Bästa VPN för PayPal

Ah, PayPal. Vad vi än gör utan dig?

Tjänsten för onlineöverföring har varit en rädda nåd för många av sina användare. Du kan enkelt använda ditt konto för att skicka och ta emot pengar online och utvidga dina affärsintressen internationellt. De flesta webbplatser, inklusive VPN-tjänster, accepterar nu PayPal som ett legitimt betalningsalternativ, så online-shopping har aldrig varit enklare. Så varför skulle du behöva ett VPN för PayPal? Andra än att se till att dina onlinebetalningar är extra privata och säkra … har du någonsin försökt att använda ditt PayPal-konto när du reser? Låt mig ge dig mina toppförslag för VPN att använda med PayPal, och förklara exakt varför du skulle behöva ett i första hand.

Bästa VPN för PayPal

Bästa VPN för PayPal

Bästa PayPal VPN – översikt

Om du redan vet vad ett VPN är och hur det fungerar, kanske du vill hoppa över att läsa den djupgående granskningen nedan. Här är en lista över de bästa VPN: er som du kan använda med ditt PayPal-konto:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Varför använda ett VPN med PayPal?

Det finns två huvudsakliga skäl för människor att använda ett VPN: (1) online-säkerhet och integritet och (2) IP-spoofing. Med PayPal gäller dessa orsaker fortfarande.

Pengaröverföringsjätten har bra säkerhetsprotokoll för att skydda dina transaktioner, men även dessa protokoll har svagheter. Det rekommenderas starkt att alltid använda ett VPN när du har att göra med pengar online, oavsett om det är PayPal eller internetbank. Du kan aldrig vara för säker när det gäller dina e-betalningar. En VPN kommer att omdirigera din trafik genom en privat anslutning med en av dess servrar och kryptera all din data för att starta.

Nu är PayPal inte blockerat utanför USA, så förfalskning av din IP har ingenting att göra med åtkomst till regionalt begränsat innehåll. PayPal låter dig dock inte använda ditt konto om du befinner dig någon annanstans än det land du öppnade i. Plattformen ger dig valet att öppna ett nytt konto i det nya bosättningslandet. Bra! Tills du märker att du behöver ett nytt e-postmeddelande, bankkonto, adress och telefonnummer för att göra det.

Expats och resenärer, jag känner din smärta.

Men med hjälp av ett VPN kan du förfalska din IP så att den matchar ditt ursprungliga land. På detta sätt kan du enkelt komma åt ditt PayPal-konto var som helst i världen.

Bästa VPN för PayPal

Nu när du vet varför du behöver ett VPN med PayPal, låt oss gå vidare till vilket VPN du ska få. Den sorgliga sanningen är att PayPal inte gillar VPN. Det har rapporterats om plattformen som varnar och förbjuder några av dess användare för att använda ett VPN.

Det kan låta hemskt, men efter att ha gått igenom forum för att se vilka leverantörer som blockeras, såg jag något: de flesta av förbuden har varit för användare som använder gratis eller låg nivå VPN. Här är vad du bör leta efter i ett VPN för en plattform som PayPal:

 • Brett servertäckning
 • Stort antal IP: er per server
 • En strikt nollloggpolicy
 • Ett åtagande till online-integritet

Jag vill säga att medan PayPal ToS inte på något sätt anger att användningen av ett VPN inte är tillåtet, är VPN-block fortfarande mycket vanligt med plattformen. Om du har problem med att använda ditt konto med ett av VPN: n som jag har listat nedan föreslår jag att du testar en annan server. Det löser vanligtvis problemet utan krångel. Som sagt, här är listan över de bästa VPN-skivor du kan använda med PayPal:

ExpressVPN

ExpressVPN är den bästa VPN-leverantören du kan prenumerera på på marknaden. Den har otrolig global servertäckning, snabba internethastigheter, en absolut nollloggpolicy och ett kundsupportteam som ingen annan. På grund av ExpressVPN: s serverutbud och integritetsåtaganden är det också det bästa VPN-nätverket du kan använda för alla betalningsplattformar online, inklusive din bank. ExpressVPN kommer med en lång lista med funktioner, som inkluderar:

 • Krypteringar av militär kvalitet och de senaste i VPN-protokoll.
 • 2000+ servrar i 94+ länder.
 • DDoS-skydd på alla servrar.
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för alla betalningsplaner.
 • 24/7 livechatsupport.

NordVPN

En annan bra VPN att använda med plattformar för onlineöverföring är NordVPN. NordVPN är en pionjär inom global servertäckning och har optimerat servrar för DDoS-skydd och online-strömning. NordVPN är också mycket strikt mot sin loggpolicy och förblir åtagit sig att säkerställa användarnas integritet. Några av de många funktioner du också skulle få med denna leverantör är:

 • 4.800 servrar i 62 länder.
 • Dubbel VPN för extra säkerhet.
 • 2048 bitars SSL-krypteringar.
 • Dedikerade DDoS-skyddservrar.
 • 30-dagars återbetalningspolicy.
 • 24/7 livechatsupport.

BulletVPN

Den tredje posten på denna lista är BulletVPN. BulletVPN kanske inte har så många servrar som leverantörerna ovan, men det erbjuder servrar på alla bebodda kontinenter och gör ett bra jobb med att hålla dem optimerade. BulletVPN: s åtagande till integritet är också i nivå med resten av leverantörerna på den här listan, eftersom de har en strikt nollloggarpolicy. Här är några av de funktioner du skulle få med en BulletVPN-prenumeration:

 • 47+ servrar i 29+ länder.
 • Smart DNS-funktion (gratis!).
 • Obegränsad bandbreddskapacitet.
 • kryptering av militär kvalitet.
 • 30-dagars återbetalningspolicy.
 • 24/7 livechatt och e-poststöd.

IPVanish

Den sista posten på denna lista är IPVanish. Som med alla poster är detta en leverantör som har åtagit sig att hålla din information privat. IPVanish har en strikt nollloggspolicy och använder 256-bitars AES-krypteringar för alla dina data. Med IPVanish får du också funktioner som:

 • Obegränsad P2P-trafik
 • 750+ servrar i över 60 länder.
 • 10 samtidiga enhetsanslutningar.
 • SOCKS5 proxy.
 • Tillgång till Tier-1 VPN-nätverk.
 • 7-dagars återbetalningspolicy.
 • 24/7 kundsupport.

Hur man använder ett VPN med PayPal?

Hela processen med att skapa ett VPN för att fungera med PayPal är ganska enkelt. Det här är vad du behöver göra för att komma åt PayPal med hjälp av ett VPN:

 1. Först och främst, registrera dig med en VPN som faktiskt fungerar med PayPal, dvs inte är svartlistad.
 2. Hämta och installera sedan VPN-appen på samma enhet som du vill ha åtkomst till ditt PayPal-konto från. Android, iOS, PC och Mac är alla VPN-kompatibla.
 3. Logga in i VPN-appen.
 4. Slutligen, anslut till en VPN-server och vänta tills VPN-anslutningen upprättas.

Det är i princip allt som krävs för att använda ett VPN med PayPal.

Använda en VPN med PayPal – Slutliga tankar

Jag vill avsluta den här artikeln genom att upprepa något jag redan har nämnt: PayPal blockerar till synes VPN: er. Om du är ansluten till en server och inte kan använda ditt PayPal-konto är den enklaste lösningen bara att byta server. Jag föreslår att du väljer servrar i ditt hemland, även om du är utomlands, för att alltid ha tillgång till ditt konto.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me