Bästa VPN för Oculus Go och hur man installerar dem

Är du en av de människor som har omfamnat Virtual Reality i sin moderna form? Om så är fallet, är du förmodligen den stolta ägaren av en Oculus Go. Varför inte sparka upp din VR-upplevelse genom att lägga till ett VPN till den? Ja, jag vet, VPN fungerar inte på en Oculus … eller hur? Rätt..men det finns några knep för att komma runt det! Läs vidare för att ta reda på hur du arbetar med ett VPN på Oculus Go och vilka VPN du ska investera i.

Bästa VPN: er för Oculus Go + installationsguide

Bästa VPN: er för Oculus Go + installationsguide

Bästa Oculus Go VPN: er – snabb översikt

Bara om du redan är bekant med de olika metoderna för att installera ett VPN på Oculus Go, här är en snabb översikt över våra experters toppval för Oculus Go-värdiga VPN:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. BulletVPN

Är Oculus Go kompatibel med VPN?

För att svara snabbt: Nej. Oculus Go är inte kompatibel med VPN: er. Det kan vara så småningom, särskilt eftersom fler människor investerar i VR, men för tillfället hittar du inte en Oculus Go-specifik VPN-app.

Med det sagt finns det fortfarande sätt att ta steget åt. Jag kommer att täcka de två enklaste metoderna för att göra det, men jag vill notera att du kan hitta andra metoder som också kan få jobbet gjort.

Hur du installerar ett VPN på din Oculus Go – två metoder

Så, som jag sa ovan, det finns andra metoder du kan använda för att få din VPN att arbeta med en Oculus Go. Anledningen till att jag inte täcker varje enskild metod är att de andra kräver lite teknisk kunskap, och jag ville hålla den här guiden enkel nog för att alla ska kunna använda.

Låt oss komma in på det här, ska vi?

Metod 1 – Installera ett VPN på din router

Den första metoden du kan använda är att installera ett VPN på din router.

I all ärlighet är detta förmodligen den slutgiltiga metoden du kan använda för att täcka allt som kan anslutas till WiFi. Varför? Eftersom din router är det som ger dessa enheter tillgång till internet. Om du kan få den ursprungliga åtkomstpunkten täckt av ett VPN kommer alla enheter du ansluter till den också att täckas av ett VPN.

Förnuftigt, rätt?

Beroende på ditt routermärke och modell kan installationsprocessen variera. Vi har skrivit en hel massa guider för olika routertillverkare, så jag föreslår att du söker efter din specifika modell. Vissa installationsguider är komplicerade, andra är mycket direkta och till sak. Du kan kolla in den här allmänna guiden för att få en uppfattning om vad processen skulle ta.

Om du inte vill gå igenom besväret med att installera ett VPN på din router har du ett annat alternativ. Många VPN-leverantörer har samarbetat med routertillverkare för att förse sina kunder med läsbara VPN-routrar. Köp det, sätt upp det så använder du Oculus GO med ditt VPN på nolltid.

Metod 2 – Använd nätverksdelning

Förutsatt att du inte vill gå igenom besväret med att installera en VPN på din router eller köpa en VPN-router, kan du använda den här andra enkla metoden.

Så för den här, allt du behöver göra är att få ditt VPN på din bärbara dator eller dator och sedan använda nätverksdelning för att ansluta din Oculus Gå till internet.

Fullständig avslöjande: Du behöver själv konfigurera nätverksdelning. Den goda nyheten är att vi har denna praktiska guide som du kan följa till T för att göra det så mycket lättare att göra.

Gör den här processen en gång och sedan behöver du bara ansluta till nätverket.

Bästa VPN för Oculus Go

Så nu när du har en idé om hur du får VPN att arbeta med Oculus Go, låt oss prata om vilka VPN du ska investera i.

För att starta det vill jag påpeka att inte alla VPN: er är skapade lika. I själva verket är vissa VPN, särskilt gratis VPN, oerhört farliga och bör undvikas till varje pris.

Betalda VPN: er är inte “skapade inte lika”. Det är därför vi vanligtvis föreslår att du håller dig med toppleverantörer som har byggt sitt rykte kring att skydda sina kunders integritet och säkerhet och samtidigt ge dem utmärkt tillgång till geo-blockerade webbplatser.

Här är våra experts val för Oculus Go VPN: er.

ExpressVPN

Jag kommer att starta listan genom att diskutera våra experters toppval: ExpressVPN.

Om du letar efter ett VPN som har allt och levererar vackert är detta tjänsteleverantören för dig. Det är en av de få VPN som finns kvar som fortfarande kan blockera USA: s Netflix, så att du vet att dess avblockeringspotential är på plats. Det följer också en strikt policy för icke-loggar och erbjuder den bästa kundsupporttjänsten i branschen.

ExpressVPN har en hel rad funktioner som erbjuds, inklusive en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du kan använda detta erbjudande för att testa tjänsten under en hel månad innan du bestämmer dig för att göra det, eftersom det kan vara lite dyrt för vissa människor.

IPVanish

Nästa gång har vi IPVanish.

Denna leverantör är lite billigare än ExpressVPN och lyckades ändå erbjuda en fantastisk och väl avrundad tjänst. En av IPVanishs största försäljningspunkter är deras snabba nedladdningshastigheter, varför VPN är en fanfavorit bland Torrenters över hela världen. Det stöder P2P-fildelning och ger dig upp till 10 samtidiga anslutningar per konto.

Tyvärr medföljer det inte en hel månads ”pengar-tillbaka-garanti”, men du kan fortfarande testa VPN-enheten i upp till en vecka innan återbetalningsreglerna löper ut. Om detta verkar vara en VPN som kittlar ditt snygga, kolla in vår IPVanish-recension för att få en ännu bättre bild av allt det kan göra för dig.

NordVPN

Våra experters tredje val landade på NordVPN.

Här är en leverantör som är gjord för säkerhetsbuffarna bland oss. NordVPN har tillgodogjort sina funktioner för att tillfredsställa de mest paranoida VPN-användare där ute. Jag talar 2048-bitars SSL-kryptering, dubbel VPN och till och med split tunneling. Utöver allt detta är det också en fantastisk VPN för alla som vill gå förbi svåra geo-block som de som Netflix infört.

Ta inte mitt ord för det, läs vår fullständiga NordVPN-granskning för att få all information du behöver för att fatta rätt beslut.

BulletVPN

Slutligen går våra experters fjärde val till BulletVPN.

Denna leverantör är relativt ny jämfört med de andra på denna lista. Trots detta lyckades BulletVPN snabbt skapa ett solid rykte. Den har brinnande snabba hastigheter och är den perfekta VPN-skivan för sladdar och streamers. Även om det inte har många servrar att erbjuda, kan det fortfarande blockera de tuffaste geo-blockerande webbplatserna där ute (Netflix).

BulletVPN erbjuder en hel massa funktioner som låter den ge en utmärkt VPN-upplevelse till alla sina kunder. Varför inte ta en titt på dem här?

Hur man installerar ett VPN på Oculus Go – slutliga tankar

Där har du det, folkens; två metoder för att ställa in ett VPN på en Oculus GO plus en lista över VPN-leverantörer du kan lita på. På det här sättet kommer du att kunna komma åt alla funktioner som VR-världen tillhandahåller även om den är geo-blockerad i ditt land. Du kan också hålla din information och dina data säkra, säkra och privata.
Låt mig veta i kommentarerna om du tyckte att den här guiden var till hjälp!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me