Bästa VPN för sladdskärare

Vad är bästa VPN för skärning av sladdar? Sedan höghastighetsinternevolutionen började växla många kabel-tv-tittare nu till de mycket bättre alternativ som används via internetbaserade streamingtjänster. Detta har lämnat de flesta kabel-TV-sändare i en vanvidd om vad de ska göra eftersom det kommer att vara mycket svårt för dem att matcha med både variationen och funktionerna som erbjuds genom deras nya konkurrenter. När de konsoliderar sig varandra på nästa steg kommer nya sladdar att behöva ta lite tid att bekanta sig med denna värld av “streaming” och “video on demand” och säger adjö till långsiktiga kontrakt och orättvisa höga kabelabonnemang priser i processen. VPN-appar har också blivit en viktig del av alla verktygslådor för sladdskärare när du släpper kabel-TV. I översynen nedan tittar vi på de bästa leverantörerna av VPN-tjänster för sladdar i USA.


Bästa kabelklippning VPN-granskning

Bästa VPN för sladdskärare

Streamingtjänster har också sina nackdelar

Det finns ingen tvekan om att ökningen av nya fristående strömningstjänster har gett oss alla ett genomförbart alternativ att titta på TV utan kabel på strömningsenheter som Apple TV, Roku, Smart TV-apparater, Amazon Fire TV Stick och till och med spelkonsoler som Nintendo Switch , Xbox One och PS4. Bland de många saker som nya trådklippare kommer att behöva lära sig att arbeta med är de många licenser och begränsningar som styr vilka program som sänds i vilka regioner. Dessa lagar fastställs normalt när en tjänst förvärvar sändningsrättigheterna för att strömma en viss show inom sin tjänst. Detta innebär att inte alla regioner kommer att njuta av samma typ av innehåll som alla andra regioner. Det bästa exemplet för att illustrera detta skulle vara hur strömningstjänsten Netflix har olika webbplatser för olika tittare baserat på deras plats. Det finns Netflix Storbritannien, Netflix USA, Netflix Kanada, och så vidare och så vidare. 

Av alla dessa kanaler är American Netflix den med de senaste filmerna, serierna, dokumentärer eller shows. De flesta TV-program sänds via den här kanalen innan de laddas upp till andra regioner, vilket innebär att den amerikanska publiken alltid kommer att få det senaste av nästan allt. Som en ny sladdskärare är det viktigt att inse så tidigt som nu att det inte behöver vara så. Det finns en lösning som du kan vända dig till som hjälper dig att dölja din plats och göra det möjligt att komma åt vilken Netflix-region du vill ha. Vi har också behandlat en lista över de bästa kabel-TV-alternativen för sladdar. 

Dessutom, om du är en sportfan, kan du stöta på vissa blackouts när du försöker titta på ditt favorit MLB-, NFL-, NBA- eller NHL-team online. Ursprungligen genomfördes Blackout-begränsningar för att skydda kabelleverantörer. Även om konceptet har blivit ganska föråldrat implementeras emellertid fortfarande över hela USA och Kanada till denna dag.

Hur en VPN kan hjälpa trådskärare

Ett virtuellt privat nätverk, förkortat VPN, är den enda lösningen du behöver för att få tillgång till inte bara andra versioner av Netflix utan till hundratals andra strömningstjänster som kanske inte ens låter dig strömma från dem med tillstånd från din plats. En trovärdig VPN-tjänst underlättar allt detta genom att tillhandahålla nätverket med fjärrservrar du kan behöva ansluta till. När du ansluter till någon av dessa servrar kan du få åtkomst till geobegränsade kanaler som inte ens har någon aning om var du kommer åt dem från. Genom en VPN-tjänst har du lurat dem att “tänka” att du befinner dig i ett område som finns på deras vitlista.

Samma process gör det möjligt för sladdskärare att kringgå blackoutbegränsningar som införs för strömningskanaler för sport inklusive MLB.tv, ESPN, NBC Sports, NHL.tv, NBA League Pass och NFL Game Pass.

Med det sagt har en VPN-tjänst också ett antal funktioner som de flesta tycker är mycket användbara. Du förstår, det huvudsakliga syftet med ett VPN-nätverk är att kryptera en användares anslutning. Detta innebär att skydda alla data som överförs från en VPN-användares enhet. En VPN döljer också inte bara en användares plats utan också hans eller hennes personliga uppgifter. Detta förhindrar alla dålig cyberbrottslingar från att få tag i dina uppgifter för att utpressa eller utpressa från dig.

Den bästa VPN för sladdskärare

Det finns cirka 800 leverantörer i dagens VPN-bransch. Vissa av dem erbjuder till och med sina tjänster gratis, och eftersom det inte är på något sätt de skulle kunna upprätthålla sig själva genom att göra det, fortsätter de att sälja din surfhistorik till tredje part. Detta slår hela poängen att registrera sig med en VPN-tjänst, och det är därför vi erbjuder ett ord av försiktighet till alla som tänker registrera sig hos dessa tvivelaktiga leverantörer. Istället föreslår vi att du registrerar dig för någon av dessa mycket granskade leverantörer som vi har listat nedan.

1. ExpressVPN

ExpressVPN grundades på de brittiska Jungfruöarna redan 2009, och det har vuxit till att vara en topp-VPN-leverantör som har bevisat att deras tjänst är en du helt kan lita på. Tjänsten har cirka 2000 servrar runt om i världen som alla är väl skyddade genom ExpressVPNs 256 bitars AES-kryptering. Servern försäkrar alla som registrerar sig för deras strikta anslutning till sin nollloggningspolicy och erbjuder också möjlighet för dem att ansluta upp till tre samtidiga enheter på sin anslutning. ExpressVPN har också vunnit priser som berömmer sin exceptionella kundvårdstjänst, så du kan vara säker på att deras team alltid kommer att ha ryggen när du stöter på problem. ExpressVPN har också stealth-servrar som kan lita på av användare som är baserade i mycket restriktiva områden som Kina för att fortfarande arbeta kring sina begränsningar och få tillgång till vad som helst strömningswebbplatser och kanaler de vill ha. Kunder uppmuntras också att ta in andra prenumeranter genom den gratis servicemånaden som erbjuds både remiss och domare när en ny användare registrerar sig. Leverantörens app är också lätt att navigera igenom, vilket gör den väl lämpad för absoluta VPN-nybörjare. Apparna fungerar också med alla mobila enheter som kör Windows, iOS, Mac OS eller Android som operativsystem. Om du är intresserad av den här tjänsten, ta en titt på vår ExpressVPN-granskning för att lära dig allt du behöver veta om den.

2. NordVPN

NordVPN är en annan branschveteran vars team har tagit sig tid att lära sig vad kunderna verkligen vill ha och har räknat ut ett sätt att leverera det till dem. Denna Panama-baserade leverantör har cirka 4000 servrar till sitt nätverk, och detta ger tillgång till en mängd platser större än vad andra etablerade webbplatser kan. Leverantören har också några unika funktioner som gör att den sticker ut från resten, med den mest anmärkningsvärda är deras dubbla krypteringstjänst. Denna funktion använder det stora nätverket av servrar som leverantören har tillgång till genom att tillåta användning av två servrar istället för en. Detta betyder två gånger nivån på 256 bitars AES-kryptering som du skulle få från andra leverantörer, och detta kommer fortfarande med möjligheten att ansluta upp till 6 enheter till under samma konto. Tillagda fördelar som en automatisk dödsbrytare, DNS-läcksskydd och Tor över VPN kommer också med i paketet, allt så att du kan vara säker på både din online-säkerhet och anonymitet när du använder NordVPN. Utöver allt detta får användare också njuta av en bättre surfupplevelse tack vare NordVPN: s helt egna CyberSec-funktion, som ansvarar för att hålla bort alla oönskade annonser och skadlig programvara när du bläddrar. Det finns en mycket bra gjord NordVPN-recension här som vi rekommenderar att du går igenom om du vill ha NordVPN som din valda leverantör.

3. VyprVPN

Vi skulle inte ha gjort rätt till denna lista om vi inte inkluderade VyprVPN. Denna mycket kapabla leverantör har cirka 700 servrar registrerade under sitt nätverk, med planer på att fortsätta expandera mycket på gång. Dessa servrar erbjuder totalt upp till 200 000 IP: er, som kan användas för att upprätta skyddade anslutningar oavsett var användaren befinner sig. Tjänsten står högt bland andra leverantörer helt enkelt på grund av att de helt äger alla sina servrar och de övervakas och kontrolleras alla från sin bas i Schweiz. Tjänsten är känd för att banbrytande sina egna innovationer inom VPN-industrin, och en av deras mest populära hittills är deras Chameleon-protokoll. Denna tjänst kryper upp OpenVPN-paketmetadata, vilket gör att den kan fortsätta att upptäckas även efter djup paketinspektion. Detta betyder bara att tack vare tekniken kommer VyprVPN-användare att kunna lita på OpenVPN-baserad kryptering för att komma åt sina favoritwebbplatser och kanaler även i områden som inte godkänner användningen av en VPN. VyprVPN erbjuder också välbyggda, enkla att använda VPN-appar som är tillgängliga i versioner som kan köras på Mac, Android, iOS, Windows samt din smarta TV. Vi har förklarat mer detaljerat vad denna leverantör har lagrat åt dig i vår VyprVPN-granskning, så om du är intresserad, ta en minut eller två och gå igenom den.

Bästa CordCutters VPN sammanfattad

Vi har testat en hel del VPN-tjänsteleverantörer genom åren. Här är våra bästa val när det gäller topp-VPN: n för skärning av sladdar:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. VyprVPN
 4. BulletVPN
 5. IPVanish
 6. Cyberghost
 7. HideMyAss VPN
 8. Privat internetuppkoppling
 9. PureVPN
 10. PrivateVPN

Den bästa VPN för sladdskärare – Slutord

Antalet kanaler eller program som du hittar genom strömningstjänster överträffar långt vad kabel-TV-tittare kan komma åt, men när du har lagt till en trovärdig VPN-tjänst i hela ekvationen är det du får en värld av kanaler som du inte skulle göra till och med kunna kvantifiera. Skaffa ett VPN och släpp loss den verkliga potentialen med Internet-TV.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map