Bästa VPN för Saudiarabien (KSA) år 2020

Medan jag var på affärsresa i Saudiarabien kunde jag inte ens ringa Whatsapp-samtal. Efter flera försök trodde jag att jag nådde ett impasse. Men lyckligtvis stötte jag på något som heter en VPN. Den livsförändrande upptäckten förändrade hela min onlineupplevelse i Saudia Arabia. Av den anledningen är jag här för att dela med dig av mina resultat. Du hittar också Saudiarabiens bästa VPN i den här artikeln. 

Bästa recension av Saudiarabien VPN 2017

Bästa VPN för Saudiarabien

Saudiarabiens innehållsbegränsningar

De nivån på censur i Saudiarabien har bara fortsatt att öka de senaste åren. Det ser ut att kontinuerligt ökning kommer att förbli standarden under kommande år. Nyligen, Saudiska regeringen blockerade tillgången till Qatari BeIN Sports på grund av politiska skäl. Innehållet som är blockerat är vanligtvis förbjudet enligt lag, skadligt, respektlöst och även anti-islamiskt. De webbplatser som visar sig falla i denna kategori har vanligtvis något att göra med marknadsföring av pornografi, spel och droger.

Extremistiska webbplatser eller de som kan uppmuntra kritik mot kungafamiljen tolereras inte heller. Det kommer därför inte vara en överraskning att du inte kan komma åt torrentwebbplatser eller piratkopierat material från Pirate Bay, eller genom uTorrent. Det finns dock ett alternativ till allt detta, och det innebär användning av en VPN-tjänst. Om du försöker komma åt en saudisk förbjuden webbplats får du ett felmeddelande som anger följande.

“Tyvärr, den begärda sidan bryter mot reglerna för ministeriet för kultur och information.” eller “Tyvärr, den begärda sidan är inte tillgänglig.”

Få tillgång till Whatsapp & Andra chatt-appar

Listan över sociala appar som är blockerad i Saudiarabien är ganska lång, och ibland deprimerande att läsa igenom. Vi har Skype, Tango, Whatsapp, Viber, Line Facebook Messenger och mycket mer som är för många att nämna. Du kan använda alla dessa appar igen om du prenumererar på en trovärdig VPN-tjänst och ansluter till en server som ligger någonstans där deras användning inte är begränsad. Låt oss gå vidare och se vad du kommer att få till genom att vända oss till VPN till avblockera geobegränsade platser i Saudiarabien.

Vad är ett VPN?

Initialerna ”VPN” står för Virtuellt privat nätverk, och det råkar vara en enkel teknik som låter dig kringgå alla online-förbud genom att kryptera din Internet-trafik. Det tillåter en användare att ansluta till en VPN-server på en annan plats och dölja deras faktiska IP-adress.

Skydda din integritet

Om du är i KSA eller planerar att resa till regionen kan du vara säker på att du tappar din röst. Inte bokstavligen, du kommer att förlora din rätt att tala. Den saudiska regeringen har hårda politik när det gäller vad som händer eller vad du gör online.

Att ha en röst betyder att du en dag kommer att kunna kritisera den härskande familjen. Inte bara det, du kan inte ens nämna något angående homosexualitet och politik. Om du gör så, du utsätter din faktiska frihet. Den strikta regimen som styr landet rangerar konsekvent bland de “värsta av de värsta”.

Vet du att tre advokater dömdes för mer än åtta års fängelse för ett tag sedan? Ja, det hände för att de delade sin syn på kränkningen av de mänskliga rättigheterna.

Om faktiska advokater skickades till fängelse, vad kan hända med en vanlig Facebook-användare? Använd inte sociala medier utan att ansluta till ett VPN. När du ansluter till en VPN-server, din ursprungliga IP-adress kommer att täckas, vilket gör det nästan omöjligt för någon att spåra var du verkligen är. Du kan uttrycka dig så mycket du vill utan att behöva oroa dig för konsekvenserna. Bara avslöja inte ditt riktiga namn och kommentar hur du vill, utan att korsa naturligtvis linjer.

Använd en Saudiarabien VPN för att avblockera innehåll

Det censurförbud som infördes i Saudiarabien gör det oerhört svårt att få tillgång till specifika kanaler och onlineinnehåll. Administrationen har också vidtagit åtgärder för att logga in sina detaljer och historik för sina Internetanvändare, en policy som låter dem spåra & spara någons internetaktivitet. Använda en av bästa VPN: er för Saudiarabien gör att du kan glömma alla dessa förbud eftersom de inte längre kommer att påverka dig.

Exempel på webbplatser och kanaler som är blockerade som standard i Saudiarabien inkluderar Netflix, Hulu, HBO Go, BBC iPlayer, ABC Family, Fox och CBS. Räkna med att få åtkomst till dessa så snart du har prenumererat på en VPN-tjänst & klar installation.

Torrent och P2P-fildelning

Webbplatser som har potential att kränka alla ständiga policyer genom distribution av upphovsrättsskyddat material ofta flaggas i Saudiarabien och kan resultera i a fängelse om någon befinner sig engagerande med dem. Genom ett starkt VPN-nätverk kan du dock göra det komma åt webbplatser som uTorrent och Piratebay utan mycket oro.

Bästa VPN för KSA – Allt sammanfattat

De leverantörer som vi lägger fram är företag som har funnits på marknaden i flera år. Dessa VPN: n hanterar en stor grupp nöjda kunder. Priserna kommer naturligtvis att skilja sig från en leverantör till en annan.

Detta beror mycket på vilken typ av behov du har som användare och mängden funktioner som tillhandahålls av en VPN-tjänst. Företag som ExpressVPN, BulletVPN, VyprVPN, IPVanish, StrongVPN och HideMyAss ger dig tillgång till hundratals, om inte tusentals VPN-servrar över hela världen. Om du redan har en uppfattning om virtuella privata nätverk och vad de är till för kan du bara skanna igenom listan nedan. Ta en titt på vår lista över bästa VPN som ska användas i Saudiarabien här:

Du kan också ansluta ett stort antal enheter. Detta inkluderar din PC, Mac, Tablet, Smartphone, PS4, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, Roku, och många andra. Förvänta dig också en “Lätt att följa” installationshandbok om din leverantör har god trovärdighet.

Om du är den typ som föredrar att testa en tjänst innan du betalar för den, leta efter leverantörer som erbjuder en 30-dagars återbetalningspolicy Försök också att undvika företag som erbjuder sina VPN-tjänster gratis. De kommer bara att sluta frustrera dig med deras lågkvalitativa tjänster och superlångsamma anslutningar.

Bästa VPN för Saudiarabien – In-Depth Review

Skulle vi börja med våra detaljerade bästa VPN för granskning av KSA, eftersom du redan har introducerats för VPN-branschen? Nu kör vi.

1. ExpressVPN – Bästa VPN för Saudiarabien

ExpressVPN-granskning

ExpressVPN s användarvänlig programvara, utmärkt supportteam, och kvalitetstjänster enkelt ge denna leverantör nummer ett kortplats på vår lista. Låt mig inte komma igång med deras stort nätverk av servrar. Inte konstigt att det är så populärt bland användare. Med tusentals servrar spridda över 94 länder, anslutningar till deras nätverk görs enkelt. Det finns alltid en server i närheten oavsett var du är i världen. 

Företagets kundtjänst är anmärkningsvärt. Inte bara är de kan nås och nås, men de är också tillgängligt dygnet runt. Om du någonsin får problem när du försöker ansluta till Internet i Saudiarabien kan du kontakta supportteamet via e-post. Du kan få en hjälpbiljett från deras webbplats eller dra nytta av deras livechattjänst.

Även om många anser ExpressVPN vara dyrare än andra leverantörer, så är detta tjänstens stealth-säkerhet funktioner och fantastiska prestanda är vad de betalar för. Om du fortfarande är osäker kan du använda dem 30-dagars pengarna tillbaka garantipolicy. Därefter får du bestämma om du vill vara prenumererad på tjänsten eller inte. 

Fördelar

 • Mer än 2000 servrar i 62 länder.
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.
 • 24/7 support
 • AES med 256-bitars nyckelskryptering.
 • MediaStreamer Smart DNS
 • Nollloggpolicy.
 • Tre samtidiga anslutningar

Nackdelar

 • Över genomsnittliga priser.

2. NordVPN

NordVPN Review

Med NordVPN baserat i Panama, det finns inget sätt att någon tredje part kan få tag på dina uppgifter. Varken din regering eller ISP kan övervaka dina aktiviteter eller ta reda på vad du gör online. Detta beror i grund och botten på att landet där Nord inte är i överensstämmelse med lagar om datalagring

Denna VPN-leverantör tillåter upp till 6 samtidiga anslutningar. Det betyder att du kan dela en VPN-anslutning på sex enheter samtidigt. De flesta funktioner som NordVPN har att erbjuda är exklusiva för NordVPN enbart. Ett exempel är dess Dubbel VPN-funktion. Det är här trafiken dirigeras via två VPN-servrar, inte bara en.

De noll-loggar politik hjälper också till att öka användarnas säkerhetsnivå och integritet. Du får surfa på webben utan att veta att du inte spåras och du är fri att göra vad du vill. 

Fördelar

 • 5000+ servrar i mer än 60 länder.
 • SmartPlay Smart DNS.
 • AES-256-CBC med en 2048-bitars DH-nyckelskryptering.
 • Kill Switch.
 • 6 anslutningar per konto.
 • Ingen loggningspolicy.
 • CyberSec
 • Dubbel VPN.
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Nackdelar

 • Lite dyrt jämfört med andra leverantörer.
 • Ojämna hastigheter på vissa servrar.

3. IPVanish

IPVanish

Användare som vänder sig till IPVanish dra nytta av det fria Smart DNS som kommer med dess paket. Även om en smart DNS inte är densamma som ett VPN när det gäller säkerhet, fungerar det som en anständigt avblockeringsverktyg.

De som prenumererar på IPVanish kan betala för sina prenumeration anonymt– också genom Bitcoins. Företaget stöder P2P-filöverföringar för de intresserade. Andra funktioner inkluderar DNS-läckskydd, automatisk dödsbrytare, och det mest igenkännliga av alla, snabba servrar. Även om IPVanish har sitt huvudkontor i USA, det lovar sina användare ett nej loggarupplevelse.

En dödsbrytare tillåter inte exponering av din IP-adress när din internetanslutning sjunker. 

Fördelar

 • Upp till 1000 servrar över hela världen.
 • 256-bitars AES-kryptering.
 • Ansluter upp till 10 enheter.
 • Obegränsad P2P-trafik.
 • Ingen-loggar policy.
 • Användarvänliga kunder för alla större operativsystem.
 • Obegränsad bandbredd.

Nackdelar

 • Fungerar inte med Netflix.
 • 7-dagars återbetalningsgaranti.

4. VyprVPN

VyprVPN Review

De Kameleonteknik är förmodligen den mest unika funktionen om VyprVPN. Det är kanske därför användarna dras så till det. Vad som händer är att VPN lindar dina data i lager och lager på krypteringar, vilket gör det otillgängligt. Ingen, och jag menar, ingen har åtkomst till dina data, inte ens din ISP.

Du kommer också att få möjlighet att utforska filterfri surfning online med det här abonnemanget. Du borde veta det VyprVPN äger alla sina 700 servrar. Det betyder att det är de du behöver kontakta om du stöter på några problem eftersom de direkt kan agera på den aktuella situationen. 

Mångsidigheten som denna VPN erbjuder beror på dess välbyggd programvara när du får använda det på vilken plattform som helst Windows, Mac, Linux iOS eller Android. Om du vill prova detta VPN har du bara tre dagar innan du blir ombedd att fullständigt begå. 

Fördelar

 • 700+ servrar i mer än 70 platser.
 • Kameleonprotokoll.
 • Obegränsad dataanvändning.
 • 3 eller 5 samtidiga anslutningar enligt din plan.
 • OpenVPN, L2TP / IPSec och PPTP-protokoll.
 • Nollkunskap Smart DNS.

Nackdelar

 • Endast 3 anslutningar för grundabonnemanget.
 • 3-dagars gratisversion (Mycket kort varaktighet).

Slutsats om de bästa VPN: erna i KSA

Som en expat i hopp om att resa till Saudiarabien för bättre arbete eller lönemöjligheter, hög strikthet i innehållet som är tillgängligt via Internet kan chocka dig först. Att behöva skära ner på dina sociala medier kanske inte heller vara en mycket välkommen idé. Om sådana förhållanden inte låter lika tilltalande för dig, skulle det bästa alternativet du skulle ha verkligen vara registrerar dig med en väl respekterad VPN-tjänst.

Detta skulle göra det möjligt för dig återfå din online frihet. Du kan göra det genom återställa åtkomst till kanaler och mediasidor som du är van vid. Inte bara det, men du har också möjligheterna att förbli aktiva på alla sociala mediesidor som du använder kommunicera med familj och vänner. Din data kommer att förvaras och din integritet garanteras.

Det handlar inte om att ta tag i sugrör alls, du behöver VPN i Saudiarabien, så vilken kommer det att bli? Berätta allt om det i kommentaravsnittet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me