Bästa VPN för studenter

För studenter är åtkomst till Internet något som för alltid kommer att förbli en högsta prioritet. När det inte finns några uppdrag, sätter du dig antagligen ner och tittar på ditt favorit-tv-program.

Det enda problemet är att din show kan vara förbjudna eller censurerade på campus. I ett sådant fall måste du vända dig till ett VPN. Den här enheten skulle dölja din identitet och avblockera geo-begränsat innehåll. Men du behöver ett bra för det, och det är vad den här artikeln är avsedd för.  

Bästa VPN för studenter

Bästa VPN för studenter

Bästa VPN för college – vad man ska leta efter

Om du är förtjust i att spela spel online, ladda ner från torrents eller strömmande program, behöver du en tjänst som garanterar din integritet och anonymitet. På det här sättet kan du göra alla dessa aktiviteter medan du fortfarande är ansluten till högskolans Wi-Fi-nätverk. Om du regelbundet gör dessa aktiviteter utan skydd av ett VPN-nätverk, ditt IP-adressen är mer mottaglig för att bli svartlistad av skolans nätverksadministratörer.

Det bra som kommer från att ansluta till ett VPN-nätverk är att få en krypterad anslutning medan du är online. Den största fördelen är dock förmågan att avblockera spel- och streamingwebbplatser. När du är ansluten till en VPN-server gör du det få en ny virtuell IP-adress. Din faktiska blir dold. Den nya IP-adressen är vad andra webbplatser kommer att se därmed få åtkomst till innehållet som överensstämmer med IP-adressen du har. 

Bästa VPN för studenter – granskning

Så nu ska vi göra en granskning av de fyra VPN-tjänster som vi tycker att du bör testa. Detta sparar frustrationen över att inte veta vilken du ska välja. Nu kör vi:

1. ExpressVPN – Den bästa VPN för studenter

När det gäller VPN-tjänsteleverantörer blir det inte mycket bättre än ExpressVPN. För studenter som inte är säkra på detta ExpressVPN-prenumeration kan de använda sig av återbetalningspolicy som tillåter dem 30 dagar att tänka igenom det.

Du och din vän kan dra nytta av en gratis månad prenumeration erbjuds av remissprogrammet om du lyckas övertyga din vän att registrera dig också. Ännu bättre kan du dela räkningen eftersom ExpressVPN tillåter delning av en enda VPN-anslutning med 5 enheter samtidigt.

ExpressVPN erbjuder de snabbaste anslutningarna som bara gör din strömnings- och nedladdningsupplevelse värdefull. Plus, du kan ladda ner så mycket du vill från webben utan att oroa sig för bandbredd.

För att fylla på allt får du ansluta till andra enheter med hjälp av samma konto gratis. Användare erbjuds också en gratis kostnadsfri Smart DNS-proxy tjänst, som inte många VPN-er erbjuder. Denna smarta DNS-proxy gör det också möjligt för dig få åtkomst till geo-begränsat innehåll.

2. IPVanish: Obegränsat VPN från $ 4,87 per månad.

Det ena som håller IPVanish i många VPN-användare är deras tillförlitlighet och hög kvalitet på tjänsten. Deras nätverk är utan tvekan en av de snabbaste runt Nordamerika, Europa, Kanada och Asien. Faktumet att de äger och hanterar sitt servernätverk säkerställer att deras kunders behov tas väl om hand. 

Deras stora nätverk av 850 servrar spridda över 63 länder ser till att alla deras abonnenter tycker om ett pålitligt nätverk och att alla deras strömningsbehov tas väl om hand. När det gäller klientprogramvara, IPVanish håller saker lätt att använda för alla deras Mac-, Windows- och Linux-användare och deras mobilappar för iOS- och Android-användare säkerställer att abonnenterna förblir skyddade även när de är på resande fot.

För ett konkurrenskraftigt pris av 4,87 $ per månad, användare får njuta av upp till 2 samtidiga anslutningar, och en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti för dig som vill prova denna tjänst innan du gör några åtaganden. Med denna typ av policy finns det ingen anledning att inte testa tjänsten.

3. PureVPN: Pålitlig VPN från $ 4,16 per månad

Om det finns en tjänst som har funnits på marknaden tillräckligt länge för att veta vad som fungerar och vad som inte gör det, är det PureVPN. Företaget grundades 2007 och den tidiga starten gjorde det möjligt för dem att studera marknaden väl och ge vad kunderna skulle uppskatta.

Deras nätverk av 500 servrar lätt dvärgar många andra spelare på VPN-marknaden, men det är PureVPN: s erfarenhet och innovation som skiljer dem verkligen från resten. Tjänsten tillåter abonnenter lägg till en NAT-brandvägg, dedikerade IP-adresser, dedikerad strömning och Stealth VPN-surfning för att förbättra deras upplevelse online.

För allt detta och mer måste du bara avstå från 4,16 $ varje månad. Från vad vi har sett är deras prissättning utan tvekan en av de bästa på marknaden och den här typen av överkomliga är viktigt särskilt för studenter som alltid arbetar med trånga budgetar. För ännu mer besparingar rekommenderar vi att du tittar på deras årsplan; du kommer att tacka oss senare.

4. Privat internetuppkoppling: Bästa prisade VPN till $ 3,25 per månad

Om du letar efter en tjänst som inte har den trafiken på deras servernätverk, gör dig själv en tjänst och registrera dig med Privat Internet-åtkomst. Deras 3193 servrar i 24 länder bör se till att du får fokuserad uppmärksamhet om du stöter på ett problem som du inte själv kan komma ifrån.

Detta är en välkänd och populär VPN av flera skäl. Ett av dessa skäl är dess otroliga fildelningsfunktioner. Dessutom innehåller denna VPN ett urval av funktioner som upprätthåller din online-säkerhet oavsett om du strömmade eller strömmade. Med det här prenumerationen får du en Internet kill-switch. Denna funktion är viktig eftersom den skyddar din IP-adress skulle din anslutning någonsin sjunka. På så sätt skyddas din integritet hela tiden.

Dess klienttjänster har inte så mycket att skriva hem om, men de är tillräckligt enkla för att alla som kör på Windows, Linux eller Mac kan använda. De erbjudna krypteringsnivåerna kan också enkelt justeras, vilket ger dig kontroll över din egen säkerhet. På $ 3,33 per månad, PIA är definitivt svaret på en student som inte vill spendera för mycket pengar och fortfarande får en hög avkastning för värde.

Bästa VPN för studenter – Wrap Up

Nu när du vet vilken typ av leverantörer du ska tänka på och vilken typ av tjänst som erbjuds kommer du nu att kunna fatta ett informerat beslut om vilken tjänst du ska använda. Innan du tar ett beslut, skulle det vara bäst att söka på Internet efter kundrecensioner så att du får en bra redogörelse för hur du använder en viss tjänst kan vara.

Som alltid välkomnar vi din feedback och vi är glada att svara på eventuella kommentarer eller oro du kan ha om någon av de tre leverantörerna vi har nämnt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me