Bästa VPN för Schweiz

Schweiz är tyvärr inte en del av Europeiska unionen, vilket innebär att det inte svarar på EU: s datalagringsdirektiv. Faktum är att Schweiz har rankats som sjunde av 180 länder i sitt World Press Freedom Index 2017. Men friheten kommer med ett pris. Schweiz har sin egen uppsättning lagar om lagring och övervakning av data, och de är i stort sett inte så behagliga. Förutom att tvinga Internetleverantörer i Schweiz som Cablecom och Green Provides, lagras användarens data och information upp till sex månader. Vem visste? Även de friaste Internetländerna har vissa begränsningar, varför ett VPN alltid är ett bra samtal. Att ha en VPN på alla PC, Mac, Android, iOS, iPhone och iPad kommer att skydda de schweiziska personernas integritet och ge dem den säkerhet de saknar. Vilket schweiziskt VPN är bäst? Läs recensionen nedan för att ta reda på det.


Bästa schweiziska VPN

Bästa VPN för Schweiz

Bästa VPN för Schweiz – snabb översikt

Om du redan vet vad VPN är och hur det fungerar behöver du förmodligen inte läsa den djupgående analysen nedan. För att spara tid har vi sammanfattat de bästa schweiziska VPN-tjänsteleverantörerna här:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. Cyberghost
 4. VyprVPN

Varför få ett VPN i Schweiz?

Även om Schweiz har en av de gratis internetinfrastrukturerna rekommenderas starkt ett Virtual Private Network (VPN). En VPN-tunnel gör det möjligt att blockera geobegränsade webbplatser, kanaler och tjänster. Medborgarna i Schweiz kan titta på filmer och serier de önskar genom att helt enkelt ansluta till en av VPN-servrarna utanför Schweiz. Dessutom kommer det inte att skada lite skydd. Om Schweiz inte omfattas av direktivet om lag om lagring, betyder det inte att dess medborgare bör låta sekretess ut ur fönstret. Integritet bör vara en prioritering eftersom vem vet när den schweiziska regeringen skulle beordra en ökad loggning och journalföring. En VPN tillåter användare att säkert komma åt ett privat nätverk och dela data på distans via offentliga nätverk. Därmed kommer dina data att vara säkra från hackingförsök och övervakning.

Bästa schweiziska VPN-granskningen

Med allt detta kan du se varför att ha ett VPN både är nödvändigt och fördelaktigt. För att skydda din integritet är en VPN-tunnel ett måste. Om du har svårt att försöka ta reda på vad VPN du bör välja är vi här för att hjälpa dig. Kolla in de VPN som vi tycker är bäst för Schweiz.

ExpressVPN

Om du letar efter viss integritet och en säker säkerhet i Schweiz, ExpressVPN har din rygg. Deras ultrasnabba VPN-servrar i 94 länder gör att du kan blockera de webbplatser och appar du älskar inom några minuter. Du kan strömma eller ladda ner vad du vill från någon av deras servrar med en dold IP-adress.

BulletVPN

Detta är en annan toppleverantör av VPN-tjänster som du kan använda i Schweiz för att surfa på webben på ett säkert sätt. BulletVPN erbjuda användarna en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du kan installera BulletVPN-appen på din PC, Mac, Android, iPhone, iPad eller FireStick. En smart DNS-proxy-funktion är också tillgänglig om du vill strömma geoblockerat innehåll på enheter som inte stöder VPN.

Cyberghost

Censurerat och geobegränsat innehåll kan inte stå i vägen för Cyberghost servrar. Genom att ansluta till en av deras servrar får du tillgång till innehåll från hela världen från ditt schweiziska hem. Var säker på att all din onlineaktivitet kommer att krypteras med 256-AES-bittekniken vilket innebär att dina data i princip är oackbara.

VyprVPN

Denna tjänsteleverantör är extra speciell för att vara baserad i Schweiz. Det låter dig ändra din IP-adress genom att ansluta till sina 70+ globala servrar. Obegränsad nedladdning / strömning är viktigt för dem som vill gå förbi platsbaserade block och titta på sina favorit-TV-program eller filmer. Sekretess ökar också vid användning VyprVPN medan du strömmar.

PrivateVPN

Är en bra tjänsteleverantör som säkert skulle tillfredsställa Schweiz-användare. Det är snabbt, effektivt, enkelt att använda och extremt pålitligt. Med servrar över 50 länder har det säkert stora hastigheter för sina streamingtjänster. Säkerheten PrivateVPN ger också försäkrar användaren att hans / hennes data är helt skyddade.

Hur man ansluter till en schweizisk VPN-server?

Att skapa en schweizisk VPN-anslutning kan inte vara enklare. Följ stegen som vi har listat nedan för att få en schweizisk IP-adress utanför Schweiz.

 1. Registrera dig först med en av de VPN-tjänsteleverantörer som vi har föreslagit ovan.
 2. Hämta och installera sedan VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iPhone eller iPad.
 3. Starta VPN-appen, logga in och anslut till en schweizisk VPN-server.
 4. Vänta tills VPN-anslutningen har upprättats.
 5. Bläddra gratis på webben utan begränsningar.

Bästa VPN för Schweiz – dom

Schweizregeringens övervakningsinitiativ har verkligen lagt en dämpning på hela saken med ”Fri” landstatus. Befolkningen i Schweiz har redan mycket att fira för, men att prenumerera på en VPN-tjänsteleverantör skulle garantera dem många tillfällen för jubel. De har verkligen inget att förlora, bara goda tider, kvalitetstjänster och utmärkta erbjudanden att vinna. Kommentera i kommentarsavsnittet nedan som VPN kvalificerar som det bästa integritetsskyddet i Schweiz?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map