Bästa VPN för Skype 2020 – Avblockera VoIP-tjänster

Skype är förmodligen den mest populära och mest använda meddelandetjänsten och VoIP-tjänsten i världen. Det är go-to-appen för videosamtal och meddelanden när individerna i fråga är för långt ifrån varandra, eller när organisationer bara vill göra ett videokonferensmöte istället för att fysiskt visas någonstans. Trots dess popularitet finns det länder där användning av Skype inte är tillåtet, till exempel Brasilien, Förenade Arabemiraten, Kina och Kuba. För att använda det i sådana länder, måste du lära dig om några av de Skype VPN-leverantörer du kan lita på. Läs följande recension för att ta reda på mer om det bästa VPN för Skype 2020.

Bästa VPN för Skype 2017

Bästa VPN för Skype 2020

Bästa VPN för Skype

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. SurfShark
  5. IPVanish
  6. VyprVPN

Skype – den bästa VoIP-tjänsten

Det med Skype som gör det så populärt kan vara möjligheten att prata, skicka textmeddelanden och ringa videosamtal gratis. Företaget har funnits sedan de tidiga dagarna där människor brukade använda uppringt internet och har sett hela världen utvecklas till att använda höghastighetsinternetanslutningar.

De flesta mobiltelefonföretag var mer än rädda när Skype meddelade & lanserade sin VoIP-tjänst. De var oroliga för att deras vinstmarginaler skulle sjunka på grund av att människor som använder appen för att ringa så många internationella telefonsamtal. De trodde att dessa samtal skulle kosta så mycket på grund av hög bandbreddanvändning, och så de flesta Internetleverantörer fortsatte att förbjuda sina kunder att använda Skype. Senare kom det fram att internetleverantörerna förbjöd dem för att omdirigera trafiken till sina egna VoIP-initiativ.

Allt detta brukade hända under en period då Skype fortfarande var en ny aktör på marknaden. Från och med idag har de flesta länder tillåtit sina medborgare att använda Skype som deras huvudsakliga kommunikationssätt. Det finns dock fortfarande länder som fortfarande har Skype-förbud, och de är inte intresserade av att låta dess medborgare använda den som sin huvudmeddelandenapp.

Använd en VPN för att avblockera Skype

Om du hamnar i ett sådant land, bör du vända dig till ett alternativ som VPN för att avblockera Skype. En Skype VPN fungerar i princip som en säker kanal genom vilken alla dina förfrågningar skickas igenom. Om du använder en VPN för att avblockera Skype kan du kringgå all regerings- och ISP-övervakning, samt behålla dina onlinedata & Internetidentitet säkert och anonymt.

Om du använder Skype med en VPN-tjänst kan du också spara på telefonsamtalskostnader. Detta kan göras genom att välja en server som är baserad i USA eftersom Skype-priserna är betydligt lägre där borta. Att göra ett röstsamtal istället för ett videosamtal gör det mycket billigare.

Om du fortfarande insisterar på att ringa ett röstsamtal eller videosamtal, leta efter en server som är närmare var du är. Några exempel på leverantörer du kan överväga inkluderar ExpressVPN, NordVPN, och BulletVPN.

Hur man avblockerar Skype i fyra enkla steg

Avblockera de tjänster du älskar med en Skype VPN. Här är hur:

  1. Bli Medlem för ett ExpressVPN-konto.
  2. Ladda ner och installera dina VPN-appar på alla dina enheter.
  3. Ansluta till en av ExpressVPN: s 145 VPN-serverplatser över hela världen.
  4. Använd Skype utan begränsningar.

Nationer som förbjuder Skype & Andra VoIP-tjänster

Som tidigare nämnts uppskattar ett stort antal länder inte användningen av Skype inom sina gränser. De flesta av dem har sina egna skäl för att göra det. Länder i centrala & Sydamerika blockerar till exempel Skype så att folket kan vända sig till lokala tjänsteleverantörer för båda telefonerna & internettjänster. Det finns också telekomföretag som driver för att Skype ska blockeras på grund av deras gratis telefonsamtalstjänst. Detta händer normalt när telekomföretaget är så stort att det har inflytande att lobbyverka för att en internationell tjänst som Skype blir förbjuden, och så småningom gör det.

De länder som helt har förbjudit Skype inkluderar Kuwait, Guyana, Libyen, Qatar, Syrien, UAE, Oman och Nordkorea. De som har genomfört någon slags geografisk begränsning inkluderar Mexiko, Kina, Kuba, Brasilien, Karibien, Pakistan, Myanmar, Syrien, Tunisien, Venezuela, Panama, Jordanien och andra..

Topp Skype VPN-leverantörer

Med den expansiva listan över VPN-leverantörer som finns tillgängliga kan det vara lite avskräckande att bestämma dig. Det är därför jag har lagt upp en lista över topp-VPN-enheter att välja mellan om du vill använda Skype som bäst. Tänk på att det finns andra premiumtjänster att använda. Men dessa sticker ut baserat på deras specifikationer och funktioner. Här är de.

ExpressVPN

För att starta det börjar vi med en av de bästa tjänsterna i världen, ExpressVPN. Denna VPN-leverantör lever verkligen upp till sitt rykte när den släpper ut hur många priser den vann sedan den debuterade på marknaden. Inte bara det, du kan säga att en produkt har sina gränser. Tja, den här fortsätter att dominera branschen med vad den har att erbjuda. Först och främst, låt oss prata om dess servernätverk. Denna VPN erbjuder mer än 2000 servrar i 90+ ​​länder runt om i världen. Detta innebär att du kan komma åt hundratals strömningskanaler genom att trycka på anslutningsknappen baserat på servern du vill ansluta till. Mer än 200000 IP-adresser är tillgängliga. Vänta, det finns mer.

ExpressVPN tillåter upp till tre anslutningar per konto. För att inte tala om att du kommer att kunna dela en VPN-anslutning till otaliga enheter om du ställer in VPN på din router. Låt oss nu prata om vad en VPN fanns för att förbättra din säkerhet. Denna VPN-leverantör förlitar sig på 256 bitars AES-kryptering för att hålla användardata skyddade och antar också den strikta nollloggningspolicyn. Du får välja protokoll utifrån dina behov, inklusive OpenVPN, PPTP, SSTP och IKEv1 / v2. OpenVPN är alltid rätt val, varför ExpressVPN ställer in det som ett standardalternativ. Ta en titt på vår ExpressVPN-granskning för mer information om hur detta VPN kan gynna din onlineupplevelse.

NordVPN

NordVPN kommer på andra plats på vår lista. Men det betyder inte att det är andra än någon annan VPN-programvara. Baserat på statistik har denna VPN det största servernätverket bland alla. Jag menar 5000+ servrar i 62 länder, det är ett nummer att komma ihåg. NordVPN ger dig säkerhetstjänster som inte många andra tjänster kan. En av dessa är dess dubbla VPN-tjänster. Den här funktionen leder din anslutning via två servrar istället för en, vilket innebär att du kommer att kunna fördubbla skyddet på din internettrafik. Tyvärr sänks din anslutningshastighet också.

Det finns också dess CyberSec-funktion som håller annonser och skadlig kod borta från din enhet. Dessutom ger SmartPlay-funktionen användare tillgång till geobegränsade webbplatser och tjänster, det är Nordens egna Smart DNS Proxy om du undrar. För att ta reda på mer om denna robusta VPN-leverantör, ta dig lite tid och bläddra igenom vår NordVPN Review.

BulletVPN

BulletVPN fokuserar mer på användarnas säkerhet och integritet. Jag nämnde det för att du inte hittar så många servrar i dess nätverk. Det täcker 30 länder, vilket är lite lågt vad andra VPN erbjuder. Men det har stöd för VPN-protokoll som OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec och IKEv1 / v2. Dessa är ganska viktiga om du är en som värnar om online-säkerhet.

Leverantören kan säkra sina kunder med en strikt nollloggningspolicy. Var du än befinner dig kan din internetleverantör eller regering inte få tag på din surfinformation. Hur kommer de att få dina data om det inte finns något att få?

Låt oss inte glömma det faktum att BulletVPN inte har funnits länge. Men den kan göra mycket mer än andra VPN: er, så det är värt din tid. Ta en titt på vår BulletVPN Review och kom med en egen dom.

SurfShark

Äntligen har vi det SurfShark, den nya VPN på marknaden. Trots att det är ganska nytt lovar denna VPN att leverera den bästa servicen till kunderna. Om du vill att något ska fånga din uppmärksamhet är det första du ser att det erbjuder obegränsade samtidiga anslutningar. Inte bara det, men SurfShark har också ett brett utbud av servrar i över 50 länder. Servern innehåller mer än 800 servrar, vilket är mer än tillräckligt för att blockera hundratals kanaler över hela världen.

Dessutom använder SurfShark CleanWeb, en funktion som håller bort annonser och annonser när du surfar på internet. För att se vad tjänsten har upp ärmarna, titta på vår SurfShark Review.

Bästa VPN för Skype – Wrap Up

Bortsett från en VPN-tjänst finns det egentligen ingen annan metod som är lika effektiv nog att spärra Skype i ett land där dess användning har varit förbjuden. VPN för Skype låter dig kryptera dina data och dölja din personliga information så att ingen kommer att kunna ta reda på att du använder Skype eller hacka in meddelandena som du skickar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me