Bästa VPN för Sling TV år 2020 avslöjad

Vad är den bästa VPN för Sling TV 2020? Om du är ny med att strömma dina favoritkanaler utanför ditt hemland, tittar på Sling utanför USA kan ge dig lite huvudvärk, speciellt eftersom du inte känner till tekniker som gör det möjligt för dig kringgå de regionala begränsningarna inställt av kanalen. Så vad händer om du är en amerikansk utvandrad som vill avblockera Sling TV medan i Tyskland, Frankrike, Spanien, Australien, Storbritannien, eller kanada? Du lär dig mer om kända lösningar som Smart DNS & VPN. Oroa dig inte, den här artikeln kommer att göra allt tillräckligt enkelt för dig genom att avslöja bästa Sling VPN år 2020.


Bästa VPN för Sling TV 2017 avslöjad

Bästa VPN för Sling TV år 2020 avslöjad

Bästa Sling TV VPN i ett nötskal

Om du inte har tid att gå igenom den djupgående granskningen nedan väljer du bara en av VPN-tjänsteleverantörerna från listan över bästa Sling TV VPN: er nedan:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN
 6. Cyberghost
 7. PrivateVPN
 8. StrongVPN
 9. PureVPN
 10. PIA VPN

Sling utanför USA: s Geo-Location Error

Du har antagligen sett detta fel mer än tillräckligt många gånger nu:

“Vi är ledsna. Sling-TV finns endast i USA. Tack för ditt intresse.”

Det kan bero på:

 • Du försöker ta bort blockering av Sling TV med en tjänst som inte längre fungerar med Sling.
 • Du försöker komma åt Sling TV utanför USA utan VPN.

Båda fallen behöver du fundera över vilken VPN-leverantör du väljer avblockera Sling TV utanför USA. Jag har ett förslag som jag tror att du skulle vilja:

Bästa VPN för Sling TV 2020

VPN är något som fler och fler människor fortsätter att uppskatta eftersom det ger användarna möjlighet att behålla sin integritet när de använder Internet. Trots detta kan de flesta VPN-leverantörer inte riktigt uppfylla alla dina förväntningar, och detta inkluderar förvånansvärt några som du kan överväga premiumleverantörer. För att skriva en välinformerad guide har jag testat många av dessa leverantörer och hittat det ExpressVPN är det bästa att använda för att avblockera geoblockerade kanaler som Sling-TV utanför USA. Så här är:

 • ExpressVPN har support dygnet runt vilket innebär att du aldrig kommer att sakna någon som kan hjälpa till att lösa problemet.
 • Du får lättanvänd programvara för Mac, iOS, Android, Windows, och Linux. Detta gör att du kan ställa in din anslutning mycket snabbt.
 • Du får tillgång till det mycket populära Amerikanska Netflix med ExpressVPN.
 • Du kommer upp till 5 samtidiga VPN-anslutningar.

Det med ExpressVPN som gör att det sticker ut från de flesta är dess 30-dagars återbetalningsgaranti. Det betyder att du är berättigad till återbetalning om du uttrycker missnöje med produkten inom de första 30 dagarna efter användning. Det är en verklig självförtroende för människor som är mycket medvetna om sina utgifter. Andra leverantörer du kan använda titta på Sling utanför USA inkludera:

Bästa Sling TV VPN-granskning – Smart DNS Proxy-alternativ

Smart DNS och VPN är väldigt lika i det att de tillåter dig strömma geo-begränsade kanaler oavsett var du kanske är. Smart DNS gör det enkelt för dig att låsa upp och titta på kanaler som Sling utanför USA genom att stänga av den del av din URL som skickar information om din plats. Här är några andra användbara tips du bör veta om Smart DNS:

 • Smart DNS ändrar inte din IP-adress. Du har fortfarande tillgång till dina lokala kanaler.
 • Smart DNS kan konfigureras på alla strömningsenheter så att du kan se Sling TV på din Mac, PC, Amazon Fire TV, Android, Chromecast, Apple TV, Xbox, iPhone, iPad, PS3 och PS4.
 • Eftersom smart DNS inte krypterar din trafik kan din ISP enkelt se vad du gör online.
 • Smart DNS är inte för dig om din Internetleverantör använder transparenta proxyer.

Om dessa funktioner sitter bra hos dig och du vill prova Smart DNS, då Unlocator skulle vara en bra leverantör att börja med. Deras sju dagars kostnadsfria provperiod gör att du kan bekanta dig med deras tjänst och bestämma om det passar bra.

Bästa VPN för Sling TV VPN 2020 – Slutsats

En tumregel när du letar efter en smart DNS- eller VPN-leverantör är att leta efter en som låter dig testa tjänsten innan du prenumererar på den. ExpressVPN s 30-dagars återbetalningspolicy är en möjlighet Unlocator s 7-dagars gratis provperiod. Dessa metoder kommer alltid att hamna med att du får det bästa värdet för dina kontanter.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map