kommer att vara lika rolig och problemfri som den borde vara. För att spela Nintendo Switch-spel online måste du först skapa ett Nintendo-konto. Detta gör det möjligt för dig att spara dina framsteg på deras molntjänst, och även möjliggöra röstchatt med dina vänner. Om du är en veteranspelare, vet du förmodligen att det finns spel som endast är tillgängliga i vissa regioner. Om du försöker spela dessa spel från ett begränsat område får du ett felmeddelande som meddelar att du befinner dig i ett område som inte stöds. Det bästa sättet att ta itu med detta problem är att skapa flera konton i olika regioner, men för att skapa processen ska gå igenom måste du se ut som om du faktiskt är i regionen som du säger att du är i. Hur då kan du göra detta?

Använda en VPN för Nintendo-switch för att ändra din plats

Att ansluta till ett virtuellt privat nätverk är ett sätt du kan ändra din plats online och fortsätta skapa flera konton. Detaljer som din identitet och plats vidarebefordras via din IP-adress. Adressen du har är beroende av servern du använder. Genom ett VPN kan du ansluta till en fjärrserver och läsa din IP-adress att du är baserad var den fjärrservern råkar hittas. Detta gör att du kan få en brittisk, amerikansk, kanadensisk, fransk eller japansk IP-adress och gör det därför möjligt för dig att spela spel som inte ens har släppts i din region.

En annan fördel som att använda en VPN ger sina användare är förmågan att skydda allt du har för din ISP. Om du redan har tillgång till en tillförlitlig Internet-anslutning, hanteras antagligen av nätverksadministratörer eller ISP-tjänster som inte vill att deras bandbredd bara ska ha en användare, så de sätter gränser eller block för alla som de etablerar använder sin anslutning för bandbreddintensiva aktiviteter. För att göra detta måste de naturligtvis kunna spionera på din anslutning, och det är vad en VPN kan hjälpa till att förhindra. Genom att prenumerera på ett VPN kan du dölja din Internet-trafik från din internetleverantör och undvika att din anslutning stängs av eller åtkomst till spelservrar blockeras.

Trots att Nintendo-konsolen inte har ursprungligt stöd för VPN, kan du fortfarande ha din anslutning skyddad genom att ha en VPN-anslutningsinställning på din router. Du kan välja att gå igenom några av våra riktlinjer för hur du konfigurerar ett VPN på din router, eller till och med leta efter en som redan är förkonfigurerad. Alternativt kan du registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör som erbjuder smarta DNS-proxyer. Smart DNS kan konfigureras direkt på Nintendo Switch och låter dig spärra kanaler som Hulu och Netflix var som helst i världen.

Rang
VPN-leverantör
Länk

rang

vpn-provider

 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Obegränsad bandbredd
 • Appar för alla dina enheter
 • 24/7 Live Support

Besök ExpressVPN

rang

vpn-provider

Besök BulletVPN

rang

vpn-provider

Besök NordVPN

4

vpn-provider

Besök Surfshark

Bästa VPN för Nintendo Switch

Hur som helst, vi vet att du kommer att behöva lite inblick i vad de bästa VPN-leverantörerna för spel online är och vad du kommer att vinna när du prenumererar på dem. Det är just därför vi har utarbetat en kort översikt över de bästa VPN: n för Nintendo Switch.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en av de bästa leverantörerna att tänka på eftersom det erbjuder kundtjänst på toppen, såväl som supersnabba servrar för snabbspelet. Tjänsten är baserad på de brittiska Jungfruöarna och har mer än 2000 kapabla servrar i sitt nätverk. För användare som vill ansluta till områden där VPN-användning är förbjudet, har ExpressVPN din rygg tack vare sina stealth-servrar. Dessa servrar gör det svårt för din VPN-användning att upptäcka. Tjänsten möjliggör också obegränsad serverväxling om du vill byta region och har kapacitet för 3 tillagda samtidiga anslutningar som gör att du kan säkra dina andra enheter. Dessutom får du använda ExpressVPNs smarta DNS-funktion på din Nintendo Switch utan extra kostnad.

Den säkerhet som ExpressVPN erbjuder är också militär klass, med tillstånd av dess 256 bitars AES-kryptering. Detta förlitar sig på sitt OpenVPN-protokoll, som anses vara det säkraste jämfört med L2TP, PPTP och IKEv2 som också erbjuds. ExpressVPN försäkrar kunderna att deras data inte kommer att registreras genom sin nollloggarpolicy och har också fullt stöd för användare som vill torrent. Tjänsten är också bland de få som erbjuder en belöning till användare som hänvisar andra kunder eftersom en framgångsrik remiss tjänar både den nuvarande användaren och domaren en gratis månad som läggs till sitt prenumeration. För att ta reda på mer om vad ExpressVPN har att erbjuda, titta på vår ExpressVPN Review.

2. BulletVPN

BulletVPN har skapat sig ett solid namn i VPN-branschen, som en tjänst som är lika bekymrad över deras användares hastighet lika mycket som deras säkerhet. Detta gör den Estlandbaserade leverantören till ett utmärkt alternativ speciellt för användare som vill spela så många onlinespel som de vill utan att oroa sig för att hålla tillbaka av sin ISP. Tjänsten har ett hälsosamt utbud av VPN-protokoll som erbjuds, eftersom det garanterar support för användare som vill använda OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 eller PPTP.

Liksom ExpressVPN tillåter denna tjänst också 3 samtidiga anslutningar, smart DNS och obegränsad serverväxling. Användargränssnittet som tillhandahålls av sin app är också ganska användarvänligt, och med appen tillgänglig i versioner som kan köras på MacOS, Windows, iOS och Android kommer du att kunna använda den på ett brett utbud av enheter. Routerinstallation är också möjlig, och detta bör också utöka antalet enheter du vill ha skyddat genom tjänsten. BulletVPN har också mycket mer att erbjuda, och du kan ta reda på alla detaljer om det genom vår BulletVPN Review.

3. NordVPN

NordVPN är verkligen leverantören att gå efter om du letar efter avancerat skydd, skräddarsytt för din användning. Dess säkerhetsstandard är kopplad till 256-bitars AES-kryptering som tjänsten erbjuder i sitt enorma nätverk med över 4000 servrar. En sådan bred täckning gör att den kan erbjuda användare valet att välja vilka servrar de ska ansluta till baserat på vad de är uppdaterade på nätet. Det finns servrar tillgängliga och optimerade för onlinespel, HD-strömning samt strömning.

NordVPN är också generös i sitt stöd för flera anslutningar, vilket gör det möjligt för användare att ha upp till 6 enheter anslutna samtidigt. Tjänsten erbjuder också OpenVPN, PPTP och L2TP som VPN-protokoll som stöds och upprätthåller också att användardata förblir anonyma genom att implementera en strikt nollloggpolicy. Tjänsten har också stöd för Tor över VPN och har CyberSec som programvara som håller dig borta från farliga webbplatser och skadliga annonser. NordVPN tillåter också både obegränsad serverväxling och obegränsad bandbredd, såväl som en massa andra funktioner som du kan ta reda på mer om genom att titta på vår NordVPN Review.

Wrap Up för bästa VPN för Nintendo Switch

Om du är ett entusiastiskt Nintendo-fan, kan du bättre redigera för deras Nintendo Switch online-lansering genom att se till att du inte har några problem med din Internet-anslutning. Ett av de bästa sätten att göra detta är genom att använda en trovärdig VPN-tjänst och ha din anslutning skyddad från extern störning eller avlyssning. Om du har några frågor, oro eller kommentarer om vår recension, se till att du lämnar dem i kommentaravsnittet nedan. Vi kommer gärna att komma tillbaka till dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map