Bästa VPN för Phoenix

City of Phoenix är känt över hela USA som den enda statliga huvudstaden med över 1 miljon invånare. Alla dess invånare och turister kan njuta av en säker och obegränsad onlineupplevelse om de använd ett VPN. Denna Arizonian stad är känd för både turister, studenter och anställda. Så om du planerar att flytta eller ta en resa till Phoenix kommer du att behöva en VPN. Jag kommer att förklara allt om de bästa VPN: n för Phoneix nedan.


Bästa VPN för Phoenix

Bästa VPN för Phoenix

Anledningar till VPN i Phoenix

För att säga detta så tydligt som möjligt: ​​Phoenix är en amerikansk stad. Generellt sett är USA en av de värsta icke-diktaturerna när det gäller onlineövervakning och övervakning. De grundade till och med 5 ögon, vilket går mycket långt för att förklara varför du behöver skydda dina data och trafik där.

Men om du använder ett VPN ger du dig själv det skydd du behöver online. Förkortning av Virtuellt privat nätverk, ett VPN: s primära mål är dataskydd. Detta är möjligt tack vare att trafiken omdirigeras via en säker server. Genom att använda sina servrar ger VPN: er sina användare en privat internetanslutning. Med andra ord varken regeringen eller din Internetleverantör kommer att kunna övervaka vad du gör online.

VPN: er också förfalskning av din IP för att matcha servern du är ansluten till. Det betyder att du kan använd ditt VPN för att avblockera regionalt begränsat innehåll, dölja din verkliga plats online, och åtkomst till statliga baserade sportkanaler enkelt.

Bästa VPN för Phoenix

Som ni ser behöver du verkligen en VPN när du är i Phoenix. Tänk på följande när du är på jakt efter en ny VPN-leverantör:

 • Hur kommer VPN att påverka din internethastighet? I allmänhet bromsar alla VPN: er din internetanslutning. Det beror på att de måste omdirigera all din trafik. Vissa VPN: n har dock optimerat sina servrar för att begränsa hastighetsförlusten så mycket som möjligt. Du hittar VPN-leverantörer som bromsar ditt internet till omöjliga hastigheter, men du hittar också VPN som knappt gör det alls.
 • Erbjuder VPN tillräckligt med servrar för att du ska kunna blockera så mycket innehåll du vill? Det handlar inte om servernumret här, i sig, utan mer om serverplatserna. Ju mer utbredd servrarna är, desto bättre är det för alla som vill hålla sig anonyma och avblockera geo-begränsat innehåll.
 • Är VPN: s integritetspolicy tydlig och kortfattad? Du behöver en VPN med en transparent sekretesspolicy som dikterar allt som händer med dina data. I policyn bör du leta efter bevis för att VPN inte har några loggar på din VPN-anslutning. När det gäller de obligatoriska registreringsloggarna, leta efter ett VPN som fungerar på aggregerade data, eftersom dessa data inte kan kopplas till någon enskild användare.

Våra VPN-experter har redan gjort all forskning. Här är bästa VPN: er som du kan använda i Phoenix, Arizona:

ExpressVPN

ExpressVPN erbjuder konsekventa föreställningar tack vare dess stort servernätverk. Med över 2000 servrar i 94 länder, du kommer att ansluta från någon del av världen utan att behöva oroa dig för långsam serverhastighet eller stammning. Denna leverantör är globalt känd som den bästa VPN-leverantören på marknaden. Dess noll-loggar politik och kryptering av militär kvalitet göra ExpressVPN till en säker leverantör.

Det är också en av få tjänster som erbjuder en gratis Smart DNS-funktion. Du kan nå hjälp från leverantörens femstjärnig kundsupport via livechatt. Det finns en dödsbrytare funktion som garanterar din IP-adressen blir inte exponerad om din anslutning minskar Äntligen finns det en 30-dagars återbetalningspolicy, som du kan använda för att testa tjänsten innan du registrerar dig för den. Du kan få mer information om ExpressVPN i denna recension.

IPVanish

Min andra röst gäller IPVanish. Denna leverantör är erkänd för sin solid nätverk av höghastighetsservrar. Medan IPVanish huvudkontor är baserat i USA, lovar företaget sina användare a noll-loggar upplevelse. Allt 1000+ servrar i 60 länder är snabba och tillåter snabba anslutningar.

Denna leverantör erbjuder en utmärkt VPN-tjänst med dess P2P-stöd, dödsbrytare och tio enhetliga anslutningar samtidigt. Det som är att älska mer om IPVanish är det 24/7 livechattfunktion. Men endast företaget erbjuder en 7-dagars återbetalningspolicy, vilket kan vara lite begränsande. I denna recension, hittar du allt du behöver veta om IPVanish.

NordVPN

Mitt tredje val för en VPN i Phoenix är NordVPN. Det som är imponerande med NordVPN är det stort servernätverk. Med mer än 3500+ servrar i över 60 länder, NordVPN slår ExpressVPN: s servernätverk. Med erbjudanden som DNS-läckskydd, en kill switch, 2048-bitars SSL-krypteringar och en dubbel VPN-funktion bevisar att det är en säkerhetsorienterad VPN.

Till exempel användarnas data krypteras två gånger istället för en gång. Kundtjänst är tillgängligt dygnet runt om någon behövde hjälp. De 30-dagars återbetalningspolicy gör också användare mer bekväm med att använda VPN-tjänsteleverantören. Du kan få mer information om NordVPN i efter granskning.

BulletVPN

Bara för att BulletVPN är det sista valet betyder inte att det inte är lika bra som de som anges ovan. Leverantören skiljer sig inte från VPN: s toppnivå med sina säkerhetserbjudanden. Det har några av de bästa säkerhetsbaserade funktionerna som a dödsbrytare, krypteringar av militär kvalitet, och användning av protokoll för PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 och IKEv2.

Medan 52 servrar i 30 länder kan vara ett litet antal, många andra funktioner kompenserar för det. Precis som ExpressVPN och NordVPN erbjuder en gratis smart DNS, 24/7 livechatsupport, och 30-dagars återbetalningspolicy. Läs mer om i detta BulletVPN granskning, du kommer att förstå hur bra VPN det är.

Bästa VPN för Phoenix – slutliga tankar

Kom ihåg att ett VPN bara gör så mycket när det gäller din säkerhet. Du måste se till att du inte använder det för några olagliga aktiviteter. Du måste också vara extra försiktig när du navigerar till länkar som leder till skadlig programvara som du hittar online eller i skadliga e-postmeddelanden.

Allt där åt sidan, vilken VPN fick din uppmärksamhet? Och vilken tror du att du kommer att använda när du är i Phoenix. Lämna inte den här sidan innan du tappar dina val i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map