Bästa VPN för Puerto Rico

Planerar du att flytta till Puerto Rico snart? Är du redan där och behöver ett sätt att få tillgång till internet på ett säkert sätt? Leta inte längre än den här artikeln. Puerto Rico är ett okorporerat karibiskt USA: s territorium, känt för många för sin underbara kust och natursköna vyer. Så varför skulle jag skriva en artikel för Bästa VPN som ska användas i Puerto Rico? Enkel. Som ett amerikans territorium faller Puerto Rico under USA: s jurisdiktion när det gäller lagstiftning om internetcensur och nätneutralitet. Med andra ord kan den amerikanska regeringen spionera på din internetanslutning om de väljer det. En VPN är ett enkelt och säkert sätt att kringgå övervakningen för en säker, privat och anonym internetupplevelse.


Bästa VPN för Puerto Rico

Puerto Rico flagga

Varför skulle du behöva en VPN i Puerto Rico?

Som jag nämnde ovan är Puerto Rico ett amerikanskt territorium. Även om det inte ingår i USA och inte har samma rättigheter som en vanlig amerikansk stat, faller Puerto Rico fortfarande under USA: s jurisdiktion när det gäller internetcensur.

USA är på ett sätt känt för att ha relativt gratis internet. Vad jag menar med detta är att amerikanska medborgare åtnjuter begränsade begränsningar när det gäller webbplatser, appar och media online. De åtnjuter också yttrandefrihet online, utan behov av självpålagda begränsningar. Den amerikanska regeringen är dock beryktad för att övervaka sina medborgare och besökare och spionera på deras kommunikationer. Puerto Rico är inget undantag. Du behöver ett VPN för att se till att din information hålls privat hela tiden och för att motverka eventuella spioneringsförsök som görs av tredje part..

Puerto Ricans får inte ens njuta av samma innehåll som invånarna i USA gör. Till skillnad från i staterna kommer du att möta mycket regionalt begränsat innehåll i territoriet, vilket gör en VPN: s förmåga att få åtkomst till geoblockerade webbplatser mycket viktigt.

Bästa VPN för Puerto Rico – Översikt

Nu när du vet varför behövde du ett VPN i Puerto Rico, låt oss prata om vad du behöver leta efter i ett VPN. Eftersom säkerhet är en enorm aspekt av vad en VPN gör, måste du titta på hur VPN-leverantören hanterar dina data. Du behöver en VPN-leverantör som har en strikt nollloggspolicy som du kan lita på för att garantera att ingen av dina data delas med tredje parter. Du behöver också ett VPN som kan ge dig anständiga / snabba internethastigheter utan att bromsa din anslutning för mycket. Och slutligen, kolla efter VPN som har ett kundsupportteam du kan kontakta när som helst. Precis som med alla tjänster kan ibland något gå fel med en VPN. Om de erbjuder ett kundtjänst dygnet runt som vet vad de gör, finns det ingen anledning att oroa sig. Ett bra supportteam direkt översätter till en bra serviceupplevelse i VPN-världen.

Med de kriterierna i åtanke har vi kommit med en lista över underbara topp-VPN: n som fungerar bäst för Puerto Rico:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Bästa VPN för Puerto Rico

Baserat på de kriterier som nämns ovan fann vi att dessa tre leverantörer är de bästa VPN-skivorna du kan använda i Puerto Rico. Jag kommer att diskutera varje leverantör individuellt och ge dig en översikt över vad de erbjuder. Du behöver inte ta mitt ord för detta, varje leverantör har en 30-dagars “inga frågor ställda” återbetalningspolicy som du kan använda för att testa tjänsten innan du verkligen förbinder dig.

ExpressVPN

Vårt nummer 1-förslag för en Puerto Rican VPN är ExpressVPN. ExpressVPN betraktas allmänt som den absolut bästa VPN-leverantören på marknaden. De erbjuder alla funktioner som behövs i ett VPN, inklusive en gratis smart DNS-funktion, och levererar sina funktioner med oklanderlig service. Med ExpressVPN får du:

 • Krypteringar av militär kvalitet och de senaste VPN-protokollen
 • 2000+ servrar i 94+ länder
 • En mördare
 • Servrar optimerade för hastighet
 • 24/7 livechatsupport med ett 5-stjärnigt kundsupportteam
 • 30-dagars återbetalningsgaranti.

Läs hela ExpressVPN-recensionen här.

BulletVPN

Ett annat bra VPN-val för Puerto Rico är BulletVPN. BulletVPN är känt för att tillhandahålla en av de snabbaste internethastigheterna i VPN-världen. Med BulletVPN får du också:

 • Krypteringar av militär kvalitet
 • 5 VPN-protokoll inklusive OpenVPN
 • En Killswitch
 • P2P-optimerade servrar
 • 24/7 livechatsupport
 • 30-dagars återbetalningspolicy

Läs hela BulletVPN-recensionen här.

NordVPN

Slutligen slår NordVPN in våra tre bästa VPN för Puerto Rico. NordVPN är känd som en “funktioner tung” VPN-leverantör, vilket innebär att de erbjuder många extra funktioner ovanpå de grundläggande VPN-funktioner. Med NordVPN får du:

 • 2048-bitars SSL-krypteringar
 • Dubbel VPN
 • Split Tunneling
 • Gratis Smart DNS-funktion
 • 24/7 livechatsupport
 • 30-dagars återbetalningspolicy

Läs hela NordVPN-recensionen här.

Bästa Puerto Rico-VPN – sista tankar

Det finns ingen anledning att oroa dig för din integritet när du njuter av din vistelse i Puerto Rico. Oavsett om du är turist, expat eller medborgare är VPN ett bra verktyg att ha. Den skyddar inte bara din information online utan den hjälper dig också enkelt att få åtkomst till geo-begränsat innehåll. En VPN blir långsamt men säkert en av de viktigaste programvarorna du kan ha i denna dag och ålder, och det är ingen chock varför. Riskera inte dina data, skaffa dig ett VPN-prenumeration och gå med i de tusentals människor som har börjat ta sin internetanslutning på allvar.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map