Bästa VPN för Singapore

Reser du till Singapore snart? Singapore är känt för att vara ett regionalt nav för turism där människor från hela världen flyger in och bekanta sig med sin rika och mångfaldiga kultur. Vid första anblicken kan du berätta den unika smak som finns i deras byggnader och arkitektur, och du får också uppleva den berömda värmen och gästfriheten från medborgarna i denna stadsstat. Förutsatt att du fortfarande vill hålla koll på ditt arbete medan du är på semester, eller om du också råkar vara en utlandstjänst som bor i landet, kommer du att använda mycket av deras offentliga internet. I alla dessa fall är anslutning till ett virtuellt privat nätverk helt avgörande om du vill hålla din privata data säker. En topp VPN-tjänst ger dig också åtkomst till alla dessa geobegränsade webbplatser hemifrån. Med allt detta i åtanke, vilket är den bästa VPN för Singapore? Läs vidare för att ta reda på det.

Bästa VPN för Singapore

Bästa VPN för Singapore

Riskerna med att använda offentlig WiFi

Det finns många risker förknippade med att förlita sig på öppna Wi-Fi-nät som tillhandahålls av hotell, köpcentra, flygplatser och restauranger, och de härrör från det faktum att du inte riktigt känner till avsikterna för någon av de andra du kommer att bli dela en anslutning med. Eftersom offentliga hotspots tillhandahålls för obegränsad åtkomst är de ofta konfigurerade för att ha den lägsta möjliga säkerhetsnivå. På grund av detta är de en grogrund för hackare och spammare som alltid letar efter användare som inte har några brandväggar eller säkerhetssystem för att hålla dem borta från din enhet.

Detta kan verkligen vara katastrofalt för dig, särskilt om du använder en internetanslutning för att genomföra onlinetransaktioner eller till och med hantera ditt bankkonto på distans. Det finns en stor chans att när dessa hackare har kommit fram till din enhet kommer de att ange dina banklösenord och kreditkortsnummer. De tappar sedan ut allt och du har inte ens den minsta uppfattningen om vad som händer.

Internetcensur i Singapore

Singapore Internetleverantörer har implementerat block som förhindrar deras användare från att besöka olika webbplatser medan de surfar på webben. Oavsett om du använder SingHub, SingTel, M1, ViewQwest eller MyRepublic, Det finns vissa webbplatser som du inte kan öppna. Genom att använda VPN kan du undvika dessa internetcensuråtgärder.

Säkra din Internet-anslutning med VPN

Att ha din internetanslutning säkrad utomlands kan hjälpa dig att du aldrig befinner dig i sådana situationer, och ett av de bästa sätten att skydda dig själv är genom att registrera dig hos en trovärdig VPN-tjänsteleverantör. En VPN-tjänst kan hjälpa dig att undvika alla kryphål som kan utnyttjas av alla som är intresserade av att komma åt din enhet eftersom du har en krypterad anslutning nästan omöjligt att infiltrera när du prenumererar. Som en extra fördel kommer du också att arbeta med de olika begränsningarna som ställs in på populära kanaler som Netflix och Hulu, särskilt för användare som försöker komma åt dem utanför sitt ursprungsland. Du kommer också att kunna neutralisera alla ISP: s ansträngningar för att tjuvlyssna på din Internetanvändning, och detta kommer att fortsätta för att skydda dig från något av deras snabbregistrering & bandbreddbegränsande praxis.

I den här guiden kommer vi att visa dig vad du ska leta efter när du söker efter en leverantör, och vi kommer också att ge några toppval för din övervägande.

Kriterier som används för att välja den bästa VPN för Singapore

Vi tittade på ett antal funktioner som en VPN-tjänst borde behöva anser att det är värt att prenumerera på, och det är de som vi tycker att du verkligen borde uppmärksamma:

  • Hastighet: Trots att en VPN på några sekunder lägger till den tid som krävs för att en sida, video eller nedladdning ska inträffa, vet de bästa leverantörerna hur man kan övervinna dessa förväntningar och fortfarande upprätthålla en snabb surfningshastighet för sina användare
  • Loggarpolicy: Om en VPN håller loggar tar de några steg tillbaka från vad de tänkte göra; ger ultimata integritet.
  • Servernätverk: Det säger sig självklart att ju mer antalet servrar en leverantör har, desto bättre är dess tillförlitlighet även inför ökad trafik.
  • Bas: Vi har också övervägt var en tjänst är baserad eftersom deras plats bestämmer om de prenumererar på lagarna om datalagring som verkställs i vissa länder eller inte.

De bästa VPN: erna för Singapore

Låt oss gå vidare med det och titta på 3 av de bästa VPN: n för användare baserade i Singapore.

1. ExpressVPN – Redaktörens bästa val

Med ExpressVPN, du får en känsla av den höga uppmärksamhet som har uppmärksammats på kundserviceleverans, eftersom deras team alltid är redo att reda ut alla problem som kan komma till någon av deras användare som finns i olika länder. Deras servernätverk fortsätter att växa stadigt, med cirka 145 i mer än 94 olika länder i skrivande stund. Användare kommer utan tvekan kunna uppskatta deras snabba och effektiva serverhastigheter, som tar minsta tid att strömma HD-videor och till och med underlätta nedladdningar av stora volymer. Tjänsten erbjuder också ovanliga funktioner som DNS-läckageskydd och en automatisk Internet-kill-switch som avslutar Internet-anslutningen när VPN-säkerhet befinner sig vara i riskzonen. Appstöd för användare är också mångsidigt, där leverantören använder mjukvara som enkelt kan köras på Windows, iOS, Android, Mac och Linux baserade enheter.

2. NordVPN

NordVPN erbjuder också konkurrenskraftiga funktioner för dem som vänder sig till det för sitt online-skydd. Prenumeranter kommer att kunna dra nytta av toppskydd med säkerhet med 2048-bitars SSL-kryptering, en respekterad policy utan loggar och möjligheten att ha upp till 6 enheter samtidigt anslutna till ett konto för att bara nämna några. Deras servernätverk är inte heller något att lura på, med över 2000 distribuerade i cirka 59 olika länder. De erbjuder också stöd för användare som är intresserade av torrenter och nedladdningar genom att erbjuda specialiserade servrar som är utformade för att optimera sådana aktiviteter. Att registrera dig med dem innebär att du får obegränsad serverväxling och också njuta av obegränsad bandbredd. För att ta reda på om dessa killar är rätt passande, uppmuntrar vi våra läsare att prenumerera först under 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Om du gör det på detta sätt kommer du att spara dina hårt tjänade pengar om du bestämmer dig för att prova andra alternativ.

3. IPVanish

Teamet kl IPVanish fortsätter att sträva efter en verklighet där varje användare inte behöver oroa sig för att deras integritet bryts. Det här är exakt vad deras tjänst försöker uppnå, och med över 850 servrar distribuerade i cirka 60 länder verkar de inte göra något dåligt. Deras tjänst är också en av de få som erbjuder smarta DNS-tjänster tillsammans med VPN, så användarna kan välja vad den bästa säkerhetsåtgärden för dem råkar vara. Säkerhet är också toppnivå, med tillstånd av 256-bitars AES-kryptering, liksom en noll loggpolicy som är fast på plats. En sak till som vi är säkra på att användare kommer att gilla är förmågan att ansluta upp till 5 enheter samtidigt, allt kopplat till ett primärt konto. Detta kommer att göra mycket för att minska det belopp som varje individ i en grupp kan behöva spendera på en trovärdig VPN-tjänst.

Slutsats om den bästa VPN för Singapore

Vi kommer att uppskatta det mycket om du delade med oss ​​din erfarenhet genom att använda någon av de tjänster vi har nämnt ovan. Lämna bara din fråga eller kommentar i avsnittet nedan, så kommer vi att se tillbaka till dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me