Bästa VPN för Spectrum ISP

Charter Communications förvärvade Time Warner Cable 2016, men detta var efter en serie avvisade erbjudanden och många obevekliga övertygelser. Det överenskomna aktiekurset var definitivt högre än vad som förväntades, men det var fortfarande något som Charter var beredd att dela med för att köpa till USA: s näst största kabelföretag. Eftersom denna utköp har ägt rum, fungerar företagets internettjänst nu under varumärket Spectrum.  


Bästa VPN för Spectrum ISP

Bästa VPN för Spectrum ISP

Är Spectrums internet bra?

Charter Spectrums Internet-paket innehåller alternativ som täcker din TV- och telefonräkning, och har också separata paket som också tillgodoser de tre separat. Priserna som följer med varje paket är också väl fördelade, så det blir lättare att hitta ett alternativ som inte gör så mycket skada på din ficka. Företagare har också sina egna specialtillverkade paket, så de har en riktigt bra variation att välja mellan.

När det gäller hastighet gör Charter Spectrum inte besviken. Tjänsten erbjuder obegränsad information, men med antalet rapporter som anger hur mycket Internetleverantörer som reglerar användarens surfning kan du verkligen inte vara säker. Innan utköpet hade Time Warner en detaljerad historia av ISP-strypning. Throttling händer när tjänsten antingen saktar din surfhastighet eller begränsar åtkomsten till vissa webbplatser och den implementeras när internetleverantörer kan se vad du gör online. För att hantera den här situationen och förhindra att din anslutning spjälkas är detta kryphål som du behöver använda.

Bästa VPN för spektrum ISP – Varför använda ett VPN

Det bästa sättet att säkerställa att din Internetleverantör inte har någon redogörelse för vad du gör upp online är att kryptera din anslutning genom att gå med i ett virtuellt privat nätverk. En VPN är helt enkelt en serie servrar spridda i olika delar av världen, och de krypterar din anslutning genom att använda en serie nycklar för att koda trafiken som överförs från din enhet. När du prenumererar på en leverantör och är ansluten till en av deras servrar kommer din ISP att ha svårt att spåra dina onlineaktiviteter och kommer därför inte att kunna anställa några spärrmekanismer.

Som ett resultat av kryptering garanteras din integritet online och din säkerhet stöts upp till en helt ny nivå. Du kommer att kunna genomföra onlinetransaktioner utan att behöva oroa dig och till och med få tillgång till dina bankuppgifter utan någon anledning till oro. Detta beror på att en VPN hjälper dig att hålla dig borta från alla hackare eller bedragare som kan störa din anslutning.

Att ansluta till fjärrservrar innebär också att du kommer att kunna ändra vart du verkar vara från. Detaljer som denna vidarebefordras via din IP-adress, men när du har kopplat upp din enhet till din valda server kommer du att ändra din IP-adress så att den matchar den för den nya servern. Detta bör göra det möjligt för dig att arbeta runt alla geobegränsande block som en webbplats eller kanal kan ha placerat.

Bästa VPN: er för spektrum

Med alla dessa fördelar borde det att få en VPN prioriteras för många, men du kommer att bli förvånad över hur många som ger upp när de ska välja vilken tjänst de vill prenumerera på. För att se till att du inte stöter på samma problem, här är en lista över förstklassiga leverantörer som är säkra på att leverera den bästa tjänsten.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är verkligen den bästa tjänsten att förse dig med din online-säkerhet. Leverantören har en lista med cirka 2000 servrar distribuerade i över 90 länder, och från sin bas på Brittiska Jungfruöarna är det för långt ifrån datatillsynsmyndigheterna att regleras av deras policy. Tjänsten är känd speciellt för deras kundvårdspolicy, eftersom de alltid är tillgängliga dygnet runt via livechatt eller e-post för att tillgodose dina problem.

ExpressVPN tillåter bara upp till tre samtidiga anslutningar, men om du kan installera en VPN-app direkt på din router kan detta antal öka. Tjänsten kan dölja din anslutning även när du bläddrar i innehåll i länder med hög censur tack vare dess utbud av stealth-servrar. Tjänsten erbjuder 256 bitars AES-kryptering och har ett antal VPN-protokoll som inkluderar OpenVPN, PPTP, IKEv2 och L2tP / IPSec som användare kan välja mellan. Tjänsten har också en app som stöds på ett brett utbud av enheter och har en unik split tunneling-funktion som låter dig bestämma vad du ska kryptera. Det finns mycket mer du borde veta om ExpressVPN och vad du kan förvänta dig, och du kan göra det genom att titta på vår ExpressVPN-recension.

2. BulletVPN-granskning

ISP-gasspjäll kretsar främst om hastigheten på din anslutning. Med en leverantör som BulletVPN bör du dock inte behöva oroa dig för något av det. Tjänsten levererar hastigheter tillräckligt snabba så att du kan strömma musik eller filmer i HD, samtidigt som du tar hand om din online-säkerhet. Tjänsten är baserad i Estland, som är långt borta från alla inflytelser som kan tillföras av datatillsynsmyndigheter.

Tjänsten har en server-närvaro i drygt 20 länder och möjliggör också upp till 3 samtidiga anslutningar. Det är VPN-appen som är ganska välbyggd och lätt att navigera igenom, men när du stöter på problem, är det kundtjänstteamet som alltid finns tillgängligt för att hjälpa dig med ditt problem. BulletVPN erbjuder också en SmartDNS-funktion som du kan använda för att förfalska din plats och har inga begränsningar för varken serverväxling eller bandbreddanvändning. Tjänsten kan fungera på din iOS, Android, PC, Mac eller Fire Stick, och om din enhet inte stöds finns det möjligheten att ladda ner VPN-appen direkt till din router för att kryptera alla dina Internetanslutningar. Om du vill veta mer om leverantören, gå vidare och titta på vår mer detaljerade BulletVPN-granskning.

3. NordVPN

För dem som verkligen vill njuta av Internetanvändning som inte tillåter några gränser för vilka webbplatser du har tillgång till är NordVPN tjänsten att registrera dig med. Leverantören har mer än 4000 servrar till sitt namn, spridda över mer än 60 länder. NordVPN garanterar användare av militär säkerhet tack vare sin 256 bitars AES-kryptering och ett brett utbud av VPN-protokoll som den är kompatibel med. Att vara baserat i Panama innebär att det kan försäkra sina kunder om fullständig anonymitet, och detta stöds genom deras noll loggningspolicy.

Leverantören erbjuder många funktioner för att säkerställa att din online-säkerhet tas väl hand om, med en av deras mest produktiva funktioner är dubbelt VPN-skydd. Detta tillämpas när din trafik dirigeras genom två servrar istället för en, varför du fördubblar din skyddsnivå. NordVPN erbjuder också en automatisk dödsbrytare för att förhindra att din anslutning avlyssnas om din VPN-tjänst komprometteras, liksom CyberSec-programvara för att hålla alla dessa oönskade annonser eller skadlig program borta från din enhet. För att se vad mer NordVPN har att erbjuda, titta på vår mer omfattande NordVPN Review.

Slutsats om de bästa VPN: erna för Time Warner Cable ISP

Om du alltid har betalt dina interneträkningar i tid, finns det ingen anledning att du ska få din Internetanvändning reglerad utanför din kontroll. Det bästa sättet du kan hantera alla försök att stryka din anslutning är att få en VPN-leverantör. De tre som vi har tagit provet ovan säkerställer att du alltid är säker och säkerställer att du får ut det bästa av det du betalar för.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map