Bästa VPN för offentliga WiFi-hotspots

Numera är det relativt svårt att hitta ett hotell eller restaurang som inte erbjuder sina kunder gratis Wi-Fi. Det beror på att de alla är medvetna om kundens behov av att hålla kontakten, antingen att bedriva sitt arbete online eller att surfa på nätet bara för fritid. Fram till dess har hotellägare och restaurangchefer gjort sin del, problemet som då uppstår är säkerhetsnivån när man erbjuder en sådan tjänst. Offentliga Wi-Fi-punkter utgör normalt en möjlighet för dåligt sinnade individer att hacka genom andra människors enheter eftersom anslutningen inte är säkert. Flygplatser och kontorslounger har också samma problem, där Wi-Fi-tjänsten de tillhandahåller sina kunder inte har någon form av säkerhet, vilket lämnar dem sårbara alla attacker som kan komma att lanseras av hackare.


Bästa VPN för offentliga WiFi-hotspots

Bästa VPN för offentliga WiFi-hotspots

Använd VPN för att hålla dig säker när du använder Public Wifi

Som enskild användare bör det vara din prioritering att skydda dig mot något av dessa attacker om de inträffar, och ett bra sätt för dig att göra detta skulle vara att prenumerera på en trovärdig VPN-tjänst. VPN står för Virtual Private Network, och det är på samma sätt som en säker kanal som låter din enhet skicka & ta emot information från Internet anonymt. Att använda en VPN när du ansluter till en offentlig Wi-Fi-hotspot säkerställer att dina data förblir säkra och minskar eventuella chanser för att din anslutning kommer att fångas upp.

Bästa VPN för offentliga WiFi-hotspots

Vi är medvetna om att med de många VPN-tjänster som finns på marknaden kan det vara lite svårt att nollställa in en viss leverantör. Det är därför vi har gått vidare och gjort lite forskning på dina vägnar, om de bästa VPN: n för offentliga hotspots 2018. Ta en titt:

1. ExpressVPN

På grund av det faktum att ExpressVPN ger sina kunder den bästa formen för kryptering genom sin OpenVPN-tjänst, kunderna kan njuta av obegränsad tillgång till ett brett utbud av webbplatser utan att behöva oroa sig för att någon hackar sin anslutning. Bland listan över säkerhetsfunktioner finns det också DNS-läckskydd, och en automatisk dödsbrytare där din anslutning automatiskt stängs av om din VPN-tjänst slutar fungera av en eller annan anledning. De hastigheter du får uppleva är inte avskräckande, och detta är ett resultat av de många servrar som tjänsten har som finns i över 85 länder. Du bör inte oroa dig för att din surfhistorik ska lagras någonstans, eftersom ExpressVPN inte håller några register över deras användares surfning. Kundtjänstteamet är också alltid till hands om du stöter på ett problem du inte kan hantera. Den enda nackdelen som du måste kämpa med är att deras prissättning är lite hög jämfört med de flesta andra leverantörer.

2. NordVPN

NordVPN är en annan stark utmanare på VPN-marknaden med servrar spridda i upp till 45 länder. Deras tjänst är ganska populär för att tillåta upp till 6 samtidiga enheter att ansluta under ett konto, vilket innebär att du bör kunna använda tjänsten och ha din bärbara dator, smartwatch, surfplatta och mobiltelefon alla skyddade när du använder en offentlig hotspot. Dubbelkryptering används för att upprätthålla stram säkerhet, och andra smarta verktyg som DNS-läckskydd, en Internet-kill-switch & VPN till Tor gör tjänsten värd att ta hänsyn till.

3. VyprVPN

VyprVPN håller sig i linje med vårt mest rekommenderade VPN-protokoll (OpenVPN), och erbjuder också en mer förbättrad Internet-kill-switch där det kommer att göras ett automatiskt försök av din VPN-leverantör att återupprätta en anslutning, eftersom din tjänst oväntat stängs av. Tjänsten råkar också äga alla servrarna under deras nätverk, vilket innebär att de har en tydlig fördel jämfört med de flesta andra leverantörer som är kända för att hyra deras från olika andra företag. Med den här tjänsten bör du inte oroa dig för att strömma ditt innehåll i HD, oavsett om du är på flygplatsen eller på din favoritrestaurang, förutsatt att deras hotspot redan är i god hastighet. Deras kostnadsfria prövningsperiod varar bara tre dagar, så du borde kunna bestämma dig ganska snabbt.

4. IPVanish

Bland de leverantörer som vi rekommenderar att du provar om du kommer att spendera mycket av din tid online på restauranger och hotell är IPVanish. Detta är ett bra alternativ speciellt för alla som inte vill komma för djupt i fickorna. Vi säger det eftersom deras $ 3,33 per månad erbjudande för alla som registrerar sig för två år av sin tjänst. Användare kommer också att kunna lägga till upp till fyra enheter samtidigt, alla under samma konto. Genom en OpenVPN-kryptering tillåter IPVanish sina användare att hålla sig anonyma när de är online, vilket innebär att någon som planerar att attackera dig inte ens kan se dig på deras radar. Automatisk Internet-kill switch och DNS-läckskydd kommer alla som standard för alla som hoppas kunna registrera sig med tjänsten.

Slutsats – Topp 5 VPN för offentliga hotspots 2018

Förutom att din VPN-tjänst aktivt ska arbeta för att skydda dig när du är online har vi några fler tips som vi är säkra på kommer att göra långt mot att hålla din anslutning säker:

 • Slå på din brandvägg: En brandvägg är ett bra sätt att hålla dig skyddad från alla andra användare i ditt lokala nätverk som funderar på att infiltrera din anslutning och ta tag i dina data. Du hittar den inställning som krävs för att aktivera brandväggen under systemet och säkerhets- / sekretessinställningarna på ditt operativsystem.
 • Använd HTTPS-webbplatser & SSL When You Can: Dessa två är former av säkerhet som du bör lita på som indikatorer för att din anslutning är säker. Se upp för webbplatserna du besöker, de bör innehålla ett HTTPS-handtag i början. Om du råkar använda e-postklienter som Apple Mail eller Outlook så se till att du går igenom de avancerade inställningarna och ställer in den på SSL.
 • Stäng av nätverksdelningsalternativ : Något annat du kan göra är att förhindra din dator från att fångas upp är att stänga av nätverksdelningsalternativen. Windows-användare måste specifikt stänga av nätverksupptäckt, dela offentliga mappar och till och med dela filer och skrivare.

Att behandla din integritet och din säkerhet på nätet har blivit lika viktigt som att skydda dina fysiska tillhörigheter medan du är på språng. Ta inte nödvändiga risker och se till att du lägger till ytterligare ett lager skydd när du använder en offentlig WiFi-hotspot för att surfa på webben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map