Bästa VPN för överföring BitTorrent-klient

Som en mycket använd BitTorrent-klient är överföring ganska populärt, särskilt bland Mac- och Linux-användare. Tjänsten har visat sig vara en pålitlig torrentklient under åren, och med det goda rykte det har kunnat bygga, var Windows-fansen dö för att få en smak. Lyckligtvis släppte Transmission en Windows-version redan 2016 som nu låter dem strömma genom tjänsten. Alla som kör en Windows-, Mac OS X-, Linux-, Mac OS-, FreeBSD- eller Gentoo-baserad enhet kan nu lita på tjänsten för en smidig torrenting-upplevelse. Tjänsten erbjuder ett brett utbud av funktioner som support för webbfrön, spårningsredigering, BitTorrent-protokollkryptering samt tillägg som kan utöka dess funktionsuppsättning.


Bästa VPN för överföring BitTorrent-klient

Bästa VPN för överföring BitTorrent-klient

Stöder alla VPN: er med Torrenting

Som du kanske förmodligen vet är torrentering inte något som många ISP: er brukar stödja. Detta beror på att praxis vanligtvis förknippas med distributionen av upphovsrättsskyddat innehåll, vilket kan leda till användare i problem om de får reda på det. Enbart denna anledning gör många VPN-leverantörer obehagliga med att erbjuda sitt skydd, och vissa av dem klargör sin brist på stöd på sina webbplatser för att radera antaganden.

Trots detta finns det också kvalitets VPN-leverantörer som lovar garanterat skydd för användare som vill skyddas från sina Internetleverantörer när de använder sändning. Dessa tjänster hjälper till att blockera det faktum att du använder en torrentklient och ger också åtkomst till torrentwebbplatser som din Internetleverantör kan ha blockerat.

Andra fördelar med en VPN

Förkortning för Virtual Private Network, en VPN tillåter dig inte bara att torrent säkert. En trovärdig tjänsteleverantör borde kunna kryptera din Internet-anslutning, så att även de normala webbplatserna som du går in på inte kan veta om din information eller veta var du surfar exakt. Det är just denna anledning som ger dig tillgång till även geobegränsade webbplatser, och det är så här fungerar det: När du har skapat en länk till en fjärrserver ersätts din faktiska IP-adress med en som speglar platsen för servern du ” har anslutit till.

Detta resulterar i en förändring av informationen som en gång fanns på din IP-adress, och detta säkerställer sedan att dina personliga uppgifter förblir dolda när du ansluter till andra webbplatser. Att ha dina data dolda garanterar också att du är skyddad mot alla risker som kan uppstå från cyberhot, spammare eller hackare. En VPN-tjänst hjälper också till att dämpa dig från de åtgärder som din Internetleverantör kan använda för att kontrollera din Internetanvändning, till exempel bandbreddstrottling och datakapslar. Det är också värt att nämna att det extra säkerhetslagret som en VPN-tjänst tillhandahåller när man gör känsliga saker på nätet, till exempel onlinebanking eller shopping, hjälper användarna att säkra säkerheten bakom sina transaktioner.

Bästa sändning BitTorrent VPN – saker att se upp för

Människor använder VPN av olika skäl, som det är. Medan vissa VPN-användare vill kringgå territoriella åtkomstbegränsningar för webbinnehåll, är andra prioriterade för andra som stannar online på ett osynligt sätt. När du vill använda VPN med överföring för anonym nedladdning av torrent bör fokus vara på följande aspekter:

 • Bandbreddgräns: Vissa VPN-leverantörer, särskilt gratis, sätter gränser för hur mycket data du kan ladda ner när du ansluter till deras servrar. Du vill i princip inte registrera dig med ett VPN som säger hur mycket bandbredd du kan använda.
 • Säkerhet: Det finns gratis VPN: er som du kan registrera dig med som möjligen kan smitta din enhet med skadlig skadlig programvara eller till och med virus. Dessa VPN-leverantörer är en no-go./li>
 • Fart: Du vill inte äventyra din Internethastighet för att ladda ner torrenter anonymt. Annars kan det ta åldrar för en torrentfil att ladda ner helt. Se till att din VPN-leverantör har snabba VPN-servrar.
 • Loggningspolicy: Det finns VPN-leverantörer som håller loggar över de webbplatser du besöker, filer du laddar ner och appar du använder när du är ansluten till deras servrar. Således är du inte riktigt anonym när du torrent. Håll dig borta från dessa VPN.
 • P2P-support: Vissa VPN-leverantörer blockerar de portar som krävs för att peer-to-peer ska fungera. Det är verkligen fallet med VyprVPN, till exempel.

Bästa VPN för överföring

För att njuta av dessa fördelar, såväl som fullständigt skydd när du strömmar genom överföring, måste du leta efter en leverantör som faktiskt stöder P2P-protokollet när du är ansluten till VPN-servrarna. Gillar VyprVPN och HMA VPN tillåter till exempel inte användare att ladda ner torrentfiler när de är anslutna till dessa servrar. Vi har ett antal värdefulla förslag som vi tycker att våra läsare borde beakta, och vi har sett till att de alla stöder användare som vill strömma säkert. Ta en titt på de bästa VPN: n för överföring nedan:

1. ExpressVPN – Vår bästa rekommendation

ExpressVPN startar vår lista som vår bästa rekommendation för överföring BitTorrent-klient. Baserat på de brittiska Jungfruöarna är ExpressVPN en leverantör som har fortsatt att upprätthålla sin högsta servicenivå sedan starten, och detta bevisas av antalet priser som denna tjänst har tilldelats. Leverantören har cirka 2000 servrar utspridda över hela världen, och de har stöd för torrenting. Leverantören är också allmänt populär för sin kundservice och erbjuder också en lätt lösning för online-skydd genom sina webbläsarextensions som är tillgängliga för webbläsare Safari, Chrome och Firefox.

Tjänsten använder 256-bitars AES-kryptering, vilket håller alla dina surf-, strömnings- eller torrentaktiviteter säkra, och upprätthåller också en noll-loggningsplattform som säkerställer abonnenter att ingen av deras information blir lagrad eller inspelad. Tjänsten erbjuder också obegränsad serverväxling, liksom anslutningar som har obegränsad bandbredd. Användare som hoppas kunna skydda fler enheter genom kryptering kommer att kunna säkra tre, och de borde inte alla behöva vara av ett visst operativsystem eftersom ExpressVPN erbjuder appar för Windows, Linux, iOS och Android-baserade enheter. Betalningsalternativ är också olika eftersom tjänsten stöder användningen av Bitcoins för användare som letar efter anonyma betalningar. Vi har också en mer beskrivande ExpressVPN-granskning som du kan titta på om du är intresserad av vad tjänsten kan göra för dig.

2. NordVPN

NordVPN erbjuder alla som söker avancerat skydd mycket mer än de kan förhandla med, med sitt brett utbud av verktyg och funktioner som är avsedda att förbättra din integritet och skydd online. Leverantören stöder inte bara strömning, utan tillåter också VPN-användning i Kina och har kapacitet för upp till 6 samtidiga anslutningar. Tjänsten ger sina användare möjlighet att välja mellan OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP och IPSec som VPN-protokoll, och erbjuder också en Smart DNS-tjänst för sina användare som bara letar efter åtkomst till geobegränsade webbplatser och inte så mycket i säkerhet.

NordVPN grundades i Panama och har en strikt nollloggningspolicy som förhindrar någon form av användarloggning. Detta innebär att NordVPN egentligen inte har någon aning om vad du exakt vill ha på nätet. Prenumeranter kan också välja NordVPN: s webbläsarutvidgningar, som är tillgängliga för både Chrome- och Firefox-webbläsare. Tjänsten är mycket populär för sin dubbla VPN-krypteringsfunktion, som ger dubbelt så mycket säkerhet för det arbete du kan göra online genom att dirigera dina data genom två servrar. NordVPN har också stöd för Tor över VPN, där din anslutning går igenom deras VPN-klient, sedan Tor-nätverket innan du ansluter till Internet. Från sitt utbud av 4000 servrar erbjuder nätverket också XOR obfuscated-servrar som arbetar runt VPN-block i mycket restriktiva länder. Titta på vår omfattande NordVPN-granskning för en fullständig information om leverantörens tjänst.

3. IPVanish

Den sista leverantören som vi skulle rekommendera till alla som letar efter en leverantör som stöder sändning är IPVanish. Med cirka 1500 servrar till sitt namn, säkerställer IPVanish att användare kan säkra torrentfiler av vilken form som helst, och också hålla sina anslutningar säkra när de är där. Tjänsten stöder uttryckligen strömning och uppger tydligt på deras webbplats. IPVanish är baserat i USA och lovar att ingen av deras användares trafik kommer att lagras tack vare sin noll loggningstjänst. IPVanish erbjuder också premiumstöd för sina kunder genom att låta dem nå ut närhelst de har problem via sin livechattplattform.

Tjänsten grundades 1999 och har funnits tillräckligt länge för att veta vad som fungerar och vad som inte gör, och det har gjort det möjligt för den att erbjuda den senaste säkerheten som passar ett brett spektrum av användare. IPVanish tillåter upp till tio enheter att skyddas under ett konto, vilket gör det till det bästa valet för användare som vill sänka kostnaderna för sin online-säkerhet. IPVanish erbjuder också användare möjlighet att njuta av samma säkerhetsnivå utan att nödvändigtvis ladda ner sin VPN-app. Genom deras SOCKS5 Web Proxy kan användare logga in och njuta av krypterad surfning där deras plats är helt dold. IPVanish har mycket mer att erbjuda som VPN-leverantör, som du kan lära dig om efter att ha gått igenom vår IPVanish Review.

Slutsats om den bästa VPN för överföring

Torrenting är ett av de mest effektiva sätten att distribuera filer över till ett stort nätverk, och det ger effektivitet att dela stora filer via Internet inte. Att hålla sig säker när du torrent är också viktigt eftersom ingen vill ha meddelanden om upphovsrättsintrång översvämma sin inkorg och hotar att gripa användare som konstaterats bryta mot deras integritetspolicy. Prenumerera på en trovärdig tjänst och spara dig själv från att oroa dig för sådana problem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map