Bästa VPN för Sky Ticket

Med alla ansträngningar som Sky utövar för att ha sina tjänster tillgängliga för en bred marknad kan abonnenter behöva hantera problem med geobegränsningar när de är utomlands. Detta har att göra med att Sky Ticket är blockerat för användare utanför Europa. Det kan vara att upprätthålla licensavtal som reglerar distributionen av dess innehåll. Lyckligtvis har vi en lösning som kan hjälpa till att ta hand om detta problem.


Bästa VPN för Sky Ticket

Bästa VPN för Sky Ticket

Vad är Sky Ticket?

Sky Media- och telekommunikationsföretaget är ett av världens största konglomerat. Det har en bred närvaro i Europa, liksom en lång lista med kanaler som den sänder. Eftersom preferensen för innehåll på begäran blir så populär bland dagens tittare har tjänsten introducerat ett antal strömningstjänster. En av de många som multimedia-jätten introducerade för sina kunder är Sky Ticket.

Streaming-tjänsten, som lanserades först i Tyskland 2016, gör det möjligt för tittarna att komma ikapp med det senaste inom sport-action, samt prisbelönt underhållningsprogrammering. Tjänsten introducerades ursprungligen för att tillgodose den tyska och österrikiska marknaden. Men det har expanderat till att tjäna andra regioner i och runt Europa. Tjänsten ger ett alternativ utan kontrakt där användare bara kan välja det lämpligaste alternativet baserat på hur länge de vill komma åt innehåll genom tjänsten.

Hur man avblockerar Sky Ticket utanför Europa med hjälp av en VPN

Det enda pålitliga sättet du kan använda för att avblockera Sky Ticket utanför Europa är att använda tjänsterna i ett virtuellt privat nätverk. Med ett VPN kan du ansluta till utländska baserade servrar som döljer din IP-adress så att det verkar som om du är baserad i ett specifikt land.

Detta är nyckeln eftersom tjänster som Sky Ticket litar på din IP-adress för att veta om du är inom Europa eller inte. Och baserat på din geografiska plats ger de dig åtkomst. Med ett VPN har du tillgång till fjärrservrar i ett valfritt land. Genom att göra det kan du ändra din plats så att den ser ut som om du är i det landet. Följ stegen nedan för att lära dig hur du spärrar Sky-biljetten utomlands:

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör som ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera applikationen på din enhet.
 3. Starta applikationen och logga in.
 4. Anslut till en tysk server för att få en Tysk IP-adress.
 5. Du kan nu komma åt Sky Ticket var du än vill i världen.

Bästa VPN för Sky Ticket

Med så många VPN-tjänster som finns tillgängliga på marknaden är det inte så svårt att tappa sig att registrera sig hos en bedräglig leverantör. För att hjälpa dig att undvika detta har vi förminskat listan över tjänster till bara tre kända tjänster som garanterat ger dig det bästa värdet. Här är vår kortlista över de bästa VPN: n för Sky Ticket.

ExpressVPN

ExpressVPN börjar på toppen tack vare sin förstklassiga kvalitet och professionella kundservice. Leverantören fortsatte med att vinna flera priser i erkännande av sin kapacitet. Tjänsten har sitt huvudkontor baserat på Brittiska Jungfruöarna. Detta är för att hålla sig borta från alla myndigheter som kanske vill undersöka användarnas data. Tjänsten upprätthåller också en strikt politik utan loggning, tillsammans med militärklass 256 bitars AES-kryptering för all säkerhet.

ExpressVPN stöder VPN-protokoll som OpenVPN, PPTP, SSTP och L2TP / IPSec. Det tillåter också upp till tre samtidiga enheter att ansluta till tjänsten och erbjuder en speciell funktion som kallas split tunneling. Denna funktion gör det möjligt för användare att välja vilka delar av sin trafik som ska krypteras, och vilka delar som inte ska. Tjänsten har också stealth-servrar som användare kan välja att ansluta till. Gå igenom vår ExpressVPN-granskning för att ta reda på vad mer ExpressVPN har i lager.

IPVanish

IPVanish är en annan väl respekterad leverantör som har funnits länge nog för att veta hur man erbjuder den bästa typen av tjänster. Sedan 1999 har IPVanish tillhandahållit den mest pålitliga tjänsten till användare som föredrar att ha både hastighet och säkerhet från sina VPN-leverantörer. Detta inkluderar användare som tenderar att spela onlinespel. Deras servrar är kända för att vara tillräckligt konsekventa och för att undvika förseningar. IPVanish har ett nätverk med mer än 1500 fysiska servrar över hela världen, och de råkar ägas direkt av tjänsten.

Leverantören är också en av de mest kapabla när det gäller samtidiga anslutningar. Den klarar mer än 10 i taget. Du behöver inte registrera dig med någon annan leverantör när du har ställt in ditt IPVanish-prenumeration. IPVanish förlitar sig också på industristandarden 256 bitars AES-kryptering. Det tillåter till och med användare att avgöra om de vill ladda ner sin VPN-klient eller inte. IPVanish lovar också obegränsad bandbredd, liksom möjligheten att växla mellan servrar så många gånger som möjligt. För att ta reda på hur annat IPVanish kan skydda din anslutning, ta dig lite tid och gå igenom vår IPVanish Review.

NordVPN

Att stänga vår lista är NordVPN. Det är en annan pålitlig leverantör som har mer än 4000 servrar för sina användare att välja att ansluta till. Baserat på Panamaöarna finns NordVPN som en av de mest mångsidiga leverantörerna i branschen. Den har funktioner som är inriktade på att ge en stressfri upplevelse när som helst online. Leverantören kan också stödja upp till 6 samtidiga användare, och genom sitt dubbla VPN-protokoll fördubblar den skyddsnivån.

Dess unika dubbel VPN-kryptering innebär att användardata dirigeras genom två servrar istället för en. Fördubblingen av krypteringsnivån som redan tillhandahålls genom sin branschstandard 256 bitars AES-kryptering gör denna VPN säkrare. NordVPN tillåter också användare att välja vilka servrar de vill ansluta genom baserat på vilken typ av aktivitet de vill göra online. NordVPN erbjuder också viss mjukvara för att säkerställa att allt går att fungera smidigt. Två av dess mest pålitliga programvaror är CyberSec och SmartPlay. För en mer detaljerad analys av NordVPN och vad den har att erbjuda, kolla in vår NordVPN Review.

Mer information om Sky Ticket

Användare kan välja att betala 10 euro för daglig tillgång, 15 euro för veckotillgång eller 30 euro för månatlig tillgång. Dessa alternativ kategoriseras vidare i Supersport-biljetten för allt sport, underhållningsbiljetten för serier, dokument och biobiljetten för bästa filmfilm. Sky Ticket-tjänsten stöds av både Apple TV och Chromecast. Men om en användare inte har tillgång till något av dessa, är Sky Ticket TV Stick ett bra alternativ.

Dongeln är enkel att använda. Det kräver bara att du ansluter den till HDMI-porten på TV: n. För bästa prestanda är det bra att se till att du har ett obegränsat abonnemang för WiFi-paket, så att strömmarna är snabbare och av överlägsen kvalitet. Du kan köpa The Sky Ticket TV Stick för 30 euro. Men det här kan komma igen som gratis om du bestämmer dig för att köpa underhållningsbiljetten (10 euro) i 3 månader, biobiljett (15 euro) i 2 månader eller Supersportbiljetten (30 euro) i en månad.

Bästa VPN för Sky Ticket – slutliga tankar 

Det bästa sättet att få ut mesta möjliga av en streamingtjänst är att använda en VPN-tjänst. På detta sätt undviker du någon form av strypning eller begränsningar. Du garanterar också din säkerhet. Se till att du läser alla de individuella recensionerna så att du får ett bättre perspektiv på vad varje tjänst har att erbjuda. Låt oss veta i kommentarsektionen nedan vilken VPN den kommer att vara. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map