Bästa VPN för sportströmning

Om du är en ivrig streamer är du förmodligen bekant med liknande NBC Sports, ESPN, Sky Sports, BeIN, SuperSport och BT Sport. Jag använder dessa tjänster för att hålla mig uppdaterad med de senaste sportevenemangen från hela världen. Men du måste veta det dessa kanaler är geo-begränsade utanför deras respektive regioner. Lyckligtvis kan du göra det använd ett VPN för att kringgå geo-block och få tillgång till dessa kanaler i ditt land. Men du kan inte låta bli att undra, vilket VPN ska jag välja för jobbet? I granskningen nedan tittar vi på de bästa VPN-tjänsteleverantörerna för sport från och med 2019. Bläddra lite längre och ta reda på det.


Bästa VPN för sport

Bästa VPN för sport

Varför använda ett VPN för sport?

Vet du hur frustrerande det är att bli låst ur din sportströmning prenumerationer bara för att du reser? Hur många gånger märkte du att din internetanslutningen har plötsligt sjunkit? Jag är ledsen, men för en ivrig idrottsströmmer måste detta stoppa omedelbart.

Med ett VPN kan du ta din sportupplevelse till en helt ny nivå. Ska vi kontrollera vad en VPN tar med sig till bordet i vår situation?

Omgå regionala begränsningar

Streamingtjänster är endast tillgängliga i sitt ursprungsland. Alla som bor utanför landet eller reser utomlands kommer att blockeras från att få tillgång till sitt innehåll.

Det är vad vi kallar geo-begränsningar. En kanal undersöker din IP-adress för att bestämma din nuvarande plats. Om du råkar ha en utländsk IP-adress kommer du inte in, ledsen. Du vet att jag pratar om tjänster som Sky Go, beIN Sports, SuperSport och andra.

Med en VPN kommer du till ändra din nuvarande plats och verkar surfa i ett land du väljer. Det sker genom att välja en server i respektive region. Till exempel, du behöver en brittisk IP för att komma åt Sky Sports.

Om du ansluta till en VPN-server i Storbritannien får du den nödvändiga IP-adressen i territoriet och visas som en nuvarande bosatt. Som ett resultat kommer du att ha full tillgång till Sky Go och dussintals andra UK-baserade tjänster i utlandet.

Undvik blackouts

Regionala gränser är inte det enda problemet du kommer att möta när du strömmar i sport. Du kan vara i ditt hemland och låst också från din lokala sportkanal.

Dessa kallas som Blackout-begränsningar. Låt mig utarbeta mer. Blackout görs när a lokal tv-leverantör har exklusiva rättigheter att sända ett visst spel i regionen. Om så är fallet, din sportströmningstjänst kommer inte att kunna erbjuda spelet live. Du måste vänta tills matchen är över på TV så att du kan titta på evenemanget.

Det är ganska frustrerande om du frågar mig. Men om du arbeta med ett VPN, du får flytta dig till en annan region där inga TV-sändare har rätt till matchen. Till exempel, om du är i New York och du har fått en blackout, anslut till ett VPN i ett tillstånd där matchen inte visas på TV. På så sätt kan din streamingtjänst tillhandahålla matchen trots att du befinner dig i ett svartvitt territorium.

Behåll anslutningshastigheten

Streaming handlar om din anslutningshastighet. Hur kan du titta på ett live-spel medan skärmen fortsätter att pausa då och då? Din internetleverantör har en vana att stryka din anslutning enligt de uppgifter du använder.

Om du använder ett VPN kan du göra det dölja din identitet när du surfar på webben. På så sätt kommer du till undvik att manipulera anslutningen din ISP har i åtanke för dig med lätthet.

Bara ansluta till en VPN-server och du kommer täcka din IP-adress. Detta hjälper dig surfa anonymt på internet så att ingen kan spionera på det du gör online.

Bästa VPN för sport – djupgranskning

Jag har provat en hel del VPN under åren. Vissa är bra, andra är genomsnittliga, och andra är rent dåliga. Om du letar efter ett VPN till avblockera sportkanaler, måste du se till att din VPN-leverantör har ett globalt nätverk av snabba VPN-servrar.

Du bör också se upp för 24/7 livechatsupport och 30-dagars återbetalningspolicy. På så sätt kan du alltid få tillbaka dina pengar för att VPN inte passar dina behov. Här är den bästa VPN för sport.

ExpressVPN

En VPN som kan skryta med mer än 2000 servrar runt om i världen är värt att undersöka. Om du kontrollerar recensionerna, kommentarerna och domarna i alla App Store hittar du det ExpressVPN toppar alltid listorna.

ExpressVPN erbjuder lättanvända applikationer på en mängd enheter, inklusive PC, MacOS och Linux. Men du kommer att upptäcka att klienterna på mobila enheter är lite mer investerade i. Om du har en iOS eller Android, kontrollera deras tillämpning, är enkel navigering enastående.

Förresten, när vi talar om kompatibla enheter, skulle jag informera dig om att ExpressVPN tillåter upp till 5 samtidiga anslutningar. Därför kan du dra nytta av ett säkert nätverk tillsammans med fyra andra användare. Åh, om du undrar, tjänsten också avblockerar Netflix.

Säkerhet är vad en VPN handlar om, eller hur? Tja, jag är glad att berätta att ExpressVPN erbjuder ett urval av protokoll som kan hjälpa dig att surfa på internet på ett säkert sätt. Det stöder OpenVPN, L2TP – IPSec och PPTP.

Du blir också stark 256-bitars kryptering, noll kunskap DNS, och mer. Med en no-log policy, vara säker på att ingen av dina data lagras, inklusive dina anslutningstider och IP-adresser.

Fördelar

 • Lättanvända appar.
 • Avblockerar alla nämnda sportkanaler.
 • Kommer runt Netflix VPN-block.
 • 2000+ servrar i 94 länder.
 • Senaste protokoll med 256-bitars kryptering.
 • Nollkännedom DNS
 • Väldigt snabbt.

Nackdelar

 • Inte den billigaste VPN.

IPVanish

Den andra VPN som kommer att höja din sportupplevelse skulle vara ingen annan än IPVanish. Innan vi börjar är denna leverantör kan inte komma åt Netflix. Men det fungerar ganska bra med strömningstjänster dedikerade till sport.

När vi talar om deras tillämpning måste vi nämna hur väl-designad det är. Du hittar ett brett utbud av grundläggande och avancerade inställningar lätt att förstå oavsett vad användarens tekniska nivå är. Åh förresten, om du gillar att strömma mycket, bör du veta att IP försvinner en av de bästa leverantörerna för torrenting. 

IPVanish har också ett företag ingen loggpolicy. Och skyddar dina data med 256-bitars kryptering över OpenVPN-, PPTP- och L2TP-protokoll. 

Fördelar

 • Servernätverket består av 1000+ servrar.
 • Tillåter 10 enheter att ansluta per konto.
 • Stöder OpenVPN-, PPTP- och L2TP-protokoll.
 • Skydd med 256-bitars kryptering.
 • Utmärkta appar för de flesta operativsystem.
 • Bra nedladdningshastigheter.

Nackdelar

 • Inkluderar inte en kostnadsfri provperiod.
 • Har bara en 7-dagars återbetalningspolicy.
 • Kan inte komma åt Netflix på någon av dess servrar.

NordVPN

Speciella och unika funktioner är vad NordVPN handlar om. Men det fokuserar mer på stram säkerhet. Du tycker att det är mycket fördelaktigt när du får veta att du kan fördubbla din säkerhet genom omdirigera din trafik genom två VPN-servrar istället för en. Denna funktion kallas Dubbel VPN.

Dessutom är malware och virus inte längre fruktade när CyberSec är aktiv. Du kan ströva på internet utan att oroa dig för vad som kan infektera din enhet. Med säkerhet stöder NordVPN KEv2 / IPsec-, OpenVPN-, PPTP- och L2TP-protokoll.

NordVPN är P2P-friendly och har en Policy för “noll loggar”. Leverantören är ganska prisvärd jämfört med vad den har att erbjuda. jag menar 5000 servrar i 62 länder, det är ett stort nätverk att använda.

Fördelar

 • Ett mycket stort servernätverk.
 • Ultimate säkerhetsfunktioner (CyberSec och Double VPN)
 • Stöder KEv2 / IPsec-, OpenVPN-, PPTP- och L2TP-protokoll.
 • 6 samtidiga anslutningar.
 • P2P-friendly
 • Nollloggpolicy.
 • Avblockerar USA: s Netflix

Nackdelar

 • Kom över några långsamma servrar.
 • Dyrt månadsabonnemang.

VyprVPN

Vara en Tier-1-företag är mycket fördelaktigt för ett VPN eftersom det styr hela nätverket. VyprVPN ger brinnande snabba hastigheter när jag testade sin tjänst. Du kan strömma sport från hela världen på grund av två faktorer. Den ena är hastigheterna och den andra är 700 servrar på 70+ platser runt världen.

Vill du ha Sky Go? Du har det. Tjänsten kan också avblockera Netflix, vilket är något vi inte får säga så mycket om andra leverantörer. Vad gäller säkerhet erbjuder VyprVPN många funktioner som håller dig nöjd. Först, låt oss prata om deras Kameleonteknik. Det besegrar VPN-blockering och strypning, vilket garanterar jämn prestanda.

Dessutom använder VyprVPN det vanliga 256-bitars kryptering och håller inga loggar av dess användare. För ett tag sedan har det rapporterats att leverantören läcker information till regeringen. Dock ändras allt och din integritet återigen.

När jag prenumererade på deras tjänst märkte jag att de erbjuder ingen återbetalningsgaranti. Endast en 3-dagars gratisversion. Därför, om du vill testa deras tjänster, kan du bättre använda den korta tidsperiod som du har fått.

Fördelar

 • 700 servrar i 70 länder.
 • Mycket snabba hastigheter.
 • Kameleonteknik.
 • Kryptering på hög nivå.
 • Supportteam 24x7x365
 • Obegränsad dataanvändning

Nackdelar

 • Samtidiga anslutningar är beroende av prenumeration: 3 för vanlig, 5 för premium.
 • Inget återköp.

Smart DNS Proxies – Bästa VPN för sportalternativ

Den här delen är till de som inte riktigt bryr sig om sin integritet online. Smart DNS-proxy används bara för att kringgå regionala begränsningar. Utöver detta kommer inga extra säkerhetsåtgärder att vidtas.

Det bästa med detta är att det är lätt att använda och det är kompatibelt med alla enheter som känner till Internet. Låt oss titta på vad Smart DNS verkligen kan göra:

 • Du kan konfigurera Smart DNS på alla strömningsplattformar inklusive Amazon Fire TV, Windows PC, MacOS, iOS, AndroidOS, Roku, Apple TV, Chromecast, PlayStation och Xbox.
 • Smart DNS kringgår regionala begränsningar lätt. den förändrar en del av din trafik och ger dig tillgång till sådana som Fox Sports, DAZN, Sky Go, Sportsnet och mer.
 • Det gör det inte manipulera med din hastighet eftersom ingen kryptering finns.
 • Sedan din IP-adressen ändras inte, du får hålla dina lokala kanaler fullt funktionella.
 • Tyvärr, om din ISP använder transparenta proxyer eller DNS-kapning, Smart DNS träder inte i kraft.

Precis som VPN: er är smarta DNS-tjänster över hela marknaden. Men enligt min mening, Unlocator bör undersökas. Det erbjuder gratis 7-dagars gratisversion och tillgång till runt 230 strömningstjänster runt världen. Kolla in det, du kommer inte ångra det. Åtminstone är det en av få leverantörer som erbjuder en VPN-tjänst som liten.

Bästa sportströmning VPN – Wrap Up

Oavsett om det är det kringgå begränsningar för blackout eller bara avblockera en sportkanal det är inte tillgängligt där du för närvarande bor, en VPN har du täckt. Du behöver bara se till att du är det registrerar dig med rätt VPN-tjänsteleverantör. Förhoppningsvis har recensionen ovan gett dig en bättre uppfattning om vilka VPN du kan lita på och vilka du bör undvika. Dela dina tankar nedan och låt mig veta vilken VPN-leverantör du slutade använda för sportströmning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map