Bästa VPN för Spotify

Med sin senaste introduktion till den sydafrikanska, vietnamesiska och rumänska marknaden fortsätter Spotify långsamt att utöka sin tillgänglighet i hela världen som en av de mest populära musikströmningstjänsterna sedan lanseringen redan 2008. Tjänsten ger för närvarande lyssnarna den största musiken katalog att välja mellan, och det presterar ganska bra jämfört med Apple Music och Pandora. Så länge du har tillgång till ditt konto via en pålitlig Internet-anslutning, bör du kunna använda tjänsten via din dator, mobil, surfplatta eller Smart TV.


Bästa VPN för Spotify

Bästa VPN för Spotify

Spotify Is Geoblocked

Trots att de nu är tillgängliga i över 61 länder blir många av dess lyssnare fortfarande besvikna efter att de fått reda på att destinationen de reser till ännu inte har stöd för tjänsten. Detta beror på att företaget använder ett geo-restriktivt block på sin webbplats för att förhindra att någon kommer åt den från ett land där Spotify ännu inte tecknar internationella licensavtal. Om du snart ska resa till ett sådant land och fortfarande vill komma åt musikströmningstjänsten, finns det den här metoden som du kan använda för att arbeta runt deras geo-restriktiva block och sjunga med till musik från din favoritspelningslista.

Använda VPN för att avblockera Spotify

Genom att använda en VPN-tjänst skulle du kunna kringgå någon av de begränsningar som ställs på Spotify-webbplatsen eftersom en sådan tjänst låter dig dölja din faktiska plats och verkar som om du är i ett land vars invånare kan öppna strömningssidan. Allt detta är möjligt eftersom när du prenumererar på en trovärdig VPN-leverantör omdirigeras din webbtrafik till servrar placerade i olika länder. På så sätt blir du en anonym användare vars faktiska plats inte kan spåras och du enkelt får åtkomst till din favoritmusikströmningstjänst.

Nu när du vet hur mycket en VPN-prenumeration kan gynna dig blir nästa åtgärd att välja rätt tjänst att prenumerera på. Detta i sig kan vara en mycket utmanande uppgift på grund av de många leverantörer som finns tillgängliga på marknaden. I den här guiden kommer vi emellertid ta en titt på fem tjänster som vi är säkra på kommer att ge dig åtkomst till Spotify oavsett var du än befinner dig i världen, utan någon form av begränsningar.

Hur du väljer din Spotify VPN

Det finns ett antal saker som går att välja rätt tjänsteleverantör att använda, och några av dem inkluderar:

 • Kolla in platsen och antalet servrar som en viss leverantör har att erbjuda. Du måste kryssa i listan över platser som Spotify är känt för att vara tillgängliga på, så att du aldrig kommer att missa möjligheten att strömma din favoritmusik.
 • Ta en titt på krypteringsprotokollen som erbjuds av din VPN-leverantör. Beroende på vilka enheter du vill använda för att komma åt Spotify, bör du försöka välja VPN: er som erbjuder L2TP-, PPTP- eller OpenVPN-protokoll.
 • Se till att det värde som erbjuds av VPN-tjänsten du marknadsför motsvarar det pris som läggs fram.
 • Att se till att VPN-tjänsten du vill prenumerera på erbjuder peer-to-peer-filöverföring så att du kommer att kunna ladda ner musik från Spotify för att lyssna på senare.

Bästa VPN: er för Spotify

ExpressVPN – Vår bästa rekommendation

ExpressVPN är lätt en av de bästa VPN-tjänsterna som finns i branschen, främst tack vare den högsta servicekvaliteten och dess superhjälpsamma kundvårdsrepresentanter. Med sina mer än 1000 servrar som finns i över 94 länder ger tjänsten säkert en tillförlitlig anslutning till sina kunder oavsett var de kan befinna sig. ExpressVPN: s säkerhet är också toppklass med 256-bitars AES-kryptering som stöder protokoll för PPTP, L2TP, SSTP och OpenVPN. VPN-appen betraktas också som lättanvänd och väl lämpad för nybörjare. Alla som överväger att prenumerera på tjänsten har möjlighet att först prova sin 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för att ta reda på om tjänsten är värt att betala för.

NordVPN

Det andra på vår lista är NordVPN, en annan välkänd VPN-leverantör med mer än 3000 servrar spridda över mer än 60 länder över hela världen. Med obegränsad serverväxling såväl som obegränsad bandbredd bör du inte ha några problem att låsa ner den snabbaste servern som är tillgänglig för att pålitligt strömma din musik från Spotify. Unika funktioner som den automatiska dödsbrytaren gör det svårt att ansluta till Internet utan att din VPN-tjänst är påslagen, och dess kapacitet att stödja upp till fem samtidiga anslutningar gör det möjligt att skydda alla dina enheter när du ansluter till Internet. Tjänsten håller också noll-loggar över all användaraktivitet och accepterar också anonyma betalningsmetoder som Bitcoin och Ethereum.

VyprVPN

Sist men inte minst på vår lista har vi en leverantör som råkar vara mycket välkänd på grund av dess tekniska framsteg inom området för säkerhet på nätet, och som råkar vara VyprVPN. Dess formidabla nätverk på cirka 700 servrar ger ett stort urval av virtuella platser att välja mellan. Tjänsten ger också sina kunder supersnabba anslutningshastigheter och obegränsad serverväxling inom sitt servernätverk. VyprVPN är också välkänt för sin “Chameleon” -teknologi, som fungerar genom att kryptera OpenVPN-metadata och säkerställer att den inte känner igen någon form av djup paketinspektion. På så sätt blir det svårt för mycket stränga myndigheter som de som finns i Kina och liknande att upptäcka att du ens använder en VPN-tjänst.

Slutsats – Den bästa VPN för Spotify

Att använda en VPN-tjänst blir mer och mer nödvändig för att komma åt många av de populära tjänsterna som du är van vid, särskilt om du råkar resa regelbundet. Även om strömningstjänster som Spotify arbetar dygnet runt för att försöka öka antalet länder där deras tjänst är tillgänglig, vet vi båda att det kommer att ta ett tag innan de täcker större delen av världen. Under tiden är det du kan använda en pålitlig VPN-tjänst så att du kan strömma din musik när som helst, var du än är.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map