Bästa VPN för Playstation Vue

PlayStation har varit ett hushållsnamn för spelentusiaster länge nu. Faktum är att enheten är så populär att den hittills har sålt över 40 miljoner konsoler – den här enheten ger glädje till människors hjärtan. Det har funnits nyare versioner av PlayStation under åren, till exempel PlayStation 4 Slim och PlayStation Pro. Microsofts Xbox har varit en nära utmanare sedan lanseringen, men den har inte kunnat stjäla uppmärksamheten från PlayStation. Om något, har tävlingen bara gjort PlayStation mer populär. Sony har till och med lanserat sin egen streamingtjänst i USA, kallad PS Vue. Om du är en amerikansk expat som för närvarande bor utomlands, behöver du en VPN för att avmarkera Playstation Vue utanför USA. I översynen nedan tittar vi på bästa VPN för Playstation Vue.

Bästa VPN för Playstation Vue

Bästa VPN för Playstation Vue

Vad är Playstation Vue?

PlayStation har kommit med nya tjänster för att hålla jämna steg med förändrade tider. PlayStation Vue är en av dem, som är en mycket egen streamingtjänst för PlayStation. Spelälskare som också älskar att strömma sina favoritprogram är nu för en dubbelbit. Dessa shower kan vara The Shield, House of Cards, The Wire, House, The Good Wife, 24, Two in a Half Men, Friends, och så vidare.

Streamingtjänster ökar och kan ersätta traditionell kabel-tv på kort tid. Med varje större företag som släppte sin egen strömningsenhet var det hög tid att PlayStation gjorde detsamma. Även om marknaden är full av utmanare ger Sony inte upp. Sony hoppade in i streamingtjänster trots konkurrensen eftersom den vet att den har en enorm PlayStation-användarbas, och också för att PS Vue är en av de billigaste strömningstjänsterna som finns tillgängliga just nu.

För att kunna titta på Vue online måste användare välja mellan ett av dess många paket. Det billigaste paketet börjar på $ 30, men det kommer inte med stora nätverk som NBC, Fox och ABC. Även om detta är en stor nackdel planerar Sony att lägga till dessa nätverk till alla paket så snart som möjligt.

För att få alla större nätverk måste användare betala ytterligare 10 $. På $ 55 kan användare få Elite-paketet, som ger tillgång till 100 kanaler. Dessa kanaler kan ses från vilken plats som helst och när som helst.

Använda ett VPN med PlayStation Vue

Trots PlayStation Vue popularitet och prisvärdhet har den sin egen nackdel. En av de största klagomålen som Vue-användare utanför USA har är geoblockering. Ja, liksom alla streamingtjänster är PlayStation Vue också geoblockerad utanför USA. Några av de andra länderna förutom USA som har tillgång till Vue är Australien, Tyskland, Storbritannien, Kanada, Frankrike, Mexiko och Tyskland.

Men de får mycket begränsat innehåll. Endast de i USA får tillgång till alla nätverk. Detta är en viktig anledning till klagomål bland användare av strömmningstjänsten.

Men det finns lösningar. De som använder ett VPN kan enkelt komma åt fullstickningstjänsten och kringgå geoblocken. En VPN är ett virtuellt privat nätverk som krypterar all trafik som passerar mellan datorn och den säkra VPN-servern och gör den oläslig för alla utanför servern. En annan fördel med en VPN är proxyservern den ansluter användare till. Denna server tillåter förbikoppling av geoblock.

Om du till exempel vill titta på Vue i Indien, Storbritannien, Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland osv., Måste du välja en amerikansk server att ansluta till. När du gör detta kan PlayStation Vue inte se din ursprungliga IP-adress och låter dig komma åt tjänsten. Tillsammans med Vue blockerar en VPN också flera andra strömningstjänster.

PlayStation Vue kan nås på alla strömningsenheter, inklusive PC och Mac, Android, iPhone och iPad, PS4 / PS3, Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku och Apple TV.

Bästa VPN för Playstation Vue

Vissa enheter stöder VPN naturligt, men andra gör det inte. Till exempel stöder inte strömningsenheter PS4, PS3 och Roku VPN naturligt, så du kan inte installera VPN direkt på dem. För att kunna använda ett VPN på dessa enheter måste du använda en VPN-aktiverad router. När enheten är ansluten till ett nätverk som är konfigurerat för att använda ett VPN, kan du manuellt konfigurera routern så att den blockerar PlayStation Vue. Du kan också ansluta mer än en enhet till en enda router och titta på Vue på varje enhet.

Det är viktigt att notera att inte alla VPN-tjänsteleverantörer kan arbeta med PlayStation Vue, med eller utan en router. ExpressVPN är det enda VPN som tillät oss att blockera och titta på PS Vue utanför USA.

PS Vue-kompatibla strömningsenheter

Med tiden har Sony lagt till Playsation Vue till fler och fler enheter. Här är en lista över alla större enheter du kan titta på PS Vue på just nu.

 • PS4
 • PS3
 • Roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Roku
 • Fire Stick
 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Webbläsare (PC / Mac)
 • Chromecast
 • Android TV Box

Bästa VPN för Playstation Vue – Wrap Up

Förutom att blockera strömningstjänster och låta dig få tillgång till innehåll från andra länder, skyddar en VPN också din information från utomstående. När du använder ett VPN minskar du drastiskt chansen för attacker mot skadlig programvara och stöld av privat information. Även om du installerar ett VPN enbart för att titta på PlayStation Vue, kan du njuta av flera ytterligare fördelar. Inte en dålig affär!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me