Bästa VPN för optimal ISP

Eftersom åtkomst till Internet har listats som en grundläggande mänsklig rättighet av FN är ISP: er över hela världen ännu större undertryck för att se till att den levererade tjänsten är i nivå med, och Optimum är verkligen inget undantag. Den amerikanska ISP är ett dotterbolag till Cablevision, vars huvudservice är kabel-TV. Tjänsten är dock ganska riktad, eftersom den inte råkar vara tillgänglig på alla lika många områden som mer etablerade internetleverantörer i USA. Användare som är baserade i eller runt New York, Connecticut eller New Jersey har bättre förmåga att njuta av sin tjänst tack vare sin starkare nätverksnärvaro där.


Bästa VPN för optimal ISP

Bästa VPN för optimal ISP

Är optimal Internetleverantör bra?

Hastigheterna som erbjuds är ganska anständiga och tjänsten verkar basera sin konkurrensfördel på antalet enheter som stöds med avseende på det paket du väljer. Deras lägsta nivå med flera enhetsstöd är Optimum 20, som stöder upp till fyra enheter. Deras högsta nivå är Optimum 400 och anslutningen fungerar bra även om den delas med upp till 16 enheter. Om du inte vet vilket paket du ska prenumerera på gör deras webbplats ett bra jobb med att illustrera vad du bör förvänta dig på varje nivå. Anslutningshastigheterna är också väl anpassade som en del av paketnamnet, så det borde vara ganska uppenbart att prenumerera på Optimum 400, till exempel, betyder att du får cirka 400 Mbps.

En av de största problemen som de flesta användare har med sina internetleverantörer är hastighet. De flesta vill bara ha en anslutning som är tillräckligt snabb för att ladda en HD-video i anständig tid och behålla samma hastighet under hela prenumerationsperioden. Det kan vara riktigt frustrerande att din anslutning varierar mellan att ladda ner en video under en relativt kort period men sedan ta längre tid än normalt för att upprätthålla en liveström. Om du någonsin har misstänkt att du inte får den typ av hastigheter du betalade för, har du antagligen rätt.

En studie utförd av Federal Communications Commission, som kallas Measuring Broadband America, avslöjade att Charter, Comcast och Time Warner Cable levererade annonserade hastigheter jämfört med de flesta andra leverantörer, så om du har att göra med Optimum som din ISP, vet du åtminstone att din ISP är pålitlig. Vad du kan uppleva oavsett vilken leverantör du har registrerat dig till är dock en minskning av din hastighet, särskilt om du tenderar att göra en hel del nedladdningar. Det här görs för att avskräcka din tunga användning, men återigen, om du har betalat för det, bör det inte finnas någon form av hastighetsminskning som tvingas på dig bara för att du gör mycket online. Detta är en utmaning som många användare lider i tystnad från, utan att veta vad de ska göra för att arbeta kring deras ISP: s strypning. För att hjälpa dig att undvika detta föreslår vi att du tittar på de tjänster du kan få genom att prenumerera på en trovärdig leverantör av virtuella privata nätverk.

Hur man undviker optimal ISP-throttling med en VPN

Annars känt som VPN, ansluter ett virtuellt privat nätverk dig till en grupp servrar som finns i olika delar av världen, och på så sätt säkerställer du att din anslutning är krypterad. Med detta gjort kommer ingen att kunna se vilka webbplatser du tillbringar större delen av din tid på, så att de inte har någon anledning att stryka din anslutning. Du kommer också att garantera din integritet eftersom dina surfposter inte ens spelas in, än mindre delas med tredje part. En VPN kommer också att hålla din plats privat, och detta gör att du kan komma åt geobegränsade webbplatser utan problem. 

Bästa VPN för optimala

Låt oss titta på några av de bästa VPN-leverantörerna du kan vända dig till om du använder Optimum som din Internetleverantör:

1. ExpressVPN

ExpressVPN höjer verkligen fältet för vad du kan förvänta dig av din VPN-leverantör. Den brittiska Virgin Island-baserade leverantören har cirka 2000 servrar inom räckvidden, och det här är tillräckligt för att säkra din anslutning oavsett var webbplatsen du besöker är baserad. Leverantören erbjuder obegränsad bandbredd, obegränsad serverväxling och 99,99% drifttid. Användare får njuta av 256-bitars AES-kryptering, liksom OpenVPN, L2TP-IPSec, SSTP och PPTP som VPN-protokoll som du kan välja mellan.

Tjänsten har inga aktivitetsloggar för din användning och har en VPN-app som skapar sig de bästa inställningarna för att använda din användning. Appen stöder också enheter som körs på Windows, iOS, Linux och iOS och kommer också i en version som kan installeras direkt på en router. Tjänsten möjliggör upp till tre samtidiga anslutningar och erbjuder en kill switch om något händer med din VPN: s förmåga att skydda dig. Det finns också en DNS-tjänst med nollkännedom för att undvika platsspårning och delad tunneling för att hantera det som blir skyddat. Du kan gå igenom vad mer denna leverantör har att erbjuda genom att läsa igenom vår ExpressVPN Review.

2. BulletVPN

BulletVPN är en av få leverantörer som erbjuder en pålitlig tjänst utan att göra för mycket skada på din budget. Tjänsten har sitt huvudkontor i Estland och har en anständig närvaro i cirka 24 länder. Dess servrar är tier-1, vilket betyder att de är väl lämpade för att erbjuda det bästa i surfhastigheter, oavsett om du behöver strömma musik, ladda ner filmer eller torrent. Tjänsten stöder också upp till tre samtidiga enheter och har ett supersnabbt kundteam.

BulletVPN säkrar din anslutning genom deras 256 bitars AES-kryptering, och även om detta fungerar bäst med OpenVPN-protokollet erbjuder tjänsten fortfarande L2TP / IPsec, IKEv2 och PPTP som protokoll du kan välja mellan. Tjänsten har också en smart DNS-tjänst som prenumeranter kan använda för att arbeta kring geobegränsningar, och den erbjuder också en noll-loggpolicy som är väl underhållen. BulletVPN-appen är ganska lätt att navigera runt, och med förmåner som obegränsad bandbredd, obegränsad hastighet och obegränsad serverväxling, prenumererar du på deras tjänst betyder det att du vill ha en kvalitetsservice. Ta en titt på vår BulletVPN-granskning om det här är en leverantör som du vill veta mer om.

3. NordVPN

NordVPN avslutar vår lista som den tjänst med den mest utbredda serversamlingen. 4000 servrar är ingen genomsnittlig prestation, så alla som hoppas prenumerera på tjänsten bör vara säkra på åtkomst och skydd oavsett var de än befinner sig. NordVPN ser också allvarligt på säkerheten den erbjuder sina användare, och detta görs genom sin 256 bitars AES-kryptering, i kombination med VPN-protokoll som OpenVPN, PPTP och L2TP / IPSec. Tjänsten tillåter upp till 6 samtidiga anslutningar, men du kan öka dessa om du har hämtat VPN-tjänsten direkt till din router.

Tjänsten har många verktyg som är utformade för att säkerställa din anslutning, och deras mest anmärkningsvärda är deras dubbla VPN-tjänst. Det låter dig dirigera din trafik genom två servrar istället för en, vilket fördubblar din säkerhet. Det finns också stöd för Tor över VPN som ökar din anonymitet och ett antal obuskerade servrar som döljer din VPN-användning i länder där det är hög censur. Gå igenom vår NordVPN-granskning för att se vad mer du kan få av att prenumerera på tjänsten.

Bästa VPN för optimalt – Slutsats

Vi har just tittat på tre trovärdiga leverantörer som du kan lita på för att hantera alla begränsningar som din internetleverantör har lagt. Det här är tjänster som alla har funnits i VPN-branschen ett tag, så du bör vara säker på topphylla-tjänster. Om du fortsätter och väljer en av de tre som din leverantör, skulle vi gärna höra om din upplevelse; lämna bara dina tankar i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map