Bästa VPN för SoundCloud

Det finns så många musikappar och webbplatser som du kan välja att källa eller strömma musik från. Saken är att de flesta av dem kommer att be dig att prenumerera och betala en avgift då och då. Soundcloud är dock annorlunda. Det är faktiskt mer en social medieplattform där artister och musikälskare kan interagera, dela och granska spår från ett brett spektrum av genrer. Att använda webbplatsen är också ganska enkelt. När du har registrerat ditt konto kan du följa andra användare och bli meddelad när de lägger till en ny ström. På det här sättet kan du hålla reda på varje ny ström från din favoritartist.

Bästa VPN för SoundCloud

Bästa VPN för SoundCloud

Är SoundCloud tillgängligt överallt?

Sedan skapandet 2007 har tjänsten hjälpt upptäckten av många begåvade individer. Webbplatsen är tillgänglig i de flesta delar av världen. Att logga in på Soundcloud är dock ganska svårt om du är i ett land som Kina, Turkiet och senast Kirgizistan. Skälen bakom blockeringen är bäst kända för regeringarna i respektive länder, men vad de än är, bör du leta efter ett sätt att arbeta runt blocken om du tänker strömma från SoundCloud under din vistelse. 

Varför du ska använda ett VPN med SoundCloud

Ett VPN eller ett virtuellt privat nätverk tillåter en användare att dölja sin identitet online genom att kryptera sin anslutning. Denna krypteringsform sker normalt när användare ansluter till en serie fjärrservrar. För att komma åt Soundcloud i till exempel Kina måste du bara ansluta till en amerikansk baserad server.

Din faktiska plats förblir dold på grund av att din IP-adress ändras när du ansluter till en fjärrserver. Din faktiska adress ersätts med en virtuell adress. I processen, vissa detaljer som förmedlas genom den, t.ex. din plats och identitet. En VPN ser också till att du förblir anonym under hela din användning av Internet. Detta gör att du kan göra ditt företag med säker kunskap om att ingen kan spåra din anslutning.

Att använda ett VPN är också viktigt i och med att användare får undvika att avlyssna som kan hända med tillstånd av sin Internet-leverantör. Chansen är mycket hög att din Internetleverantör kanske håller koll på din onlineaktivitet. ISP: er stryker till och med din anslutning om de aktiviteter du tenderar att utföra online förbrukar mycket bandbredd. Detta minskar din surfhastighet.

Bästa VPN: er för SoundCloud

Det finns så många VPN där ute. Vissa sprider till och med din information till tredje part. För att förhindra sådana olyckliga händelser har vi kommit med en lista över pålitliga VPN-tjänster. Ta en titt på vår kortlista över de bästa VPN: n för SoundCloud.

1. ExpressVPN

ExpressVPN står högt som leverantören för dem som söker helhetsskydd. Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna. Det har nära 2000 servrar =. ExpressVPN är också en prisbelönad leverantör. Detta stärker sin ställning som en av de mest kapabla leverantörerna i branschen. Tjänsten är till och med tillgänglig i länder där VPN-användning är förbjuden tack vare sitt utbud av obuskerade servrar.

Med hjälp av upp till 3 samtidiga anslutningar tillåter ExpressVPN dig att strömma musik från Soundcloud från upp till 3 enheter. En prenumeration innebär också att du kan använda deras delade tunnelfunktion, där du kan välja vilken typ av data som ska krypteras eller inte. Det finns också en Internet Kill Switch som startar när din VPN-klient komprometteras. DNS-läckageskydd för att hålla din plats dold från alla webbplatser du har åtkomst till. Om du vill veta mer om ExpressVPN kan göra för din anslutning, ta en titt på ExpressVPN Review.

2. IPVanish

Etablerat 1999 och teamet bakom IPVanish har säkert fått mycket erfarenhet relaterat till online-säkerhet och integritet. Leverantören har fått ett rykte för att vara en av de snabbaste att ansluta till. IPVanish har mer än 1500 servrar som du kan ansluta till. De äger också dem alla så att du inte behöver oroa dig för att tredje part får tillgång till någon av dina surfinformation.

IPVanish upprätthåller också en noll-loggningspolicy så att ingen av din surfinfo registreras. Tjänsten säkrar din anslutning genom 256 bitars AES-kryptering. Du kan också ha upp till 10 samtidiga anslutningar under ett konto; och därmed säkerställa att alla dina enheter hålls väl skyddade. Om du inte är redo att ha den fullständiga VPN-klientversionen av appen på din enhet finns det lätta alternativ, till exempel webbläsarutvidgningar som du kan vända dig till. För en mer detaljerad granskning av denna leverantör är du välkommen att gå igenom vår IPVanish-granskning.

3. NordVPN

NordVPN sammanfattar vår lista över de bästa VPN-leverantörerna för Soundcloud, och det gör ett ganska bra jobb för att hålla din anslutning privat och dina strömmar anonyma. Leverantören har sitt huvudkontor i Panama, och baserade på det gjordes för att förhindra någon form av störningar från datatillsynsmyndigheter. Tjänsten har ett växande nätverk med över 4000 servrar samt säkerhet i militär kvalitet som erbjuds genom deras 256 bitars AES-kryptering.

NordVPN är tillräckligt generös för att möjliggöra upp till 6 samtidiga anslutningar och har en rad funktioner för att hålla sina kunder surfa data säkert och säkert. Till att börja med finns det dess dubbla VPN-funktion som dirigerar din anslutning över två servrar istället för en, därmed fördubblar krypteringsnivån. NordVPN-användare kommer också att kunna öka sin anonymitet via Tor över VPN, och använda tjänsten i länder där VPN: er är begränsade genom deras dolda servrar. Om du vill se vad tjänsten mer har i lager kan du ta dig tid att gå igenom vår mer omfattande NordVPN-granskning.

Slutsats om den bästa VPN för SoundCloud

Den enorma mängden kvalitetsmusik som du kan hitta från både kända och kommande artister gör Soundcloud till en av de mest premiumplattformarna för underhållning. För användare som föredrar att hålla öronen på marken när det gäller ny musik måste åtkomst till webbplatsen garanteras oavsett vilket land han eller hon kan vara i. Det enda sättet att ha obegränsad åtkomst trots din plats är via en VPN service. De tre vi har listat i den här recensionen är mer än kapabla att säkerställa din åtkomst till webbplatsen, och dessutom ger de också säkerhet för att skydda dina uppgifter när du är online.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me