Bästa VPN för Signal Messenger

Signal messenger, en messaging-app som är skyddad av mycket stark end-to-end-kryptering är utformad för att ersätta din vanliga SMS-klient. Även om det kan vara mest säkra kommunikationsmedel, många länder som Förenade Arabemiraten har beordrat sitt förbud. jag lyckades avblockera det för ett tag sedan med ett VPN och så ska du. Men frågan är, vilket är den bästa VPN för jobbet? Låt oss räkna ut den delen i följande granskning.

Bästa VPN för signal

Bästa VPN för signal

Signal blockerad i länder

Många länder med strikt censur på internet som Kina och Förenade Arabemiraten, förbjud appar som Signal eftersom de har ingen kontroll över dem. Själva det faktum att Signal skryter av att meddelanden är skyddas av mycket stark end-to-end-kryptering gör sådana regeringar obekväma. Att ha en sådan funktion betyder regeringarna kan inte komma åt eller övervaka användarnas aktiviteter, och det stämmer inte med deras policy.

Dessutom, precis som alla meddelanden app, tillåter Signal en användare att använda sin röst- och videosamtal. Det är strängt förbjudet i länder som Förenade Arabemiraten som det påverkar du och Etisalats inkomstströmmar. Du förstår att om du är en utlänning som bor i Förenade Arabemiraten kommer du säkert att använda internationella samtal för att hålla kontakten med dina nära och kära hemma. Vilket bättre sätt att göra det än med gratis VoIP-tjänster?

Tja, inte i Förenade Arabemiraten, mina vänner, inte i Förenade Arabemiraten. Internationella samtal är det bästa sättet för en telekomleverantör att dra nytta av sina användare. Om du använder gratisappar som Signal kommer det att påverka företagets intäkter på en drastisk skala. Därför, sådana tjänster är blockerade.

Hur man avblockerar signal med hjälp av en VPN

Oavsett hur säker appen kan vara, alla amatörhacker kan utnyttja det du skickar och tar emot med en enkel hackingapplikation. Men med en VPN kommer du till kryptera din internettrafik och säkra dina data med de senaste militära säkerhetsprotokollen.

Å andra sidan, som är vårt huvudfokus idag, är det faktum att applikationen är blockerad i vissa regioner. För att avblockera det måste du ansluta till en server som ligger utanför landet där förbudet utfärdas. Som ett exempel kan du ansluta till en amerikansk server om du är i Förenade Arabemiraten och Signal kommer att fungera fullt ut.

Gör du fortfarande vill komma åt Signal i ditt land? Det här är vad du behöver göra:

 1. Nedan hittar du fullständiga recensioner av de bästa VPN: n för signal. Välj ut efter vad som passar dig bäst och registrera dig för deras tjänst.
 2. Använd därefter din lokala App Store till ladda ner deras dedikerade klient. Om det inte är tillgängligt kan du komma direkt från den officiella webbplatsen.
 3. Nu, installera appen, starta den, och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Hitta en server där signal inte är förbjuden. Prova en amerikansk server.
 5. Anslut och starta Signal igen.
 6. Få tillgång till och använda Signal fritt och privat i alla länder på kartan.

Bästa VPN för signal

Har du någonsin tänkt att din Sign-app är helt immun mot hot på nätet? Tänk igen mina vänner. Oavsett vilka säkerhetsåtgärder den här appen vidtar för att skydda sina användare kan vem som helst utnyttja din information förutsatt att de har möjligheter att göra det. Men med en VPN kommer du till öka den redan nuvarande säkerheten med ett tryck på en knapp.

VPN: erna som jag granskade idag har testats i termer av säkerhet, hastighet och möjligheten att avblockera appen i högt censurerade länder. Så du kan vara säker på att när du är klar med den här recensionen kommer du att använda Signal utan problem. Ska vi börja?

1. ExpressVPN

ExpressVPN - Bästa VPN för 2019

Först och främst har denna VPN allt du behöver i en VPN-leverantör. Det är därför det fick första platsen i vår recension. Du kan enkelt ansluta till ExpressVPN på grund av dess ett klickalternativ. Välj bara en server och voila, du har själv en säker internetanslutning.

Annars än så får du skydda din enhet med 256-bitars kryptering via OpenVPN. Jag menar kan det bli säkrare? ExpressVPN erbjuder ett enormt servernätverk som innehåller mer än 3000 servrar i 94 länder. Detta innebär att du kan ta bort blockering av begränsat / blockerat innehåll oavsett var du bor.

Dessutom visade ExpressVPN sig vara så trovärdigt, till och med kringgått de starka blocken som Great Fire Wall ställer. Lita på mig, du kommer att älska den här. Om du inte gjorde det kan du alltid be om återbetalning under förutsättning att du håller dig till 30-dagars återbetalningsperiod.

Nackdelar

 • Typ av dyra jämfört med de andra på listan.

Du måste veta mer om denna VPN-leverantör. Full  ExpressVPN recension här.

2. IPVanish

IPVanish

IPVanish är ännu ett exempel på ett VPN som lagrar inga loggar. Med IPVanish kan du säkert använda Signal utan att oroa dig för att dina data faller i fel händer.

IPVanish använder 256-bitars kryptering på OpenVPN protokoll som standard, SHA-512-autentisering, och a DHE-RSA 2,048-bitars nyckel, vilket gör det till en mycket säker VPN.

Du kan välja en av dess 1000+ servrar fördelade på 60 länder och förväntar sig utmärkta prestationer.

Fördelar

 • Inga begränsningar för serverväxling.
 • Tusentals servrar runt om i världen.
 • Fungerar i Förenade Arabemiraten.
 • Höga säkerhetsfunktioner.
 • DNS-läckskydd.
 • 256-bitars kryptering
 • Tio samtidiga anslutningar

Nackdelar

 • Kort återbetalningspolicy.
 • Det går inte att blockera Netflix på någon server.

Vill du kontrollera andra funktioner hos den här robusta leverantören? Kontrollera vår IPVanish-granskning.

3. NordVPN

NordVPN - Topp VPN-översyn 2019

Låt oss nu prata om en annan mycket rekommenderad VPN. Den här har det största servernätverket för alla VPN på listan. Jag menar att vi pratar om 5000+, det är en pjäs av ett nummer.

När det gäller säkerhet, NordVPN är ganska unikt med tillstånd av dess dubbel krypteringsfunktion. Användarens data krypteras inte en gång utan två gånger, vilket ger ett extra lager av säkerhet för användarnas trafik. Denna leverantör lagrar inte användardata eftersom de följer a strikt ingen loggar politik. Du kan också åtkomst till signal var du än befinner dig.

Fördelar

 • Största serverlistan i den här recensionen.
 • Låt 6 enheter ansluta per konto.
 • SmartPlay, Smart DNS Proxy.
 • Dubbelkryptering.
 • Skydd mot skadlig programvara (CyberSec).
 • Strikt ingen loggar politik

Nackdelar

 • Gratis rättegång kräver kreditkortsinformation.
 • Långsamma servrar i vissa länder.

Om du undrar om denna VPN har mer att erbjuda, skumma igenom detta NordVPN Review.

Bästa VPN för signal – Wrap Up

Med signal, kommer du att kunna chatta med dina vänner och familj med extra försiktighetsåtgärder. Lägg till ett VPN så får du dig själv ultimata integritet. Kontrollera varje VPN på vår lista idag och låt mig veta vilken du slutade med i kommentaravsnitten nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me