Bästa VPN för resor – Recensionhandbok för 2023

Vad är den bästa VPN för resor 2023? Att resa är en fantastisk stressbussare och ett medel för avkoppling för miljontals människor över hela världen. För en del av människor är det en del av deras jobb! Oavsett orsaken till att du reser till dig – du behöver tillgång till vissa faciliteter och bestämmelser när du reser. Inte alla vill ha det!

När du reser måste du komma åt och använda webben för olika ändamål. Från att hålla kontakten med de hemma till att kontrollera kontorsmeddelanden måste du komma online när du reser. Men att komma åt webben när du är på farten kan vara svårt och ibland osäkert. För att säkerställa att du inte äventyrar säkerheten för data när du använder webben när du är på farten är det att använda en VPN-tjänst eller app..

Bästa VPN för resor 2023 - Ultimate Review Guide

Bästa VPN för resor 2023 – Ultimate Review Guide

Bästa VPN för resor – snabb sammanfattning

De bästa VPN-tjänsterna du kan använda när du reser är:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. VyprVPN

Bästa VPN för resor 2023 – Detaljerad analys

Innan du väljer ett VPN som ska användas medan du är utomlands måste du se till att tjänsten du vill registrera dig med faktiskt avblockerar strömningskanalerna eller webbplatserna du vill använda. En annan sak att tänka på är om VPN faktiskt skyddar din integritet online. Slutligen, se till att VPN-leverantören erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti. På så sätt kan du alltid få tillbaka dina pengar i fall saker inte fungerar. Här är vår lista över de bästa VPN-leverantörerna du kan använda utomlands.

Vår bästa VPN för reselista inkluderar inga gratis VPN. Sådana tjänster är notoriskt långsamma och fungerar inte som avsedda i de flesta fall. Att skicka ut cirka 10 dollar för en premium VPN-tjänst är väl värt det när du tänker på alla förmåner du får ut av den. För att inte tala om att korrekta VPN: er låter dig skydda din integritet online och få tillgång till alla webbplatser som bara finns hemma.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-granskning

ExpressVPN är baserat på Brittiska Jungfruöarna och erbjuder upp till 2000 servrar över hela världen. Det är ganska viktigt för alla som vill spärra geobegränsat innehåll. När det gäller säkerhet använder ExpressVPN 256 bitars AES-militärkryptering och stöder OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, PPTP och SSTP som VPN-protokoll. Så med andra ord kan du garantera att du alltid är säker när du surfar på webben.

Denna VPN antar också en strikt noll-loggningsprincip, som hjälper användare att surfa på internet med fullständig anonymitet. Inte ens din Internetleverantör eller din regering kan bjuda på vad du gör online när du ansluter till ExpressVPNs privata servrar.

  Hola VPN Review - Varför du bör undvika det

Leverantören har också en Internet Kill Switch-tjänst för att hålla din anslutning säker. Inte bara det utan när du prenumererar på deras tjänst kan du dra nytta av en VPN-anslutning på tre enheter samtidigt. För att ta reda på vad annat ExpressVPN har att erbjuda, ta dig lite ledig tid att gå igenom vårt ExpressVPN-granskning.

2. NordVPN

NordVPN Review

NordVPN är en av de bästa VPN-leverantörerna där ute när det gäller serverdistribution. Den har mer än 4000 servrar i över 60 länder. NordVPN är baserat i Panama, vilket innebär att det är definitivt säkert eftersom det inte svarar på några datatillsynsmyndigheter. Inte för att det är nödvändigt eftersom de har en 100% garanterad nollloggningspolicy.

Denna leverantör använder också 256 bitars AES-kryptering. Det kompletteras av några av dess unika funktioner som inkluderar dubbel VPN-kryptering. Denna tjänst dirigerar din internettrafik genom två servrar istället för en, dvs fördubblar din säkerhetsnivå.

NordVPN erbjuder mjukvara som heter CyberSec. Den här funktionen skyddar din enhet från att infekteras av virus, skadlig programvara eller annan skadlig programvara som kommer till din väg. Smart Play, å andra sidan, är den här VPN-leverantörens egna Smart DNS-tjänst. Du kan få åtkomst till geobegränsat innehåll utan att tappa internethastigheten eller komma åt lokala kanaler. Men du kommer inte att kryptera dina data under processen. Om du vill lära dig mer om denna leverantör, kolla in detta NordVPN Review.

3. BulletVPN

BulletVPN - granskning

Även om det är nytt, BulletVPN anses vara en trovärdig VPN-leverantör som alla abonnenter bör se fram emot att arbeta med. Det erbjuder en hög säkerhetsnivå på nätet och ett gäng andra smarta små privilegier.

Låt oss börja med en av de viktigaste sakerna som ett VPN ska erbjuda kunder, olika IP-adresser i olika länder. Tja, BulletVPN har ett brett utbud av servrar som du kan använda för att få olika IP: er. Dessa servrar är spridda över hela världen inklusive länder som Tyskland, Australien, USA, Brasilien och Kanada.

Deras app, å andra sidan, är ganska enkel och lätt att använda. Du behöver inte vara tekniskt kunnig för att navigera genom dess funktioner. Du kan hitta BulletVPN-klienter på PC-, Mac-, iOS- och Android-enheter, ingen lämnas oskyddad.

VPN erbjuder också en 30-dagars återbetalningspolicy som är ganska sällsynt bland VPN-leverantörer. Det är därför detta sätter BulletVPN bland andra jättar som ExpressVPN eller Nord. Du kan också enkelt avblockera amerikanska Netflix med tillstånd av deras snabba snabbservrar i USA. Det är inte alls förresten. Tillsammans med en Kill Switch och 3-enhets samtidig anslutning kan du ta reda på mer om detta VPN i sin helhet BulletVPN granskning.

4. SurfShark

SurfShark VPN Review

Vi vet alla att storlek inte är allt. Det är helt sant när det gäller en leverantör som SurfShark. Om du jämför det med de andra på vår lista, kommer du att upptäcka att denna nykomling inte har någon chans. Jag håller inte med. Även om det finns 9 miljoner nedladdningsskillnader mellan SurfShark och ExpressVPN, låt mig berätta varför den här förtjänar att ha en plats bland jättarna.

  Den bästa VPN för Crunchyroll

Först erbjuder SurfShark ett enastående servernätverk med mer än 500 servrar i 50 länder. Det erbjuder också inbyggda appar och webbläsarutvidgningar som är mycket enkla och intuitiva att använda. De har ett rent och minimalt gränssnitt vem som helst kan navigera.

Nu kommer du att älska det här. Även om det är nytt, har det en över de andra. Denna VPN ger dig möjlighet att ansluta obegränsade enheter per konto. Det betyder att du kan dela ditt konto med alla människor du känner så att de kan dra nytta av en säker VPN-anslutning.

Andra funktioner i SurfShark inkluderar en automatisk Kill switch, chattstöd dygnet runt, Bitcoin-betalning, nollloggpolicy och mycket mer. Är dina frågor fortfarande inte besvarade? Titta på det här SurfShark granskning och lära sig mer.

Att välja rätt VPN för användning i resor

VPN-tjänster används av allmänna och företags webbanvändare av skäl som online anonymitet och datasäkerhet. Dessa tjänster kan vara fantastiskt användbara när du vill komma åt webben när du reser, på ett säkert sätt. Men inte alla VPN är idealiska för användning när du reser. Analysera följande aspekter för att ta reda på vilket VPN som passar dina behov under resan.

Säkerhet när du använder offentliga WiFi-hotspots

Det här är faktiskt det främsta skälet till att du bör använda en VPN-tjänst när du reser och använder Internet! Du kan bli frestad att använda gratis Wi-Fi-zoner på flygplatser, järnvägsstationer och sådana platser när du reser. Detta sparar dig från att spendera på datapaket när du roaming. Men kom ihåg att dessa Wi-Fi-hotspots inte alltid är säkra. En bärbar dator ansluten till sådana nätverk kan enkelt riktas av hackare och andra skadliga användare. Men när du använder dessa nätverk via ett VPN krypteras data som skickas och tas emot från webben. Tryck på knappen för en VPN-tjänst som erbjuder en anständig datakryptering. De tjänster som erbjuder 128-bitars AES-kryptering är anständiga och allt ovanför är en bättre satsning.

Åtkomst till regionens begränsade innehåll

Med ett VPN kan du enkelt komma åt webbinnehåll som vanligtvis är begränsat till vissa territorier. Du kan till exempel inte se innehållet på flera leverantörer av streamingtjänster som Hulu utanför Japan och USA. Men med en VPN är din dators riktiga IP-adress dold och du tilldelas ett virtuellt ID. Detta gör det enkelt att komma åt video- och ljudinnehåll oavsett vart du går. Detta kan vara praktiskt när du väntar på en flygning och vill ha lite underhållning. Denna kapacitet är en verklig välsignelse när du reser till ett land där vissa sociala mediesajter är blockerade. Hårt som det kan låta, till och med Google är förbjudet i vissa länder. Om du använder en VPN kan du kringgå dessa begränsningar och brandväggar och få åtkomst till information när du är på språng.

Serverplatser

Detta är en avgörande faktor när du väljer ett VPN för din nästa utlandsresa. Inte alla VPN-tjänster erbjuder samma antal servrar. Vissa gratis VPN-tjänster har bara ett fåtal servrar som finns i specifika länder. Det kan innebära att du har begränsad tillgänglighet även om du använder VPN. Å andra sidan erbjuder de flesta betalda VPN-tjänster dussintals servrar. Detta kan vara praktiskt när du vill komma åt innehåll tillgängligt endast i utvalda länder. VPN med fler antal servrar tenderar också att vara snabbare jämfört med andra så småningom.

  Bästa VPN för Fortnite

Fungerar i så många länder som möjligt

Vissa VPN-programvaror är enkla att blockera, medan andra helt enkelt är för svåra att spricka. Om du reser mycket, kommer du att göra bra med att välja ett VPN som fungerar i så många länder som möjligt. Leta efter en VPN som har förmågan att arbeta i länder som Kina som arbetar outtröttligt för att blockera VPN: er. Om VPN som du väljer fungerar i Kina fungerar det också någon annanstans!

Onlineanonymitet på väg

Du kan vara involverad i ett yrke som kräver att du reser mycket och blir osynlig online. Detta är ett mandat för de som är involverade i journalistik och radikal aktivismrelaterade aktiviteter. Och även om du inte är journalist och fortfarande vill behålla anonymitet kommer en VPN att maskera dina aktiviteter utan att begränsa din tillgång till information. Var noga med att välja ett VPN som inte innehåller några användarloggar, särskilt när du reser. Detta hjälper dig att upprätthålla anonymitet online och gör att du kan arbeta när du är på språng.

Lätt att installera och använda

Även den bästa programvaran är inte till någon nytta om den helt enkelt är för svår att installera och använda. Detsamma gäller för VPN: er. Välj ett VPN som är lätt att använda på både Mac och Windows. Det finns flera VPN som du helt enkelt behöver ladda ner, köra och använda. Vissa kan be dig att skapa ett konto.

24/7 Live Chat Support

Detta är en funktion som ofta förbises när människor väljer en VPN-tjänst att använda medan de arbetar utomlands. Du vill i princip registrera dig med ett VPN som erbjuder en hjälpande hand när som helst på dygnet. Oavsett om du har problem med installationen, avblockerar en viss webbplats eller helt enkelt behöver ett expertutlåtande om allt relaterat till virtuella privata nätverk, är professionell kundsupport ett måste.

Andra saker att kontrollera

Det finns några saker att analysera när det gäller att välja en VPN-tjänst för resor. Inte alla har samma behov av webbanvändning. Vissa kan använda internet bara för att kolla e-post, men andra kan strömma filmer, musik eller till och med spela spel på nätet. Om du använder P2P-tjänster för fildelning och tunga nedladdningar, kontrollera om VPN: n du har valt stöder detta. Inte alla VPN är kompatibla med P2P- och torrent-appar. Du måste också kontrollera aspekter som bandbreddbegränsningar i detta avseende.

Bästa VPN för resor 2023 – Slutliga tips och tricks

Vi rekommenderar att du ställer in din VPN-anslutning eller VPN-app på PC, Mac, iOS eller Android innan du reser. På så sätt kan du testa att allt fungerar som det ska innan du lämnar hemlandet.

Att konfigurera mobila VPN-appar kan ibland bli svårt. Installera provversioner, läs recensioner och se till att tjänsten du väljer inte bara är användarvänlig utan också resevänlig.

Förhoppningsvis gav denna bästa guide för VPN för resorecension dig en bättre uppfattning om vilken VPN-tjänst du bör registrera dig hos och vilka du definitivt bör undvika.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me