Bästa VPN för onlinebanking

Bland de många bekvämligheter som teknikutvecklingen har gett oss hittills är tillkomsten av onlinebanking en som vi alla kan komma överens om har hjälpt oss att spara en hel del tid och energi. Människor kan nu röra sig om pengar med ett klick på en knapp och genomföra transaktioner som annars skulle ha krävt dem att komma från A till B, bara för att stå i en kö som skulle ta det mesta av en dag att komma igenom med . Det som många inte vet är att du kan använda virtuella privata nätverk alias VPN för att lägga till ett extra lager av säkerhet till all din online-transaktion. Med det sagt är här vår bästa VPN för online-bankgranskning.

Bästa VPN för onlinebanking

Bästa VPN för onlinebanking

Bästa VPN för onlinebanking – sammanfattning

Här är de bästa leverantörerna av VPN-tjänster du kan lita på för säkra och krypterade onlinebanktransaktioner:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. Cyberghost
 4. IPVanish
 5. NordVPN
 6. VyprVPN

Internetbank- och säkerhetsfrågor

Eftersom fler och fler människor fortsätter att njuta av fördelarna med att kunna flytta pengar utan att nödvändigtvis komma till en bank har frågor som baseras på säkerhet fortfarande ett stort grepp om de som ännu inte omfattar onlinebanker. Antalet fall där pengar bedrägligt har förvärvats efter ett framgångsrikt hackförsök är ett för många, och i all ärlighet är detta mer än tillräckligt bevis för att naysayersna kan lösa sitt ärende.

VPN för Internetbanking

Vad de emellertid inte vet är att ett stort antal människor som förlitar sig på internetbanker gör det med vissa säkerhetsåtgärder i åtanke, eftersom de också bryr sig djupt om sina pengar precis som alla andra gör. De ser till att få en trovärdig VPN-tjänst som fungerar för att kryptera deras anslutning när de är online. På det här sättet, när de gör en transaktion, är deras personliga uppgifter säkra, varför ingen kan hämta några viktiga detaljer som deras kreditkortsnummer och olagligt få tillgång till sina konton. Detta gäller särskilt om du äger flytten och måste använda offentliga WiFi-hotspots för att slutföra dina banktransaktioner online.

  Bästa VPN med de flesta servrar i USA och Storbritannien

Bästa VPN för online bankanalys

Användningen av en VPN-tjänst ger en stor fördel för en användare, men man måste också se till att tjänsten som prenumererar är en som erbjuder kvalitetsservice och optimal online-säkerhet. För att hjälpa dig med detta har vi gjort en granskning av fyra leverantörer som vi anser är ansedda och värda din uppmärksamhet. Ta en titt på de bästa VPN-nätverken nedan:

ExpressVPN

Vår topprekommendation går till ExpressVPN, både för de åtgärder som de har vidtagit för att säkerställa att all information är säker, och för det snabba svar som kunderna får när de ställer en fråga.

Deras nätverk har en stark 256-bitars AES-kryptering, är SSL-säker och stöder L2TP, IPSec, OpenVPN och PPTP som dess säkerhetsprotokoll. Du behöver inte heller oroa dig för att din trafikhistorik ska lagras eftersom leverantören har en stark nollloggarpolicy. Kunder kommer också att kunna njuta av en obegränsad bandbredd och dataöverföringshastighet vilket innebär att det inte finns någon gräns för mängden strömning, nedladdning eller torrenting som du kanske vill göra.

Det är mer än 1500 servrar spridda över 94 länder säkerställer att du alltid har en kvalitetsanslutning när du är online. Du kan ha upp till tre enheter anslutna samtidigt, alla faktureras under ett konto.

Om du funderar på att byta till bankrörelse på väg, har ExpressVPN allt du behöver för att hålla din transaktion säker och dina data skyddade. Det är bra för första gången användare, och du kan alltid rådgöra med kundtjänstteamet när du stöter på ett problem.

VyprVPN

Andra på vår lista är VyprVPN, en annan leverantör som har massor av funktioner och verktyg som hjälper dig att förbli skyddad när du gör en online-transaktion. De är faktiskt ett av få företag som direkt hanterar alla sina servrar, och det hjälper till att se till att inga intrång eller läckor uppstår. När det gäller säkerhet kan du välja mellan PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSEC och Chameleon; den sista är ett protokoll som bara är unikt för dem. VyprVPN har också en NAT-brandvägg som håller ut alla hackare som kan försöka få tillgång till din enhet.

  Bästa alternativ för TorGuard

Ett serverantal på över 700 baserat i mer än 50 länder säkerställer att prenumeranter har en mängd olika alternativ att betrakta som sin virtuella plats. Möjligheten att ansluta upp till 5 enheter under samma konto gör det också möjligt att ha alla dina enheter säkrada, och alla anslutningar till Internet anonymt.

De specialfunktioner som du bara kan få från VyprVPN gör dem till en av de mest pålitliga leverantörerna du kan lita på för din integritet och säkerhet när du är online.

IPVanish

Med en popularitet på marknaden som fortsätter att växa är IPVanish en leverantör som ser till att alla dess kunder får njuta av en oavbruten och pålitlig anslutning, när de är anslutna till Internet. En stark 256-bitars AES-kryptering i kombination med 5 av de viktigaste säkerhetsprotokollen gör det möjligt för dig att betala för dina varor och tjänster online utan att behöva oroa dig.

Dess nätverk med mer än 500 servrar i 60 länder innebär att kunder aldrig kommer att behöva överbelasta specifika servrar för en privat anslutning. De kommer också att kunna växla mellan dem så många gånger de vill eftersom tjänsten möjliggör obegränsad serverväxling. En uppsättning av upp till två samtidiga anslutningar innebär att kunder kan ansluta ytterligare en enhet till tjänsten, under ett specifikt konto.

Gå vidare och prova IPVanish som din önskade VPN-tjänst; du har inget att oroa dig för när det gäller bank online.

NordVPN

Avslutar vår lista och vi har NordVPN. Denna tjänst skiljer sig från resten med det faktum att den använder dubbel datakryptering för att säkra din trafik. Tjänsten håller inte heller loggar på din surfning och erbjuder kunderna möjligheten att aktivera Tor via VPN; en tjänst som gör det ännu svårare för någon att infiltrera din anslutning.

  Bästa VPN för webbläsare

Incase din VPN-anslutning avbryts av någon anledning, NordVPN har en inbyggd Internet Kill Switch som går in och loggar dig från nätet. Detta ser till att ingen ens har den minsta chansen att hacka din enhet och stjäla din personliga information.

Från vad vi hittills har sett tillåter NordVPNs tjänst det största antalet samtidiga anslutningar, varvid deras gräns är 6 enheter. Du får också prova deras tjänst i tre dagar helt gratis och sedan under deras pengarna tillbaka garanti för de kommande 30 dagarna. Detta ger dig mer än tillräckligt med tid för att se vilken typ av fördelar du kan få med en sådan tjänst.

Den bästa VPN för onlinebanking – Ytterligare tips

Vi har några tips till dig för att se till att du inte ångrar din övergång till onlinebank:

 • Överväg att använda ett starkt lösenord; gör det långt och låt det ha olika karaktärer.
 • Håll ditt antivirusprogram alltid uppdaterat.
 • Kontrollera ditt bankkonto regelbundet.
 • Spara ditt lösenord med en lösenordshanterare.
 • Få en pålitlig VPN-leverantör för att förbättra din säkerhet online.

Bästa webbbank VPN Wrap-Up

Trots de hot som finns, kommer att följa med dessa tips göra mycket för att se till att dina transaktioner är säkra och att dina pengar är säkra. Lämna en kommentar nedan om du råkar anställa någon av de fyra VPN-tjänster som vi har granskat; Vi uppskattar verkligen din feedback.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me